faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ نه دیگه در این حد حوصله ام سر نرفته الان وقت رست هست ، هر چی تمیز میکنم تموم نمیشه ، تا میام بشینم مامانم صدام میکنه ، ولی اتاق خودم تمومه تموم شد ------------------------ آره من میدونستم خوش به حالت مینا من هنوز حس خونه بتکونیم نیومده همه خونه رو تکوندیم الا اتاق من!:icon_pf (34): زهرا نمیخوای بگی کیه خیالمونو راحت کنی خواهر؟! لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ خوش به حالت مینا من هنوز حس خونه بتکونیم نیومده همه خونه رو تکوندیم الا اتاق من!:icon_pf (34): زهرا نمیخوای بگی کیه خیالمونو راحت کنی خواهر؟! الآن میگممممممم . لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ :icon_pf (34): این هویت هنوز مجهوله؟؟؟؟؟ بیخیال بابا مخاطب خاص بیاد خودشو معرفی کنه لطفا که یه جماعتی سر کارن !!!! لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ الآن میگممممممم . زهرا من بگم من بگمممممممممممممممممممممم لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ خوش به حالت مینا من هنوز حس خونه بتکونیم نیومده همه خونه رو تکوندیم الا اتاق من!:icon_pf (34): زهرا نمیخوای بگی کیه خیالمونو راحت کنی خواهر؟! اتاق ما معماریا اندازه کل خونه زمان میبره ، ولی دیگه همه کاریش رو خودم کردم حتی فرش اتاقم رو هم خودم تنهایی شستم ؛ کلی بلا سرم اومد تا تموم شد لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ اتاق ما معماریا اندازه کل خونه زمان میبره ، ولی دیگه همه کاریش رو خودم کردم حتی فرش اتاقم رو هم خودم تنهایی شستم ؛ کلی بلا سرم اومد تا تموم شد اخ گفتی:icon_pf (34): الان دو روزه میخوام این کتابهای روی قفسه امو مرتب کنم نمیدونم کجا بذارمشون،بیخیالش میشم!!! اخه چرا ما این همه خرت و پرت داریم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ چرا من این تاپیکو ندیده بودم *Mina* لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ چرا من این تاپیکو ندیده بودم*Mina* آره دقیقا این عکسشو گذاشته بود تو انجمن بابا زهرایی چرا دعوت نکرده بودی لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ آره دقیقا این عکسشو گذاشته بود تو انجمن بابا زهرایی چرا دعوت نکرده بودی زهرا ؛ جان من دفعه ی بعد با پیغام خصوصی دعوت کن لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ زهرا ؛ جان من دفعه ی بعد با پیغام خصوصی دعوت کن بابا مینا نیست کهههههههههههههههههههه فافا ست لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ اینم حدسیاتتون میدونم ولی نمیگم 3 امتیاز طلایی مینی ؟ نیوچ سودی............. نیوچ صبا یا فاطمه اس نیوچ mr.101 صرفا جهت گمراهی بچه ها ا ا ا 4 تا متین ؟ نیوچ راست میگه سودی هم میتونه باشه ، خیلی تپلیه بلو بابا خودتی سودی؟صبا؟فاطمه؟mr101؟متین نیوچ اخ آخ آره!با عرض پوزش تصحیح میگردد: سودی؟صبا؟فاطمه؟mr101؟متین شاروک؟مینا؟هانی؟ و از همه مهمتر گل سرسبد مجلس: elahe.elahe2 نیوچ ولی عکس پسر نیستا همون دختر میزنه تورو خدا؟ ونوس نیوچ پانتالاسا :|همین که من میگم نیوچ mahnaz.D پرتو ؟؟؟ عایا؟؟؟؟ نیوچ cloudy sky ؟ فاطمه خودتی نیوچ صبا نیوچ متین هم میتونه باشههانیه هم همینطور شایدم بدری( حضورش یهویی و مشکوک بود) نیوچ elahe.elahe2 است نیوچ نه بدریه نه هانیه س نه فاطمه س آهان راستی مینی هم نیسمینا هم نیس پس کیه ؟ فائزهاربنیست نیوچ زهرا جونی جایزمو بده برم عزیزمی . آخه درست نگفتی که دوستان بی صبرانه منتظر عکسهای ناز دوران کودکیتان هستتم راستی فاطمه (شاروک) بدری (یاپراک) عایا؟ نیوچ به حتم باید سودی باشه نیوچ ونوس ... شاروک نیوچ *Mina* به آرپاکم میخوره نیوچ منم میگم سودی میباشه نیوچ یا آرپاک یا سودی؟ نیوچ اربنیست دیگه نیوچ عمرا 90% سودیه.......10 درصدم آرپاکه نیوچ snowy با تشکر از وقتی که در اختیار من قرار دادید نیوچ خب من نیستم دیگه بنده خدا چقدر بگه نیست . آپامه نیست . به شهدخت هم میخوره ها نیوچ سودی نیوچ من نیستم بابا دعوا نکنین سلام به همه...مریم فلوید نیست؟ سلام عزیزم. نیوچ اصن هستیهچرا تاحالا بهش دقت نکرده بودم نیوچ طبق راهنمایی ها شخص مورد نظر زهرا (Apameh )می باشد ، چون از صبح تا شب در انجمن حضور دارد حضورش هم بدجوری مشکوک میزنه تو تاپیک باش آریودخت(فاطمه)مطمعنم چشاش همونه نیوچ من نیستم احیانا؟ نیوچ، نیستی متین نمی باشد احیانا؟ بابا منم شک کردم که تویی یا نه پس کی میتونه باشه این وقتِ شب؟ آرپاک بابا بگن ملتو راحت کنین دیگهزهرا کجایی؟ اینجاااااا . آمد آمد اسنویی هم مشکوک میزنه...اونم میتونه باشه نیوچ خود خود *Mina*میناااااااااااااااااااااااااا میکشمت بالاخره فهمیدی مینا چرا جوسازی میکنی ؟ خود خوده مینی بازم بلو بابا خودتی چقدر زود لو رفت :| کجا زود لو رفت ؟ مینا یه ستاره اینور یه ستاره اونور آورین یه چیزی شک کردم تا الان صبا بود الان مینا ستاره داره شده انگار من به تو افتخار میکنیم میناس ستاره هم داره پدسوخته آورین شب به اشتباهتون پی می برید هویت مجهول داره راست راست میچرخه و شما گیر دادید به من خدایا توبَه خیلی لپ داره...اورامانِ زهرا من بگم من بگمممممممممممممممممممممم بگو عزیزممممممم چرا من این تاپیکو ندیده بودم*Mina* نمیدونم . آره دقیقا این عکسشو گذاشته بود تو انجمن بابا زهرایی چرا دعوت نکرده بودی ببخشید که پروفایلت الآن باز شد هی میومدم هی بسته بود پروفایلت زهرا ؛ جان من دفعه ی بعد با پیغام خصوصی دعوت کن مطمئنی؟ چشمممممممممم :hapydancsmil: ---------------------------------- و اماااااااااا . این شما و این هم هویت مجهول *Mina* عزیــــــز و کاشف هم Negari عزیز هستن حالا دست دست :w14::w31: :w14::w31: :w14::w31: :w14::w31: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ اشتباه حدس زدی جیگرم از کجا معلوم شاید خودت باشی :JC_thinking: cheghad nini budi khordani budi :D kheyliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gugulie axat :D لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ ینی خدایی تنها مجهولی بودی که با وجودِ اکتیویته زیاد توو تاپیک، هیـــــــــــــــــــــــــــچ کس بهت مشکوک نشد لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ e gofti :D ایهیم . میخوای شماره کاربری و پسوردتو بده ، هرچی خواستی خودم بجات مینویسم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ ایهیم . میخوای شماره کاربری و پسوردتو بده ، هرچی خواستی خودم بجات مینویسم :)) har vakh khasi pekh bede bet bedam passamo :D لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ ینی خدایی تنها مجهولی بودی که با وجودِ اکتیویته زیاد توو تاپیک، هیـــــــــــــــــــــــــــچ کس بهت مشکوک نشد are kheyli bahal bud endafe khode hoviate majhul che rele vase khodesh too topic bud:D لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ ینی خدایی تنها مجهولی بودی که با وجودِ اکتیویته زیاد توو تاپیک، هیـــــــــــــــــــــــــــچ کس بهت مشکوک نشد آره . به قوله خودش راست راست تو تاپیک میچرخید ، ولی کسی شک نمیکرد . البته شاروک در گمراه کردن نقش قابل توجهی داشت آپامه هم معلوم نبود میدونست، نمیدونست ، همه رو میگفت بجز مینا :)) har vakh khasi pekh bede bet bedam passamo :D باش . من مدال میخوام مداله چی؟ لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ cheghad nini budi khordani budi :D kheyliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gugulie axat :D مرسی نگار جونم مامانم میگفت هرجا میرفتم بابات میذاشتت روی شونه هاش و میگفت از همین بالا نگاش کنین ینی خدایی تنها مجهولی بودی که با وجودِ اکتیویته زیاد توو تاپیک، هیـــــــــــــــــــــــــــچ کس بهت مشکوک نشد ما اینیم دیگه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده