.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ تخم مرغ را خوب بزنید سپس بقیه مواد را خرد کرده، کره را در ماهیتابه آب کرده. مواد را در داخل ماهیتابه تفت بدهید حالا نمک و فلفل را اضافه کنید و در انتها تخم مرغ را هم افزوده و با بقیه مواد مخلوط کنید. مواد لازم: تخم مرغ : 2 عدد قارچ : 2 عدد کره : 25 گرم فلفل : یک دوم قاشق چایخوری فلفل دلمه : یک دوم گوجه فرنگی : یک عدد متوسط ژامبون گوشت یا مرغ : یک ورق نمک : یک دوم قاشق چایخوری روش تهیه: تخم مرغ را خوب بزنید سپس بقیه مواد را خرد کرده، کره را در ماهیتابه آب کرده. مواد را در داخل ماهیتابه تفت بدهید حالا نمک و فلفل را اضافه کنید و در انتها تخم مرغ را هم افزوده و با بقیه مواد مخلوط کنید. نکته : بهتر است که این املت اسپانیایی را در فر تهیه کنید اما اگر این امکان را نداشتید از ماهیتابه استفاده کنید. در این صورت باید در هنگام طبخ املت حتما در ماهیتابه را ببندید. مجله آشپزی ایده آل 9 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ همون املت عادیه فقط ژامبون اضافی داره دیگه؟! 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ ما قارچو فلفل دلمه نمیریزیم تو املت هامون اکه شما میریختین خوب آره فقط ژامبونش اضافیه.. لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ ما قارچو فلفل دلمه نمیریزیم تو املت هاموناکه شما میریختین خوب آره فقط ژامبونش اضافیه.. عههه چرا . اگه موجود باشه میریزم. خوب میشه. سیب زمینی ریز خورد شده هم خوبه کلا هر چی دم دست بود میریزیم :دی 2 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ املت فقط املت گوجه فرنگی با رب...تخم مرغهاشم زیاد هم نخورن.... یعنی فوق العاده..... وای دلم خواست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده