salar17 27 ارسال شده در 15 خرداد، 2013 سلام دوستان، تصمیم گرفتم کلیه فایل های شهرسازی که دارم رو تو سایت های شهرسازی بذارم تا بتونم به دوستای خوبم کمک کنم و شاید فرهنگ تبادل اطلاعات رو تقویت کنم. سعی میکنم همه رو بذارم، منتطر بقیه پست های من باشید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 17
reza-khan 647 ارسال شده در 26 دی، 2013 خیلی متشکرم دوست عزیز! خیلی این کار میتونه مفید باشه مخصوصا برای دانشجوهای ترم پایینی مثل من 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 9 دی، 2017 سلام.دانلود نمیشه مینویسه فایل موجود نیست:icon_razz: اغلب این فایلها به صورت جداگانه داخل سایت هست. فقط کافیه، اسمش رو بالای انجمن سمت چپ (داخل کادر جستجو) سرچ کنید :a030: الان کدوم فایل رو میخواین؟
coyness 0 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2020 ببخشید شیر تحول زندگی بشر و اسکانش اول که انسان اولیه بود بعد کشاورز شد یکجا نشین بعد شهر نشین بعد کوچ نشین؟ تو تست استخدامی گفته شکل پیشرفته زندگی بشر زدم شهر گفته کوچ نشینی جواب درسته؟
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2020 در 9 ساعت قبل، coyness گفته است : ببخشید شیر تحول زندگی بشر و اسکانش اول که انسان اولیه بود بعد کشاورز شد یکجا نشین بعد شهر نشین بعد کوچ نشین؟ تو تست استخدامی گفته شکل پیشرفته زندگی بشر زدم شهر گفته کوچ نشینی جواب درسته؟ احتمالا کلید اشتباه بوده. این اشتباهات تو ازمونها معمولا هست.
ارسال های توصیه شده