رفتن به مطلب

فوت و فن های محیط کار

Mohammad Aref

ارسال های توصیه شده

سلام به همه دوستان نواندیش

خیلی از ماها شاید شغل های مختلفی داریم و تو محیط های کاری مختلفی هستیم، یکی تو یه شرکت مشاوره کار میکنه، یکی تو یه کارخونه خاص، یکی شغل آزاد داره و .....

این تاپیک رو زدم تا هرکدوم از دوستانی که وارد بازار کار شدن و شغلی رو دارن نکات آموزشی و فوت و فن هایی که تو اون کار هست رو به دوستان دیگه بگن.

به قول معروف تجربیاتشون رو در اختیار بقیه بذارن تا بقیه ای هم که تو اون کار میخوان برن بتونن موفق باشن :w16:

پیشاپیش از تجربیات آموزنده ای که در اختیارمون میذارین ممنونم :a030:

• Like 15
لینک به دیدگاه

بنظرم مهمترین راز موفقیت هم برای خوذت و هم برای اون مجموعه که کار می کنی تعصب و علاقه به کار هست این شاید خیلی کلیشه ای باشه اما واقعیت داره

• Like 6
لینک به دیدگاه

تعهد کاری

اگه تعهد کاری وجود داشته باشه خود به خود انگیزه و به دنبال اون پختگی رو به دنبال خواهد داشت.

اعتماد و همپوشانی بین همکاران.

روحیه کار تیمی داشتن.

ولی از همه اینها مهمتر، علاقه و میزان اعتماد بنفس خودمون.

• Like 4
لینک به دیدگاه

دوستاني كه در تاسيسات شاغل هستند يا به اميد خدا قصد رفتن بدين شغل رو دارند چند نكته رو بايد بهشون متذكر شم :

اول اينكه بايد اطلاعاتي در مورد تهويه مطبوع داشته باشند ،اگه ميخواند پيشرفتي داشته باشند بايد سواد تئوري خوبي داشته باشند در تاسيسات بدين گونه است كه 70 تا 60 درصد قضيه رو بيس دانش تئوري شماست و 30 تا 40 درصد قضيه ديگه دانش تجربي و عملي شما ميباشد

اگه دانش تئوري رو فهميده باشند پس در اجرا مشكلي نخواهند داشت ، چون بيس كار ور ميدونند

با طراحي تاسيسات در بخش هاي مختلف اشنا باشند ، چون اغلب نقشه هاي كه براي اجرا مياند به جرات ميتونم بگم حدود 70 درصد نقشه ها دوباره بايد اصلاح بشه -دليلشم اينه طراح بزرگوار خوب بيس تهويه مطبوع رو نفهميده و از رو حساب تجربه خودش مياد طراحي ميكنه ي جور به قول خودشون حسيه ،ولي اين حسشون منجر ميشه به دوباره بازبيني نقشه ها

وقتي شما طراحي رو بدونيد و بتونيد اشتباه اون كارو بگيريد راحت تر پيشرفت خواهيد كرد و سريع تر بين مهندسين بزرگوار سر در سرها در مياورديد

به پيمانكار جماعت رو ندهيد ،وقتي پيمانكار با شما صمصيمي بشه از اعتماد شما سو استفاده ميكنه

نشريه هاي 128 شش جلد اونو مطالعه داشته باشيد چون وقتي اونو بدونيد براساس دتايل هاي اجراي اون پروژه ها جلو ميرود

پس دوستان بزرگوار دانش كارگاهي و تجربي همش در دانش تئوري شما ختم ميشه

وقتي دانش تئوري و بيسيك رو بدونيد و بتونيد با استاندار دهاي مربوطه در جلسه هاي كه بين مهندسين انجام ميگيره صحبت كنيد باعث ميشه زود پيشرفت كنيد

دانستن بدون خواستن هرگز توانستن به بار نخواهد اورد

• Like 5
لینک به دیدگاه

مهمترین حرکت در عرصه کار اینه که سعی کنید اول صبر داشته باشید بعد روابط عمومی بالای داشته باشید بعدم اینکه بتونید مجموعه ای که درش دارید کار میکنید اگر مدیر هستین بتونید به خوبی خواسته هاتون رو به دیگران تفهیم کنید و اگر کارمند هستید بدونید مدیرتون چه انتظاری از شما داره......

ولی هیچی به این نمیرسه که آدم خودش برای خودش کار کنه:ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه

فقط یه توصیه برای هرکسی که وارد هرشغلی میخواد بشه

سعی کنید محیط کاریتون رو از استرس خالی کنید

سواد کاری ،مسائل مالی ،پروژه،خریدوفروش،قرارداد ووو... اینا همیشه هستند ولی استرس قاتل خاموش انسانهاست

محیطی که پراسترس باشه مجبورتون میکنه اشتباه کنید باور کنید مجبورتون میکنه در عین حالی که بلدید هیچی ندونید!

همین

موفق باشیم:icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه

راستش من تو سیستم مشاوره و دفتر فنی کار کردم تو قسمت اجرا هم کار کردم. ینی هم با پیمانکار بی سواد و بی ادب و بی ... سر و کار داشتم هم با مهندس 30 سال سابقه.

اولین چیزی که میتونم بگم اینه که سعی کنید به همه احترام بذارید. من تو سیستم مشاور که بودم به هیچکس زیر جناب مهندس نمیگفتم و متعاقباً اونها هم.

از رفتار های بچه گانه دوری کنید. اگر اشتباهی انجام میدین مسئولیتش رو بپذیرید و اون رو گردن کس دیگه ای نندازید. انسانید و ممکن الخطا. پول که میگیرید این چیزا رو هم داره دیگه.

روابط عمومی بالا رو فراموش نکنید. اینکه بتونید زود و سریع و روشن حرفتون رو به دیگران بفهمونید امتیاز بزرگیه.

تعهد و شرف کاری داشته باشید. این تعهد تو همه زمینه های زندگی به نفعتون خواهد بود. اصلاً بحث رئیس یا شرکت خوب یا بد نیست. بحث راحت بودن وجدان خودتون هست.

اگر تو زمینه ای میلنگید استفاده از اصطلاحات انگلیسی فراموش نشه.:whistle: ینی طرف 10 سال سابقه هم که باشه وقتی جلوش 4 تا اصطلاح انگلیسی بگی خودشو جم و جور میکنه و جرات و جسارت خیلی کارها ازش گرفته میشه. (این 100% تست شده و تضمینی میباشد).

یک دقیقه بیشتر از اون چیزی که بهتون پول میدن برای کسی کار نکنید.

در کل شما کار میکنید که زندگی بهتری داشته باشید هیچوقت زندگیتونو فدای کار نکنید.:icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

با تشکر از استارتر محترم ...تالار ما هم یک همچین تاپیکی ایجاد شد ولی خب ادامه نداشت امیدوارم اینجا دوستان همکاری بیشتر و بهتری داشته باشند تا بتونیم از تجربیات هم نهایت استفاده روببریم....ممنون...:a030:

این هم لینک تاپیک :

تجربیات کاری

اما در مورد استفاده از کلمات و اصطلاحات انگلیسی ....به نظرم بستگی به طرف مقابل داره....مثلا تجربه من این رو بهم ثابت کرد که ممکنه کسی چون از این اصطلاحات سر در نمیاره بخواد مانع ازانجام کاری بشه...حداقل در مورد مدیرعامل من که اینطور بود...هرچند لیسانس بود و به پیشرفت تمایل نشون میداد ولی در واقع جنبه موفقیت رو نداشت ....

من هر چند برای چند ماه مدیر داخلی بودم ولی همین چند ماه به کلی دید من رو نسبت به همکاری و روابطم عوض کرد...به مجرد اینکه نکته ای به ذهنم بیاد به اشتراک میگذارم....

به قول استاد محترم ،آقا سجاد ،موفق باشیم....

• Like 7
لینک به دیدگاه
با تشکر از استارتر محترم ...تالار ما هم یک همچین تاپیکی ایجاد شد ولی خب ادامه نداشت امیدوارم اینجا دوستان همکاری بیشتر و بهتری داشته باشند تا بتونیم از تجربیات هم نهایت استفاده روببریم....ممنون...:a030:

این هم لینک تاپیک :

تجربیات کاری

اما در مورد استفاده از کلمات و اصطلاحات انگلیسی ....به نظرم بستگی به طرف مقابل داره....مثلا تجربه من این رو بهم ثابت کرد که ممکنه کسی چون از این اصطلاحات سر در نمیاره بخواد مانع ازانجام کاری بشه...حداقل در مورد مدیرعامل من که اینطور بود...هرچند لیسانس بود و به پیشرفت تمایل نشون میداد ولی در واقع جنبه موفقیت رو نداشت ....

من هر چند برای چند ماه مدیر داخلی بودم ولی همین چند ماه به کلی دید من رو نسبت به همکاری و روابطم عوض کرد...به مجرد اینکه نکته ای به ذهنم بیاد به اشتراک میگذارم....

به قول استاد محترم ،آقا سجاد ،موفق باشیم....

من فکر میکنم این ربط به سیستم مزخرف بعضی از آدما داره که نمیتونن بپذیرن یک نفر با تجربه کاری کمتر یه ایده خوب بیان کنه و جلوش جبهه میگیرن.

مخصوصاً که کارمند تازه وارد یه خانم باشه!

وگرنه این تجربه استفاده از کلمات انگلیسی جواب داده. مخصوصاً در مقابل افرادی که تو سیستم های دولتی و نیمه دولتی دارن کار میکنن. یا افرادی که سواد کاری کمی دارن.

مثلاً به جای مهاربند بگیم Bracing. چون نمیدونه ینی چی احتمال خیلی زیاد باهاتون موافقت میکنه.

خب مسلمه همه اینجوری نیستن و ممکنه طرف با وجود بی سوادی شما رو به چالش بکشه.

قصدم از این پست فقط جواب دادن به هستی خانم نبود میخواستم اضافه کنم مراقب باشیم کسی اینجوری باهامون رفتار نکنه. به شخصه اگر کسی اصطلاحی رو استفاده کنه که بلد نباشم با یه زیرکی خاصی ازش میپرسم یعنی چی و نمیذارم این ترفند رو رو خودم اجرا کنه.:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...