kebrit 70 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ می خواستم از دوستان حاضر در انجمن خواهش کنم اگر پرسشنامه ای درباره مولفه های هویت شهری یا هویت شهری دارن در سایت قرار بدهدند. 2 لینک به دیدگاه
0 Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ می خواستم از دوستان حاضر در انجمن خواهش کنم اگر پرسشنامه ای درباره مولفه های هویت شهری یا هویت شهری دارن در سایت قرار بدهدند. میشه بیشتر توضیح بدین ... هدف از این کار چیه ؟ و قراره این پرسشنامه ها چه کمکی به شما بکنه ؟ 2 لینک به دیدگاه
0 kebrit 70 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ برای تکمیل پایان نامه ام نیاز دارم به پرسشنامه ای که موضوعش مولفه های هویت شهری باشه موضوع پایان نامه ام ارزیابی مولفه های هویت شهری نوشهرهاست. 3 لینک به دیدگاه
0 Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ برای تکمیل پایان نامه ام نیاز دارم به پرسشنامه ای که موضوعش مولفه های هویت شهری باشه موضوع پایان نامه ام ارزیابی مولفه های هویت شهری نوشهرهاست. ببینید هویت یه بحث ادراکی هست . یعنی مستقیما به ادراک شهروندان از شهر یا هر فضای شهری بر میگرده ... چون انسانها دارای ادارکات متفاوتی هستند و در محیطهای متفاوتی قرار دارن طبیعتا ادراکات اونها از محیط قطعا متفاوت هست . بنابراین ما نمی تونیم بگیم مولفه x چون در شهر y یک عامل هویت بخش هست حتما در شهر z هم هویت بخش خواهد بود . مثلا یک ساختمون بلند مرتبه در یک شهر ممکنه هویت بخش باشه ... در حالی که یک ساختمون یا همون ویژگی ها در یک شهر دیگه صرفا یک ساختمون باشه مثل سایر ساختمونها. پس برای هر شهر و حتی هر فضای شهری باید این عوامل بصورت جداگانه مشخص بشن . حتی قابلیت تعمیم هم ندارن(شاید در موارد خاص) ، اینکه شما بیاید یکسری مولفه استخراج کنید و اون رو به تمام نوشهرها تعمیم بدید کار درستی نیست ... بهتره روی یک نوشهر خاص متمرکز بشید ... مسلما در یک شهر خاص شما باید نحوه ادراک شهروندان رو از یک فضا بشناسید حالا این کار در مرحله اول میتونه از طریق یک ناظر تعلیم یافته انجام بشه و بعدش براش پرسشنامه تهیه بشه تا عناصر و مولفه های مشخصی از اونها استخراج بشه ... برای مشخص کردن بناهای با هویت می تونید ازشون عکس بگیرید و به شهروندان نشون بدید و سوالاتی رو طرح کنید . و یا از اونها بخوایید که نقشه های ذهنی خودشون رو از یک مسیر ترسیم کنند . این چیزی بود که به ذهن من رسید . 2 لینک به دیدگاه
سوال
kebrit 70
می خواستم از دوستان حاضر در انجمن خواهش کنم اگر پرسشنامه ای درباره مولفه های هویت شهری یا هویت شهری
دارن در سایت قرار بدهدند.
لینک به دیدگاه
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده