R.Irankhah 25490 ارسال شده در 17 خرداد، 2013 نکن مینا منم از این کارا کردم بعدش پشیمون شدم گمراه نکن شب به اشتباهتون پی می برید هویت مجهول داره راست راست میچرخه و شما گیر دادید به من
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 17 خرداد، 2013 نکن مینا منم از این کارا کردم بعدش پشیمون شدم گمراه نکن راستشو بگو میخوای گمراهمون کنی نفهمیم خودتی؟!
panisa 12132 ارسال شده در 17 خرداد، 2013 راستشو بگو میخوای گمراهمون کنی نفهمیم خودتی؟! اَ اَ اَ اَ اَ اَ اَ اَ از کوجا فهمیدی منم جایزه رو بدید بهش
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 17 خرداد، 2013 اَ اَ اَ اَ اَ اَ اَ اَ از کوجا فهمیدی منم جایزه رو بدید بهش ترفند زهرا رو به کار بردم، دیدم اینجایی مچتو گرفتم
*mini* 37778 ارسال شده در 17 خرداد، 2013 شب به اشتباهتون پی می برید هویت مجهول داره راست راست میچرخه و شما گیر دادید به من آره خوب..داره راست راست میچرخه ....زهراست
آرتاش 33340 ارسال شده در 17 خرداد، 2013 بارها گفتم الانم میگم اینو یک آدم مشهور میگه(آرتاش)آریودخت هستش فاطمه خودمون
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 17 خرداد، 2013 اعتراف کن نوچ آره خوب..داره راست راست میچرخه ....زهراست آفرین بابا چرا انقد بازی فکر راه میندازید
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 17 خرداد، 2013 خیلی لپ داره...اورامانِ آره آره چرا تا حالا مریم به ذهنم نرسیده بود
partow 25305 مالک ارسال شده در 17 خرداد، 2013 بارها گفتم الانم میگم اینو یک آدم مشهور میگه(آرتاش)آریودخت هستش فاطمه خودمون میخوای اسم یوزرت رو تغییر بده به " آرتاش مشهور" آره آره چرا تا حالا مریم به ذهنم نرسیده بود حالا مینی تو هر چاهی که بیفته تو هم باید خودتو بندازی توش؟
*mini* 37778 ارسال شده در 17 خرداد، 2013 حالا مینی تو هر چاهی که بیفته تو هم باید خودتو بندازی توش؟ مینی اصولا از رو چاه میپره
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 17 خرداد، 2013 میخوای اسم یوزرت رو تغییر بده به " آرتاش مشهور" حالا مینی تو هر چاهی که بیفته تو هم باید خودتو بندازی توش؟ آخه حوصله ام سر رفته ، یه کاری باید برای انجام دادن پیدا میکردم خب
*mini* 37778 ارسال شده در 17 خرداد، 2013 مینا حضور فعالت خیلی مشکوک میزنه نکنه *Cloudy sky* هست لو نمیدی
partow 25305 مالک ارسال شده در 17 خرداد، 2013 مینی اصولا از رو چاه میپره آره میدونم آخه حوصله ام سر رفته ، یه کاری باید برای انجام دادن پیدا میکردم خب حوله ت سر رفته ؟ یه تاپیک واسه آثارت که تا حالا انجام دادی بزن . یا اون شوخی با آواتارات باحاله آموزشش رو بزار ---------------------- شما میدونستید Cameron Cartio ایرانیه؟ من امشب فهمیدم
*mini* 37778 ارسال شده در 17 خرداد، 2013 آره میدونم حوله ت سر رفته ؟ یه تاپیک واسه آثارت که تا حالا انجام دادی بزن . یا اون شوخی با آواتارات باحاله آموزشش رو بزار ---------------------- شما میدونستید Cameron Cartio ایرانیه؟ من امشب فهمیدم
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 17 خرداد، 2013 آره میدونم حوله ت سر رفته ؟ یه تاپیک واسه آثارت که تا حالا انجام دادی بزن . یا اون شوخی با آواتارات باحاله آموزشش رو بزار ---------------------- شما میدونستید Cameron Cartio ایرانیه؟ من امشب فهمیدم نه دیگه در این حد حوصله ام سر نرفته الان وقت رست هست ، هر چی تمیز میکنم تموم نمیشه ، تا میام بشینم مامانم صدام میکنه ، ولی اتاق خودم تمومه تموم شد ------------------------ آره من میدونستم
آرتاش 33340 ارسال شده در 17 خرداد، 2013 میخوای اسم یوزرت رو تغییر بده به " آرتاش مشهور" نه آقا من اهل ریاکاری نیستم بچه ها میدونن
ارسال های توصیه شده