The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ داری میگی خودش مترجمه... قراره مام بهش کمک کنیم که انگلیسیارو به فارسی ترجمه کنیم منم اسمشو ترجمه کردم من کاربر حرف گوش کنی هستم یادته گفتی برو فیلم pretty رو ببین فصل دومش هم تموم کردم ولی هنوز مشخص نشد معنی فارسی snowy میشه اسنوی؟ تو اصن کاربر نیستی تو واسه خود رییسی / تازه اون فیلم هم تا فصل اخرش سرکاری لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ معنی فارسی snowy میشه اسنوی؟ تو اصن کاربر نیستی تو واسه خود رییسی / تازه اون فیلم هم تا فصل اخرش سرکاری من فینگیلیش ترجمه کردم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ کجا من شبیه این نی نی بودم hads zadam:banel_smiley_4: toyi dg:w02:i لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ hads zadam:banel_smiley_4: toyi dg:w02:i اشتباه حدس زدی جیگرم از کجا معلوم شاید خودت باشی :JC_thinking: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ متین نمی باشد احیانا؟ اگه اینو از من میپرسی عزیزم احیانا نه لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ اگه اینو از من میپرسی عزیزم احیانا نه لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ نه متین نمی باشد احیانا؟ اگه اینو از من میپرسی عزیزم احیانا نه پس کی میتونه باشه این وقتِ شب؟ لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ پس کی میتونه باشه این وقتِ شب؟ یکی لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ پس کی میتونه باشه این وقتِ شب؟ آرپاک لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ متین نمی باشد احیانا؟ اونم بعید نیس والا، اینقدر که این دختر در سدد گمراه سازی ملته!! لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ به تجسس ادامه میدیم یکی کی؟ آرپاک نوچ گزینه ی بعدی لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ پس کی میتونه باشه این وقتِ شب؟ منم لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ آرپاک خیر اونم بعید نیس والا، اینقدر که این دختر در سدد گمراه سازی ملته!! خیر لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ منم دروغ نگو ببینمت شبیهت نیس اصن لپ داره فامیلِ خودمه لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ دروغ نگو ببینمت شبیهت نیس اصن لپ داره فامیلِ خودمه خیر منم خیر لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده