سمندون 19437 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 حسین توکلی گفت: از میان ۲۱۷ هزار داوطلبی که برای شرکت در کنکور دکتری متقاضی بودند تنها ۱۹۸ هزار و ۱۳۹ نفر کارت ورود به جلسه آزمون را دریافت کردند. با توجه به این آمار ، مشاور عالی سازمان سنجش اعلام کرد که تنها ۹ درصد داوطلبان در کنکوردکتری ۹۲ شرکت نکردند. اعتراض به کنکور دکتری ۹۲ مشاور عالی سازمان سنجش همچنین تاکید کرد: آن دسته از داوطلبانی که در خصوص برگزاری کنکور دکتری ۹۲ اعتراض یا پرسشی دارند می توانند برای ارسال درخواست خود به پرتال سازمان سنجش به نشانی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مراجعه کنند. 5
not found 16275 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 ای جان، آوردیش؟!! واااااااااااا اعتراض دیگه چه صیغه ایه! 3
alimec 23102 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 ای جان، آوردیش؟!!واااااااااااا اعتراض دیگه چه صیغه ایه! ولش کن اعتراض برای تنبل هاست مثل یک نفری 3
not found 16275 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 ولش کن اعتراض برای تنبل هاست مثل یک نفری آره واقعا، یه نفریو خوب اومدی، الان ظاهر میشه 2
alimec 23102 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 آره واقعا، یه نفریو خوب اومدی، الان ظاهر میشه من به شدت ازش بیمناکم هانیه، یه تنه حریف سه تا مرده طرف 2
alimec 23102 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 ولی دقت کردین ملت پشیزی به آزمون دکتری اهمیت نمیدن، همش اسپم می کنن مقصر کیست 2
not found 16275 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 من به شدت ازش بیمناکم هانیه، یه تنه حریف سه تا مرده طرف نترس داداش ، پشتت واسادم ولی دقت کردین ملت پشیزی به آزمون دکتری اهمیت نمیدن، همش اسپم می کنن مقصر کیست چون آدما هرچی بزرگتر میشن و مدرکشون بزرگتر، حرفشون بیشتر از عملشون میشه داشتی جمله روووووووووو؟؟!!! تکبیییییییییییر 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 اعتراض وارد میباشد....واقعا این چه وضعشه!!!! دیگه اینو میبینم یاده دکترا میوفتم و برعکس!!! 4
alimec 23102 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 نترس داداش ، پشتت واسادم چون آدما هرچی بزرگتر میشن و مدرکشون بزرگتر، حرفشون بیشتر از عملشون میشه داشتی جمله روووووووووو؟؟!!! تکبیییییییییییر ایول خیلی خوشحال میشم اگه موهاشو بکشی الان چک کردم مثل اینکه غیبشون زد. احتمال میدم فردا پروژه شیشه شویی دارن ایشون که زودی رفتن بخوابن ... آره خدا رحمت کنه افرادی رو که حرفشون جلوتر از عملشونه هانیه بیا جملات خودمون رو با آب طلا بنویسیم منم برم شبت خوش 4
not found 16275 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 ایول خیلی خوشحال میشم اگه موهاشو بکشیالان چک کردم مثل اینکه غیبشون زد. احتمال میدم فردا پروژه شیشه شویی دارن ایشون که زودی رفتن بخوابن ... آره خدا رحمت کنه افرادی رو که حرفشون جلوتر از عملشونه هانیه بیا جملات خودمون رو با آب طلا بنویسیم منم برم شبت خوش گیس کشی متد من نیست شرمنده، من از روشهای نوین استفاده میکنم بسر آمده حکیمه توام فردا بعله؟؟؟ اوکی، شب خوبی بود، شب بخیر 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 ولش کن اعتراض برای تنبل هاست مثل یک نفری تجریم واسه کیاست پس آره واقعا، یه نفریو خوب اومدی، الان ظاهر میشه دیدی که ظاهر نشدمپس من نبودم من به شدت ازش بیمناکم هانیه، یه تنه حریف سه تا مرده طرفیعنی از من میترسید و همه از ادمین میترسیم 4
ارسال های توصیه شده