sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ [h=5]به همت هيئت كوهنوردي شهرستان بهشهر،اداره منابع طبيعي شهرستان بهشهر،گروه كوهنوردي چكو اشرف البلاد و جمعي از دوستداران و فعالان محيط زيست ، باغ عباس آباد بهشهر كه يكي از زيستگاههاي وزغ تالشي در ايران محسوب مي شود روز گذشته پاكسازي شد . [/h] 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ زنده باد بهشهر زنده باد عباس آباد زنده باد محیط زیست 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ درود من دوبار عباس آباد رفتم. اون قلعه ی داخل دریاچه چی شد؟ 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ درودمن دوبار عباس آباد رفتم. اون قلعه ی داخل دریاچه چی شد؟ سلام بر دوست خوبم متاسفانه خبر تازه ای در این مورد ندارم 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بر دوست خوبممتاسفانه خبر تازه ای در این مورد ندارم درود واقعا که:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ قلعه داخل آبه دیگه زمستونا اینجوریه البته اسمش قلعه نیس 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ قلعه داخل آبه دیگه زمستونا اینجوریه البته اسمش قلعه نیس آفرین تست هوش بود 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ درودواقعا که:viannen_38: خوب مگه من باید از همه چی اطلاع داشته باشم؟ 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ خوب مگه من باید از همه چی اطلاع داشته باشم؟ پس چی؟مگه من مدیر تالار محیط زیستم؟ 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ دوست جونا اون قلعه نیست پایه های کاخه که خراب شده.زمستونا که آب سد پر میشه این پایه ها میرن زیر آب.مصالحی که در ساخت این پایه به کار رفته طوریه که اگر آب سد برای همیشه و یا حداقل مدت طولانی خالی شه خراب میشه.به عبارت دیگه علت دوام پایه ی کاخ از دوران صفوی تا الان وجود آب بوده. 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ پس چی؟مگه من مدیر تالار محیط زیستم؟ چه ربطی داره خو 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده