Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ والا ما که تحریمی ندیدیم ملت مثل چی خرید کردند و آقایان دلال و عسگر اولادی به ریش ما خندیدند ، و من همچنان به عقیده خودم استوارم که از ماست که برماست و این ملت لیاقت بدترین هارو داره آخه مشکل اینجاست که ما هم تو ایران داریم زندگی میکنیم و جزئی از همین ملت هستیم من این طرز تفکر و خیلی صحیح نمیدو.نم که ما خودمونو تحریم کنیم که پسته ارزون بشه .مطمئن باشید همون مغازه دارهای ساده همه اون پسته های مونده رو سال بعد به خودمون میفروشن بیرون نمیریزن که ......فکر میکنید مگه چه قدر از تولید این محصول تو کشور مصرف میشه که ما بتونیم با کاهش مصرف رو قیمت اون تاثیر بزاریم .. دوست عزیز پسته همیشه قیمتش 10 دلار بوده امروز هم 10 دلاره به جای این طرز تفکر که خودتون محرو م کنید تو فکر این باشید یا ارزش پولمونو بالا ببریم که از دست ما خارجه یا درامدمونو بیشتر کنیم شما فکر مکیکنید خالا اگه ما نخویم یا نخوردیم مسئولین دلشون برا ما سوخت باور کنید اب از اب تکون نخورد من از زبان یک تولید کننده و عرضه کننده صحبت میکنم تنها عامل تاثیر گذار روی پسته یکی دلاره ودر حاشیه اون حجم صادرات وعامل بعدی میزان سرمازدگی محصول هر سال پس بیهوده این محصول رو برا خودتون تحریم نکید ...دوستان ملت ما خاویارو سالها پیش به خودشون تحریم کردن ومتاسفانه جایی در سفره های ما نداره پس توفکر خالی کردن این مواد مغزی ومفید (قطرات اهن وخون )از سبد غذایی نباشین پسته نخورید باید قرصهای اهن چینی بدیم بچه هامون بخورن..... من حرفم همش پسته نبود که شما زوم کردی روش و داری تبلیغات میکنی من منظورم به تمامی اقلام و کالاهای مصرفی بود که بعضی از مصرف کنندها ، حق و حقوق خودشون رو نمیدونن 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ ببینید مشکل از جایی پیش میاد که مردم به آیندشون اطمینان ندارند هر کدوم از ماها اگه بدونیم بر فرض مثال تا یک سال آینده قیمت برنج ثابت میمونه هیچ وقت سعی نمیکنیم غیر از مایحتاجمون بخریم اما مشکل اینجاست که قیمتها ساعتی بالا میره و کسی که خانواده شلوغی داره مجبوره کلی خرید کنه خیلی چیزها به زبون گفتن خیلی راحته فکر میکنم اکثر دوستان یا مجرد هستند و یا تازه ازدواج کردند اما یکی مثل من که بچه دارم آیا میتونم به بچم بگم گوشت گرون بود مرغ گرون بود برنج گرون بود نخریدم غذا نداریم؟ چند روز میتونم به این کار ادامه بدم؟ پیشنهاد شما خیلی خوبه اما توی ایران محاله 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ کاملا با حرفاتون موافقم. ولی نمیدونم چرا تو ایران برعکسه.یعنی وقتی چیزی گران میشه بیشتر میخرن. 4 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ من حرفم همش پسته نبود که شما زوم کردی روش و داری تبلیغات میکنی من منظورم به تمامی اقلام و کالاهای مصرفی بود که بعضی از مصرف کنندها ، حق و حقوق خودشون رو نمیدونن من زوم نکردم شما اولین جملتونو با این محصول آغاز کردیدمن هم دراین مورد اطلاعاتی داشتم تقدیم کردم نه تبلیغ چون نگران نخریدن ایرانی ها نیستم ناراحتم از اینکه دسترنج ایرانی باید سهم بیگانگان گردد دوما پسته وخشکبار محصول لوکسه میتونیم از زاویه دید شما به خودمون تحریمش کنیم اما با ماشین ومرغ وبرنج نمیشه که ... 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ ناراحتی من از گرون شدن پسته اینه که این محصول با سختی تولید میشه و خریدارن هم با قیمت های خیلی کمی از کشاورز میخرنش،بعد میفته دست دلال و اونم هرچقد که میتونه میکشه روی قیمت. همین امسال پسته رو از عموم که کشاورزن خریدن کیلویی 15 تومن و دو ماه بعد از برداشت که گرون تر شده بود کیلویی 20 تومن.بعد همون پسته رو قبل عید میدادن کیلویی 50 تومن خیلی منصف بودن 40 تومن. خوب این پول میره تو جیب دلال نه کشاورزی که زحمت کشیده و با سختی تو زمستون از این پسته ها مواظبت کرده که سرما نزنه و تو تابستون مراقب بوده که کسی ندزده. پول به کسی که حقشه نمیرسه. نگران تولید کننده نباشین.هیچ کشاورزی پسته رو نگه نمیداره تا دم عید.همشونو یا وقتی روی درختن میفروشن یا وقتی برداشت کردن میدن پوستشونو میکنن و بعدم میفروشن خیلی طول بکشه تا آبان تمام پسته هاشونو فروختن. 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ ببینید مشکل از جایی پیش میاد که مردم به آیندشون اطمینان ندارند هر کدوم از ماها اگه بدونیم بر فرض مثال تا یک سال آینده قیمت برنج ثابت میمونه هیچ وقت سعی نمیکنیم غیر از مایحتاجمون بخریم اما مشکل اینجاست که قیمتها ساعتی بالا میره و کسی که خانواده شلوغی داره مجبوره کلی خرید کنه خیلی چیزها به زبون گفتن خیلی راحته فکر میکنم اکثر دوستان یا مجرد هستند و یا تازه ازدواج کردند اما یکی مثل من که بچه دارم آیا میتونم به بچم بگم گوشت گرون بود مرغ گرون بود برنج گرون بود نخریدم غذا نداریم؟ چند روز میتونم به این کار ادامه بدم؟ پیشنهاد شما خیلی خوبه اما توی ایران محاله نه بابا ما هم مثل شما پیرمرد شدیم که این تایپیک رو هوا کردم البته بچه به رفتار پدر و مادر نگاه میکنه اینطورها هم که مگین نیست خیلی از بچه ها هستن که از ما بزرگترها بیشتر متوجه میشن و قدرت درکشون خیلی بالاست کاملا با حرفاتون موافقم. ولی نمیدونم چرا تو ایران برعکسه.یعنی وقتی چیزی گران میشه بیشتر میخرن. بدلیل اینکه کسی ایرانی نیست یعنی ایرانی باقی نمونده و ایران تبدیل شده به 72 ملت من زوم نکردم شما اولین جملتونو با این محصول آغاز کردیدمن هم دراین مورد اطلاعاتی داشتم تقدیم کردم نه تبلیغ چون نگران نخریدن ایرانی ها نیستم ناراحتم از اینکه دسترنج ایرانی باید سهم بیگانگان گردد دوما پسته وخشکبار محصول لوکسه میتونیم از زاویه دید شما به خودمون تحریمش کنیم اما با ماشین ومرغ وبرنج نمیشه که ... خواستن ، توانستن است خب چرا استنباطتون به این موضوع اینه که بیگانه مصرف کننده نیست از صدقه سری بیگانست که پسته شده کیلویی 80 تومن و یه سری دلال پدر سوخته عو..... دارن سود میکنن و کشاورز بدبخت هیچی عایدش نمیشه ناراحتی من از گرون شدن پسته اینه که این محصول با سختی تولید میشه و خریدارن هم با قیمت های خیلی کمی از کشاورز میخرنش،بعد میفته دست دلال و اونم هرچقد که میتونه میکشه روی قیمت.همین امسال پسته رو از عموم که کشاورزن خریدن کیلویی 15 تومن و دو ماه بعد از برداشت که گرون تر شده بود کیلویی 20 تومن.بعد همون پسته رو قبل عید میدادن کیلویی 50 تومن خیلی منصف بودن 40 تومن. خوب این پول میره تو جیب دلال نه کشاورزی که زحمت کشیده و با سختی تو زمستون از این پسته ها مواظبت کرده که سرما نزنه و تو تابستون مراقب بوده که کسی ندزده. پول به کسی که حقشه نمیرسه. نگران تولید کننده نباشین.هیچ کشاورزی پسته رو نگه نمیداره تا دم عید.همشونو یا وقتی روی درختن میفروشن یا وقتی برداشت کردن میدن پوستشونو میکنن و بعدم میفروشن خیلی طول بکشه تا آبان تمام پسته هاشونو فروختن. بله کاملاً حرفتون درسته 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده