partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ سلامممممممم . مسابقه ی تشخیص هویت داریممممممممم طبق معمول اول قوانين مسابقه: بخونید 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود...(به شرطی که کارآگاه مخفیم نیاد بگه این عکس رو طرف دیده قبلا). 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید(آره خیلی دقت کنین خیلی من به این راحتیا راهنمایی نمیکنم) 4- جايزه مسابقه 20 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس هویت مجهول این دوره: راهنمایی: :gnugghender: 1- پانیسا نیست 2- خیلی کم پیداست . اصلاً نیست این بشر تو انجمن . 3- از بچه های خیلی گل و بامعرفت انجمنه . 4- یکمم احساساتیه به نظرم . -------------------------- بقیه هم عکس بفرستن ... کوچیک ، بزرگ ... فرقی نداره ... در ضمن صاحب عكس تابلو بازي در نياره .... که ميكشمش ... از دوستانی که عکس رو قبلاً دیدن ، برای گمراهی سایر کاربران دعوت میشه ... :w42: اگرم زود فهمیدید نگید آقا جون ... به ونوس هم امتیازی تعلق نمیگیره . از امروز که چهارشنبه هستش ، تا جمعه تاپیک بازه ... :cakesmileyf: همه دعوتید عزیزانم ... تعارف نکنید ...:w36: بچه ها جون . من دیگه نمیتونم بیام اطلاع رسانی کنم . این دفعه حدود نیم ساعت طول کشید . هرکسی هم یه آهنگ داشت تو پروفایلش، کلاً قاطی شده بود دو نفرم که پروفایلشون رو من بسته بود . دستشون مرسی خلاصه شبا تاپیک میزنممممممم --------------------------------------- خب دوستان صاحب عکس bme.masood بودن و کاشف هم گنجشک عزیز هستن 32 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ فقط همینقدر راهنمایی میکنی؟ از بچه های جدید نیست . خوبه الآن؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ زهراااا ینی بگم کیه ؟ هر کی خواست بیاد پیش من بهش بگم کیه:gnugghender: لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ منم فکر میکنم هادی ناصح باشه! لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ bme.masood تابلووووووووووووووووووووووووووووووووو بود لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ هادی ناصحhamid.cfd علیرضا آتروس؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ نه بابا من میدونم کیه ممده چند وقته نیومده لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ [h=4]راهنماییش کمه سخته moein.s؟[/h] لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ علیرضا آتروس؟ علیرضا این شکلی بوده لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ نهههههههممده ممد خ ؟ محمد رو که گفتم ، چون زهرا گفت انجمن نمیاد و قدیمی هست ، همین جوری یه چیزی پروندم حالا باز فکر میکنم ببینم گزینه دیگه ای هم هست لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ من ک نمیشناسم ولی...........ایا میدانید رنگ متنتون قبل از عکس هیچ معلوم نیست؟؟؟؟؟؟باید خودمون هایلایتش کنیم تا معلوم شه .........نکنه عمدیه؟؟؟؟؟من نمیدونم ولی تاپیک بامزه ای هستش........مرسی عزیزم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده