asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ اتفاقا ما نداریم... خانواده هم در دسترس نیستند که بدونم دارند یا ندارند... ولی به احتمال 99 درصد اونا اصلا نمی دونند الان عید هست... اها خوبه یه لحظه حس غریبگی کردم.. ما هم فامیل دورمون نیست.. ینی کمن اما همونایی که هسن دیدیم نخریدن اصنم بحثی توش نی متاسفانه خانواده پدریمم الان به خاطر اینکه مادر بزرگمو جواب کردن حال نوروز ندارن.. (ینی به معنای واقعی به نظر نمیاد بدونن عید شده) ..و خانواده مادریم که اصلا هماهنگ زنگ زدن از قبل گفتن نگیرید نگیریم .. 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ نخریدیم ولی هرجا رفتیم نوش جان کردیمشما بخرید نخرید کشور های اروپایی آجیل درجه اعلی ما رو میخورن و اینا هم سودشو میکنن خود زنی مکنید حداقل جایی بزنید که به چش بیاد چه حرفی بحث سود نکردن این مزدورا که فقط نیست شما دارین (منظورم جماعت داراست) میرین میخرین ما اولویتای دیگه داریم گور بابا ایناو اونا و خارجیا بخورن نوش 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ چه حرفی بحث سود نکردن این مزدورا که فقط نیست شما دارین (منظورم جماعت داراست) میرین میخرین ما اولویتای دیگه داریم گور بابا ایناو اونا و خارجیا بخورن نوش من اصلا نمیتونم بفهمم چه اجباریه که همه بتونن آجیل بخورن؟ این قانون طبیعته که مزایای بیشتر برای قدرتمندانه هرچیزی که با ارزش تر باشه باید بیشتر هزینه بشه و مسلما این از عهده همه خارجه تا بوده چنین بوده و شما هم با نخوردن آجیل نه تنها کمکی به این تغییر این فرآیند نمیکنید بلکه به اون سلول های خاکستری هم ظلم میکنید 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ ما که نخریدیم اصلا بحث اتحاد و اینا نبود . فقط به خاطر این بود که به بقیه و خانواده بفهمونم هیچ بایدی وجود نداره "آخه عید باید آجیل داشته باشه!" چند نفر اینو گفتن کتک خوردن 6 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ من اصلا نمیتونم بفهممچه اجباریه که همه بتونن آجیل بخورن؟ این قانون طبیعته که مزایای بیشتر برای قدرتمندانه هرچیزی که با ارزش تر باشه باید بیشتر هزینه بشه و مسلما این از عهده همه خارجه تا بوده چنین بوده و شما هم با نخوردن آجیل نه تنها کمکی به این تغییر این فرآیند نمیکنید بلکه به اون سلول های خاکستری هم ظلم میکنید ما نخریدیم چون پسه کیلو 70 تومن واسه یه مغز سالم با توجه به هزینه های زندگی و اولویتهای زیستن منطقی نبود دقیقا همون سلول خاکستری نذاشت .. سهیل موضوع ما تحریمو این حرفا نبود اگه این بحثا هم نبود ما باز نمیخریدیم ... اما واسه برخورد با این مسائل موجود حق میدم که این کارا هیچی نباشه .. باید مبارزه کرد ... مباااااااااااارزه ..روشششو اونایی که بخوان پیدا میکنن.. این اجیل یه بحث دیگست ما که نخریدیم اصلا بحث اتحاد و اینا نبود . فقط به خاطر این بود که به بقیه و خانواده بفهمونم هیچ بایدی وجود نداره "آخه عید باید آجیل داشته باشه!" چند نفر اینو گفتن کتک خوردن اینم خیلی حرف جالبیه .. افرین 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ حقیقت امر اینه که کسانی که آجیل نخریدن دو رویه رو پیش رو میگیرن 1- الذین الخاسرون که شرایط رو قبول میکنن و میگن امسال نشدم بچه هامون آجیل بخورن و نداریم و به امید فرج آغا چشم به راه نخود و کیشمیش الحاقی به عبای آن بزرگوار مینشینند 2- اینان علاوه بر اینکه غائله رو به نفع جیب تارعنکبوت زدشون خاتمه میدن ایده پردازی هم مینمایند و با هزینه پنج تومنی وی پی ان (لعنته المحمود علیه) کمپین حمایت از قشر فقرات را میندازن و به خیال خود ابراهیم بت شکن شده و تابو های اجتماعی را بدر میکنند غافل از اینکه توانا بود هر که دارا بود ....ز مانی دل پیر برنا بود... و هر کس که توانا بود 99.99 درصد از هیچ خوشی برای خودشو و خانوادش دریغ نمیکنه و فریادی از اعماق تهش میگه ....میتوانم پس میکنم!(من شماها هم جز اون 0.01 درصد نیستم ...لاشک) 4 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ سهیل نمیفهمم حرفاتو ینی حال فشار اوردن به مغزمو دیگه ندارم پیر شدم تو جوانی همچنان ماشالا .. ادامه بده.. من فقط اینو بگم که اجیل مهم نیست خریدش خوردنش بودنش وهرچی من که واسم مهم نیست اساسا میلیم به اجیل ندارمو نداشتم... 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ سهیل نمیفهمم حرفاتو ینی حال فشار اوردن به مغزمو دیگه ندارم پیر شدم تو جوانی همچنان ماشالا .. ادامه بده..من فقط اینو بگم که اجیل مهم نیست خریدش خوردنش بودنش وهرچی من که واسم مهم نیست اساسا میلیم به اجیل ندارمو نداشتم... دعا کن بچتم علاقه ای به آجیل نداشته باشه وگرنه شبا از شرمندگی خوابت نمیبره موچ موچ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ حقیقت امر اینه که کسانی که آجیل نخریدن دو رویه رو پیش رو میگیرن 1- الذین الخاسرون که شرایط رو قبول میکنن و میگن امسال نشدم بچه هامون آجیل بخورن و نداریم و به امید فرج آغا چشم به راه نخود و کیشمیش الحاقی به عبای آن بزرگوار مینشینند2- اینان علاوه بر اینکه غائله رو به نفع جیب تارعنکبوت زدشون خاتمه میدن ایده پردازی هم مینمایند و با هزینه پنج تومنی وی پی ان (لعنته المحمود علیه) کمپین حمایت از قشر فقرات را میندازن و به خیال خود ابراهیم بت شکن شده و تابو های اجتماعی را بدر میکنند غافل از اینکه توانا بود هر که دارا بود ....ز مانی دل پیر برنا بود... و هر کس که توانا بود 99.99 درصد از هیچ خوشی برای خودشو و خانوادش دریغ نمیکنه و فریادی از اعماق تهش میگه ....میتوانم پس میکنم!(من شماها هم جز اون 0.01 درصد نیستم ...لاشک) بحث اقتصادی اصلا منتفی نیست وقتی حقوق کارگر 370 تومنه و یک کیلو آجیل یک پنجم حقوقش میشه مسلما آجیل میشه یه کالای لوکس! 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ بحث اقتصادی اصلا منتفی نیست وقتی حقوق کارگر 370 تومنه و یک کیلو آجیل یک پنجم حقوقش میشه مسلما آجیل میشه یه کالای لوکس! درود بر شما و تمام حرف این حقیر این است که بهتر است این کارگر که ماچ بردستان پر مهرش این را قبول کند که اجیل به اسم ایشون سند نخورده و شرایط مالی و اعتباری این اجازه رو نمیده که امسال آجیل بخوره و تلاش کنه که سال بعد حقوق چند برابری بگیره لعلکم کولوا وشربوا همانطور که ما قبول کرده ایم که دستمان از آنجلینا جولی (اروحنا تو ارواحش) کوتاهه ....چرا که نه چون برد پیت خوشگل و نه چون اوی مایه داریم... مگر آنجایی که بهتر از ایشون شویم که بعید مینماید 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ درود بر شماو تمام حرف این حقیر این است که بهتر است این کارگر که ماچ بردستان پر مهرش این را قبول کند که اجیل به اسم ایشون سند نخورده و شرایط مالی و اعتباری این اجازه رو نمیده که امسال آجیل بخوره و تلاش کنه که سال بعد حقوق چند برابری بگیره لعلکم کولوا وشربوا همانطور که ما قبول کرده ایم که دستمان از آنجلینا جولی (اروحنا تو ارواحش) کوتاهه ....چرا که نه چون برد پیت خوشگل و نه چون اوی مایه داریم... مگر آنجایی که بهتر از ایشون شویم که بعید مینماید نه دیگه کارگر نباید اینو قبول کنه! چه کاریه؟ یه چک بزنن از اینطرف صورتت قبول میکنی و اونطرف رو میگیری که اونجارم سرخ کنه؟ آجیل کجای دنیا کالای لوکسه؟ 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ دعا کن بچتم علاقه ای به آجیل نداشته باشه وگرنه شبا از شرمندگی خوابت نمیبرهموچ موچ شرمندگی واسه چی >>>> الان ینی باید خانواده من شرمنده باشن که به اصرار من اجیل نگرفتن !!! بچه اگه عقل داشته باشه میگه اجیل نمیخریناااااا والا برعکس این شعارا و حرفایی که بچه ها فقیر دلشون فلان میخواد ولی نیس.. خانوادشون فلانن احساس بشون دس میده.. باید بگم کلا برعکس ... تازه این دوره زمونه بچه ها بیشتر مخالف ولخرجیای خانواده هسن من همیشه میبینم و با دوسم بحث میکنیم که فلان خرج خانواده کردن هرچی میگیم نکنید گوش نمیدن ... نمونش هرچی داداشو زن داداش من گفتن ما عروسی نمیخوایم بگیریم دوتا خانواده دوتا مادرا مگه گذاشتن اینقد تریپ ناراحتی گرفتن .. که اخرش.. اینم از خانواده هاا.. همین یه هفته پیش داداشم 1800 داد واسه گیتار ال هیچ حرفی توش نبود اما اسم پسته که اومد همه ما گفتیم مگه پولی دزدی در میارین.. والا به خدا.. اینم از این این تریپای بچه قشر کم درامدو اینارم دوزار نمی ارزه اونایی که واقعا کم درامد و ابرومندن فوق العاده بچه های ابرو دار کم تواقعی دارن هرگز اجیل حسرتشون نمیشه.. اما اونایی که گدا پروردن اونا اره چشم به همه چی میدوزن دیدم که میگم.. الان حوصله مثال زدن ندارم اینارم بدون تو نمیدونی من حافظه کودکیم عالیه خدا خواست جنگ زده هم بودیم اوموقه وض داغووووون بود نمیفهمی اوموقه تحریم جنگ مریضی درد.. ما که خانواده مادریو داشتیم اما بقیه فامیل پدری سه چهار خانواده تو یه خونه باهم زندگی میکردن قناعت کردن از بدو تولد به ما یاد دادن کسی غم نمیخورد که شکمش پر شه یا نشه ما شادیای خودمونو داشتیم تو بچه تبریز از جنگ چیزی نفهمیدین ما وقتی برگشتیم ابادان شهر خیلی خالی بود مریضی بود موش اندازه سگ بود شیمیایهای رو درو دیوار همرو مریض میکرد برگشتن مردم تو اون شرایط بخاطر استقبال نکردن مردم شهرهای دیگه بود تو مدارس بچه ها با بچه های جنگ زده بازی نکردن اخوندا تو مسجد به مردم میگفت جنگ زده رو بیرون کنید برن شهرشو برن از کشور دفاع کننن...ولش کنن... خلاصش یه سال نوروز اجیل نباشه واسه ما غم و غصه نیس... و اره اقا سهیل اینو بدون خانواده من شرمنده نیستن چون میتونسن و نخریدن چه بسا خوشم هسن که بچه هاشون به معنای واقعی کلمه نخوورده نیستن 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ نه دیگه کارگر نباید اینو قبول کنه! چه کاریه؟ یه چک بزنن از اینطرف صورتت قبول میکنی و اونطرف رو میگیری که اونجارم سرخ کنه؟ آجیل کجای دنیا کالای لوکسه؟ قانون بقای داروین قدرتمدان باقی میمانند میتونی بعد اینکه چک رو خوردی بری خودتو قوی کنی تا علاوه بر اینکه جرات نکنن بهت چک بزنن تلاش کنی کسی به ناحق به کس دیگیری چک نزنه(اگه ذهنیتت همینی باشه که الان هست که البته بعید میدونم) یا اینکه خوردی بگی بیا از طرف دیگرم بزن ....اونم اونقدر بزنه که دیگه حیفش بیاد به دستای نازنینیش که بهت دست بزنه! علاوه بر ایران در خیلی جاهای دیگه هم آجیل چیز لوکسی به حساب میاد داداش البته با توجه به سیر قهقرایی ایران این کشور جدیدا عضو افتخاری این کشور ها شده 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ شرمندگی واسه چی >>>> الان ینی باید خانواده من شرمنده باشن که به اصرار من اجیل نگرفتن !!! بچه اگه عقل داشته باشه میگه اجیل نمیخریناااااا والا برعکس این شعارا و بچه ها فقیر دلشون فلان میخواد نیس خانوادشون فلانن باید بگم کلا برعکس ... تازه این دوره زمونه بچه ها بیشتر مخالف ولخرجیای خانواده هسن من همیشه میبینم و با دوسم بحث میکنیم که فلان خرج خانواده کردن هرچی میگیم نکنید گوش نمیدن ... نمونش هرچی داداشو زن داداش من گفتن ما عروسی نمیخوایم بگیریم دوتا خانواده دوتا مادرا مگه گذاشتن اینقد تریپ ناراحتی گرفتن .. که اخرش.. اینم از خانواده هاا..همین یه هفته پیش داداشم 1800 داد واسه گیتار ال هیچ حرفی توش نبود اما اسم پسته که اومد همه ما گفتیم مگه پولی دزدی در میارین.. والا به خدا.. اینم از این این تریپای بچه قشر کم درامدو اینارم دوزار نمی ارزه اونایی که واقعا کم درامد و ابرومندن فوق العاده بچه های ابرو دار کم تواقعی دارن هرگز اجیل حسرتشون نمیشه.. اما اونایی که گدا پروردن اونا اره چشم به همه چی میدوزن دیدم که میگم.. الان حوصله مثال زدن ندارم اینارم بدون تو نمیدونی من حافظه کودکیم عالیه خدا خواست جنگ زده هم بودیم اوموقه وض داغووووون بود نمیفهمی اوموقه تحریم جنگ مریضی درد ما که خانواده مادریو داشتیم اما بقیه فامیل پدری سه چهار خانواده تو یه خونه باهم زندگی میکردن قناعت کردن از بدو تولد به ما یاد دادن کسی غم نمیخورد که شکمش پر شه یا نشه ما شادیای خودمونو داشتیم تو بچه تبریز از جنگ چیزی نفهمیدین ما وقتی برگشتیم ابادان شهر خیلی خالی بود مریضی بود موش اندازه سگ بود شیمیایهای رو درو دیوار همرو مریض میکرد برگشتن مردم تو اون شرایط بخاطر استقبال نکردن مردم شهرهای دیگه بود تو مدارس بچه ها با بچه های جنگ زده بازی نکردن اخوندا تو مسجد به مردم میگفت جنگ زده رو بیرون کنید برن شهرشو برن از کشور دفاع کننن...ولش کنن... خلاصش یه سال نوروز اجیل نباشه واسه ما غم و غصه نیس... و اره اقا سهیل اینو بدون خانواده من شرمنده نیستن چون میتونسن و نخریدن چه بسا خوشم هسن که بچه هاشون به معنای واقعی کلمه نخوورده نیستن چقدر زیاد مینویسی تو این اختیار رو نداری که سعی کنی بچت مثل خودت فکر کنه احساسات یه بچه 15 ساله خیلی بیشتر از منطقش کار میکنه و من نمیتونم جلوی رشد فیزیکی بچمو با این تحریمای مسخره بگیرم.....نیاز این چیزا حالیش نمیشه من سوم راهنمایی عاشق گیتار بودم و شبا خوابشو میدیدم ولی نشد بگیرم.....چند هفته پیش رفتم 320 دادم یکی گرفتم ولی ده بار نشده که بگیرم دستم بزنم ....گرفتم فقط و فقط برا اینکه باید میگرفتم ...هرچقدر هم اونزمون منطقی فکر میکردم بازم نمیشد که دوسش نداشته باشم! به هرحال هرکی هرجور حال میکنه زندگی کنه ....امیدوارم سال خوبی داشته باشی 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ کسی که نتونه و نخره هم شرمنده نخواهد بود در جامعه ای که توانایی و تلاش تقریبا هیچ نقشی در موفقیت شما نداره بچه الان دلش میخواد ۵ سال دیگه میفهمه چی به چی بوده! 6 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ چقدر زیاد مینویسیتو این اختیار رو نداری که سعی کنی بچت مثل خودت فکر کنه احساسات یه بچه 15 ساله خیلی بیشتر از منطقش کار میکنه و من نمیتونم جلوی رشد فیزیکی بچمو با این تحریمای مسخره بگیرم.....نیاز این چیزا حالیش نمیشه من سوم راهنمایی عاشق گیتار بودم و شبا خوابشو میدیدم ولی نشد بگیرم.....چند هفته پیش رفتم 320 دادم یکی گرفتم ولی ده بار نشده که بگیرم دستم بزنم ....گرفتم فقط و فقط برا اینکه باید میگرفتم ...هرچقدر هم اونزمون منطقی فکر میکردم بازم نمیشد که دوسش نداشته باشم! به هرحال هرکی هرجور حال میکنه زندگی کنه ....امیدوارم سال خوبی داشته باشی تقصیر تو شد بنده غلط بکنم اوه بخورم بخوام ازدواج کنم چه برسه به بچه.. الانم بحث خانوادست که همه بالغ عاقلن ... اون بحث گیتارو کامل درک میکنم اون با پسته الان فرق داره (تازه همین گیتار الکتریک که برادرم گرفته هم کلی بچه ناراحت بود به خاطر تحریما با بدبختی گیر اورد تازه به خاطر دلارم که قیمتش...اینا فرق میکنه ...) اجیل واسه بچه یا اجیل واسه پذیرایی عید اینا فرق میکنه... انقد منو حرص نده.. خوردن واقعا فرق میکنه .. اخرشم ما ایرانیا کلا حسرت به دل میمانیم .. سال نو تو هم مبارک باشه و شاد :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ کسی که نتونه و نخره هم شرمنده نخواهد بود در جامعه ای که توانایی و تلاش تقریبا هیچ نقشی در موفقیت شما نداره بچه الان دلش میخواد ۵ سال دیگه میفهمه چی به چی بوده! هیچ وقت حق نداری پدرت رو بخاطر نخریدن جنسیس(پراید هم گزارش شده) ملامت کنی که تو که نداشتی چرا اوردی؟:vahidrk: خودت به سنش رسیدی میفهمی و این به سن رسیدن ها ادامه خواهد داشت 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ هیچ وقت حق نداری پدرت رو بخاطر نخریدن جنسیس(پراید هم گزارش شده) ملامت کنی که تو که نداشتی چرا اوردی؟:vahidrk: خودت به سنش رسیدی میفهمی و این به سن رسیدن ها ادامه خواهد داشت نخیر ندارم من خیلی هم از بابام مچکرم که در شرایطی که میتونست از اختیاراتی (قدرت به قول تو) که در دست داشت سواستفاده نکرد و به زندگی کارمندی خودش قانع موند تا من الان زبونم دراز باشه و بتونم بگم فلانی بـــــــــــیب بـــــــــــــیب که دزدی میکنی :دی 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ نخیر ندارم من خیلی هم از بابام مچکرم که در شرایطی که میتونست از اختیاراتی (قدرت به قول تو) که در دست داشت سواستفاده نکرد و به زندگی کارمندی خودش قانع موند تا من الان زبونم دراز باشه و بتونم بگم فلانی بـــــــــــیب بـــــــــــــیب که دزدی میکنی :دی بذار وقتی خواستی زن بگیری مزاحم میشیم 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ من اصلا آجیل نخوردم.فقط یکم از تخمه ها و پسته ها و بادوم ها و انجیر خشک ها و کشمش دودی های باغ عموم اینا خوردم. اینا رو که نخریده بودن با قیمت های بالا.پس مجاز بود بخورم ولی الآن که اومدیم کرج هیچ جا آجیل نخوردم. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده