R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ نکن مینا منم از این کارا کردم بعدش پشیمون شدم گمراه نکن شب به اشتباهتون پی می برید هویت مجهول داره راست راست میچرخه و شما گیر دادید به من لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ نکن مینا منم از این کارا کردم بعدش پشیمون شدم گمراه نکن راستشو بگو میخوای گمراهمون کنی نفهمیم خودتی؟! لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ راستشو بگو میخوای گمراهمون کنی نفهمیم خودتی؟! اَ اَ اَ اَ اَ اَ اَ اَ از کوجا فهمیدی منم جایزه رو بدید بهش لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ اَ اَ اَ اَ اَ اَ اَ اَ از کوجا فهمیدی منم جایزه رو بدید بهش ترفند زهرا رو به کار بردم، دیدم اینجایی مچتو گرفتم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ شب به اشتباهتون پی می برید هویت مجهول داره راست راست میچرخه و شما گیر دادید به من آره خوب..داره راست راست میچرخه ....زهراست لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ مینا چرا جوسازی میکنی ؟ خود خوده مینی لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ بابا چرا انقد بازی فکر راه میندازید لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ بارها گفتم الانم میگم اینو یک آدم مشهور میگه(آرتاش)آریودخت هستش فاطمه خودمون لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ اعتراف کن نوچ آره خوب..داره راست راست میچرخه ....زهراست آفرین بابا چرا انقد بازی فکر راه میندازید لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ خیلی لپ داره...اورامانِ آره آره چرا تا حالا مریم به ذهنم نرسیده بود لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ بارها گفتم الانم میگم اینو یک آدم مشهور میگه(آرتاش)آریودخت هستش فاطمه خودمون میخوای اسم یوزرت رو تغییر بده به " آرتاش مشهور" آره آره چرا تا حالا مریم به ذهنم نرسیده بود حالا مینی تو هر چاهی که بیفته تو هم باید خودتو بندازی توش؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ حالا مینی تو هر چاهی که بیفته تو هم باید خودتو بندازی توش؟ مینی اصولا از رو چاه میپره لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ میخوای اسم یوزرت رو تغییر بده به " آرتاش مشهور" حالا مینی تو هر چاهی که بیفته تو هم باید خودتو بندازی توش؟ آخه حوصله ام سر رفته ، یه کاری باید برای انجام دادن پیدا میکردم خب لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ مینا حضور فعالت خیلی مشکوک میزنه نکنه *Cloudy sky* هست لو نمیدی لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ مینی اصولا از رو چاه میپره آره میدونم آخه حوصله ام سر رفته ، یه کاری باید برای انجام دادن پیدا میکردم خب حوله ت سر رفته ؟ یه تاپیک واسه آثارت که تا حالا انجام دادی بزن . یا اون شوخی با آواتارات باحاله آموزشش رو بزار ---------------------- شما میدونستید Cameron Cartio ایرانیه؟ من امشب فهمیدم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ آره میدونم حوله ت سر رفته ؟ یه تاپیک واسه آثارت که تا حالا انجام دادی بزن . یا اون شوخی با آواتارات باحاله آموزشش رو بزار ---------------------- شما میدونستید Cameron Cartio ایرانیه؟ من امشب فهمیدم لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ آره میدونم حوله ت سر رفته ؟ یه تاپیک واسه آثارت که تا حالا انجام دادی بزن . یا اون شوخی با آواتارات باحاله آموزشش رو بزار ---------------------- شما میدونستید Cameron Cartio ایرانیه؟ من امشب فهمیدم نه دیگه در این حد حوصله ام سر نرفته الان وقت رست هست ، هر چی تمیز میکنم تموم نمیشه ، تا میام بشینم مامانم صدام میکنه ، ولی اتاق خودم تمومه تموم شد ------------------------ آره من میدونستم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ میخوای اسم یوزرت رو تغییر بده به " آرتاش مشهور" نه آقا من اهل ریاکاری نیستم بچه ها میدونن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده