Matin H-d 18145 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 snowy با تشکر از وقتی که در اختیار من قرار دادید من اول گفتم
The Developer 5479 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 من اول گفتم تو اشتباه گفتی / اسمشون فائزه هست شیوه انتخاب من اینجوریه هرکی میاد زیر پست اول تشکر میذاره رو به صورت تصادفی انتخاب میکنم :|
Matin H-d 18145 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 تو اشتباه گفتی / اسمشون فائزه هست نام کاربری مهمه برو ته صف
The Developer 5479 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 فارسی رو پاس بدار :| یعنی چی اسم بنده خدا خارجکی خودش هم مترجم ایناست اونوقت تو اسمشو فارسی میگی؟
آرتاش 33340 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 مام همینطور اگر فردا روزی شما عکستو گذاشتی ما از کوجا بشناسیمت؟> منو؟بابا من مشهورم دیگه همه منو میشناسن اتفاقا خوشم اومد بشرکتم ببینم کی منو میشناسه
hasti1988 22046 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 بعدشم دقت کنید به عکس ..بچه وسط دو تا دیواره یعنی کنج دیوار....از طرح کاغذ دیواریا متوجه شدم....
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 بعدشم دقت کنید به عکس ..بچه وسط دو تا دیواره یعنی کنج دیوار....از طرح کاغذ دیواریا متوجه شدم.... یعنی مدل کافذ دیواری ها رو شناختی هستی جان؟
Matin H-d 18145 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 :| یعنی چی اسم بنده خدا خارجکی خودش هم مترجم ایناست اونوقت تو اسمشو فارسی میگی؟ داری میگی خودش مترجمه... قراره مام بهش کمک کنیم که انگلیسیارو به فارسی ترجمه کنیم منم اسمشو ترجمه کردم من کاربر حرف گوش کنی هستم یادته گفتی برو فیلم pretty رو ببین فصل دومش هم تموم کردم ولی هنوز مشخص نشد منو؟بابا من مشهورم دیگه همه منو میشناسن اتفاقا خوشم اومد بشرکتم ببینم کی منو میشناسه اگه همه شمارو میشناسن چطور شما بقیه رو نمیشناسی؟ تناقض داره:icon_razz: حالا اون هیچی.. میگویی به شرکتم ببینم کی منو میشناسه؟؟؟؟ پس استناد به بخش اول جمله تون گفتین همه منو میشناسن... پس چی شد که میگی منو نمیشناسن؟
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 اصن هستیهچرا تاحالا بهش دقت نکرده بودم دمت گرم زهرا یعنی منتظری یکی از این اطراف رد بشه
.Apameh 25173 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 یعنی مدل کافذ دیواری ها رو شناختی هستی جان؟ نه زاویه دیوارو میگه از طرح کاغذ دیواری مشخصه تو کنج قرار گرفته
.Apameh 25173 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 دمت گرم زهرا یعنی منتظری یکی از این اطراف رد بشه از قدیم گفتن مجرم همیشه به محل جرم خودش برمیگرده خو حالا من بسطش دادم به این من مشکوکم آغا من به همه مشکوکم
آرتاش 33340 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 اگه همه شمارو میشناسن چطور شما بقیه رو نمیشناسی؟ تناقض داره:icon_razz: حالا اون هیچی.. میگویی به شرکتم ببینم کی منو میشناسه؟؟؟؟ پس استناد به بخش اول جمله تون گفتین همه منو میشناسن... پس چی شد که میگی منو نمیشناسن؟ من معروفم بابا چطور منو نمیشناسین واسه من مدرک جمع میکنیاصلانم که اینطور شداااااااااااااا میشرکتم ببینی همه منو میشناسن(خدایا آبرومو نبریا)
ارسال های توصیه شده