Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ دورد دوستای گلم من یه نظری دارم و همیشه هم میگم اگر بین مردم این نظر به عمل برسه و نهادینه بشه صددرصد اوضاع درست خواهد شد منظور از اوضاع اوضای بازار می باشد. اونم اینه که وقتی میبینیم بعضی از اجناس بی دلیل میره بالا بیاید نخریم....... بخدا اگر امسال هیچ کس پسته و آجیل که الان پول یه کیلو پسته و آجیل با پول خون یه آدم برابری میکنه نخریم به طور قطع یقین قیمتش میشکنه...... یا مثلاً قیمت ماشین یهو میره بالا والا بخدا اگر همه همت کنن و طرف ماشین خریدن نرن اون کارخونه به ریش باباش میخنده که محصولاتش رو گرون کنه چون میفهمه که با یه سری مصرف کننده عاقل طرفه نه با یه سری آدم بدبخت که میره به پرایدی که از نظر من 2 میلیون هم نمی ارزه 21 میلیون پول میده....... این نظر من تو همه موارد مصرفی صدق میکنه از گوشت و برنج گرفته تا لباس ماشین و غیره...... میدونین چیه مصرف کننده باید از نظر عقلی تو سطح بالاتری قرار بگیره و با گرونی حدالمکان اینطوری مبارزه کنه..... نمیدونم نظرم رو قبول دارین یا نه؟؟ نظراتتون رو بدین که با گرونی باید چطوری مبارزه کرد(فقط نظری بدین که بشه انجامش داد)مثلاً مثل همین تحریمی که من گفتم.......... 30 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ من که هر چی گرون میشه از حرصم نمیخرم 14 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ من که هر چی گرون میشه از حرصم نمیخرم ببینید من دارم میگم ما مثلاً آدم های تحصیل کرده ای این مملکت هستیم و باید این تفکر رو بین مردم عامه هم رواج بدیم نظرتون رو قبول دارم...درسته 13 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ درود عالیه ولی برای جامعه ایرانی نمیشه. ما بیشتر تحت تاثیریم تا تاثیرگذار 17 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ درودعالیه ولی برای جامعه ایرانی نمیشه. ما بیشتر تحت تاثیریم تا تاثیرگذار خب باید در این جور خودم رو برا مردم عامه فردی تاثیرگذار جلوه بدیم دیگه 9 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ درودعالیه ولی برای جامعه ایرانی نمیشه. ما بیشتر تحت تاثیریم تا تاثیرگذار موافقم 9 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ کاملا موافقم خودمونم پسته رو امسال تحریم کردیم و نمیخریم ولی کلا جامعه ایرانی خیلی سنتیه و چشم و هم چشمی ها زیاده برا همین فک نمیکنم اونقدا همت نشون بدن 10 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ باید رواج بدیم این قضیه رو الان خودم خیلی چیزا که قبلا میخریدم دیگه نمیخرم و حذف شده به قول مامانم سزای گرانفروشی نخریدن است 14 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ واقعا حرفتون درسته. اگه همه ی ما اینجوری فکر کنیم خیلی از مسائل درست میشن. ما در مورد چیزایی که خودمون میخوایم بخریم و میتونیم اعمال نظر کنیم این موردو رعایت کنیم خیلی خوبه. یه تفکری تو ایران وجود داره که کلا میگن بچه نمیفهمه و تا جایی که این بچه نره خونه ی خودش ظاهرا به اون فهم لازم نمیرسه از نظر خیلیاااااااااااااااا این باعث میشه که حرفای درست ما ها رو هم قبول نکنن،حرفایی که کاملا به نفع خودشونه. میشه گفت یه جورایی از اینکه بچشون راه درستو تو یه سری از مسائل بهشون نشون بده میترسن و در مقابل حرفاشون جبهه میگیرن.اینو تو خیلی از خانواده های ایرانی دیدم. اما خوب هر کسی در حد توان و جایگاهی که داره میتونه این کار درستو انجام بده. 8 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ در کل هر حرکتی که یه ذره به ما اینجور رفتار ها رو یاد بده موافقم. اینجوری هم اون گرونفروش حساب کار میاد دستش هم اونایی که از اتحاد مردم میترسن! شاید واقعاً جواب هم نگیریم ولی همین که ببینن ملت سر این جور قضایا با هم یکی میشن عالیه و سعی میکنن جلوی اتفاقای اینجوری که باعث اتحادشون میشه رو بگیرن. به نظرم این حرکت خیلی خوبِ. یه زمانی لب ساحل آمریکا هم گشت ارشاد بوده ولی الان؟! نباید خیلی توقعمون بالا باشه. یواش یواش باید یاد بگیریم. ما بکنیم که اقلاً برای بچه هامون این حرکات جا افتاده و عادی باشه. 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ درودعالیه ولی برای جامعه ایرانی نمیشه. ما بیشتر تحت تاثیریم تا تاثیرگذار خب برای اینکه بلد نیستیم. درستِ ما نباید خودمون رو با مردم مثلاً آلمان مقایسه کنیم. ولی باید از یه جایی شروع کنیم یا نه؟! فکر کنید الان این شانس رو داریم که به خاطر مسائل اقتصادی خیلی از عوام جامعه هم با این حرکت همراه میشن. یواش یواش. 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ اینکه همه چیز رو تحریم کنیم جواب نمی دهد .تحریم باید هدفمند باشد. هدفمندی هم با ارتباط و اتحاد حاصل می شود. شبکه های اجتماعی و فاروم ها جای خوبی برای رسیدن به این خرد جمعی و هماهنگی هست. اگر موارد تحریمی زیاد و طولانی مدت باشد هم جواب نمی دهد.خیلی ازموارد را که با زندگی روزمره ی مردم سر و کار دارد نمی شود طولانی مدت تحریم کرد. اما می شود با انجام مقطعی برخی تحریم ها در اقلام مصرفی به هدف رسید. مثلا در شرایط فعلی برنج اما این پرسش هم همیشه پیش می اید که اگر فلان چیز را تحریم کنیم چه چیز را جایگزین کنیم.برای این هم می بایست همیشه یک جایگزین داشت. مثلا باید به مردم فهماند که ارزش غذایی سیب زمینی و ماکارونی و نان با برنج در یک سطح و اندازه هست و می توان به مدت 2 هفته غذاهای برنجی را حذف کرد و این مواد را جایگزن نمود . یا مثال های فراوان دیگر. مثلا در مورد آجیل فهماندن این موضوع که در عید می توان با موارردی به غیر از آجیل نیز پذیرایی کرد به مردم خیلی اهمیت دارد.اینکه بفهمیم نبودن آجیل الزاما به معنی توهین به مهمان یا بی ادبی و بی کلاسی نیست. باید همراهی با تحریم ها تبدیل به یک ارزش شود و این نمی شود مگر اینکه افرادی که ان را باور دارند از هر فرصتی برای بیان نظر خود سود جسته و موضوع را به اشتراک بگذارند و قاطع نظر بدهند. (امشب از طرف یکی از شرکت هایی که ما با اون ها کار می کنیم یک سری هدایا فرستادند از جمله یک بست هآجیل یک کیلویی مخلوط تواضع.اون رو گذاشتیم تو پاکتش و پس فرستادیم و ضمن تشکر کردن توضیح دادیم که ما در این ایام به دلیل تحریم ملی از مصرف آجیل خودداری می کنیم.ا) 9 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ "آهـــــــــا .... تحریم ؟ آره آره .... فکر خیلی خوبیه پس بذارین از فردا شروع کنین که من امروز مایحتاج چند روزم رو بخرم !!!!!!!!!!!" اینه طرز تفکر ایرانی که آب هم از آب تکون نمی خوره تا زمانی که طرز تفکرمون اینه که توی گرونی بگیم "امروز بخریم و انبار کنیم بهتر از فرداست چون فردا شاید گرون تر بشه " "اگه گرونیه مال همه است پس چرا فلانی قدرت خرید داره و من ندارم " تا وقتی که جنس گرون می شه . کمیاب می شه و از طرف دیگه متقاضی هم زیاد می شه وقتی اکثریت مردم با این که ناراضی هستن و توی صف های طول و دراز می ایستن و گله می کنن و میخرن وقتی مردم به جای درمان ریشه ای می رن دنبال مسکن وضع به همین منوالی پیش می ره که تا الان رفته و هیچ اتفاقی هم نمی افته یاد گفته چرچیل افتادم که زمانی که می خواست دولت استعماری توی هند به وجود بیاره ازش پرسیدن چرا این کار رو توی ایرلند که بغل گوشته نمی کنی و اون هم جواب داد "برای این کار دو چیز مهم نیاز داریم : اکثریت نادان و اقلیت خائن " خدا رو شکر که توی ایران هم هر دو مورد فراوونه قبول کنین که از ماست که بر ماست .... اگه اونایی که راس کارن 50% دخیل هستن خود مردم هم 50% قضیه ان که به هم رحم نمی کنن و به جای پیدا کردن راه حل دستشون رو بیشتر می کنن توی جیب همدیگه ......... خود مردم هم هستن که آتیش این گرونی رو شعله ور تر می کنن 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ منم نمیخرم اگه این فرهنگ بین مردم جا بیوفته دیگه بعضی از کارخونه ها جرات گرون کردن اجناسشون به فکرشونم خطور نمیکنه یا اگه فرهنگ اعتراض دسته جمعی بینمون رواج پیدا کنه دولتمردانمون دیگه نسبت به گرونی ها بیخیال نخواهند بود 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ کاملا موافقم خودمونم پسته رو امسال تحریم کردیم و نمیخریمولی کلا جامعه ایرانی خیلی سنتیه و چشم و هم چشمی ها زیاده برا همین فک نمیکنم اونقدا همت نشون بدن نه تنها پسته بلکه تمامی اقلام مصرفی اگه این کار پیش بیاد و نهادینه بشه دیگه هیچ کس نمیتونه سوء استفاده کنه و خود به خود دلال بازی این وسط حذف میشه ببینید چشم و هم چشمی هست چرا در این راستا نباشه یعنی اگر بین مردم این حرکت جا بیفته خودش میشه یه نوع عادت که هم چشم به هم چشمی میکنن تا این عادت رو داشته باشن گفتم که ما باید تاثیر گذار باشیم باید رواج بدیم این قضیه رو الان خودم خیلی چیزا که قبلا میخریدم دیگه نمیخرم و حذف شده به قول مامانم سزای گرانفروشی نخریدن است دقیقاً واقعا حرفتون درسته.اگه همه ی ما اینجوری فکر کنیم خیلی از مسائل درست میشن. ما در مورد چیزایی که خودمون میخوایم بخریم و میتونیم اعمال نظر کنیم این موردو رعایت کنیم خیلی خوبه. یه تفکری تو ایران وجود داره که کلا میگن بچه نمیفهمه و تا جایی که این بچه نره خونه ی خودش ظاهرا به اون فهم لازم نمیرسه از نظر خیلیاااااااااااااااا این باعث میشه که حرفای درست ما ها رو هم قبول نکنن،حرفایی که کاملا به نفع خودشونه. میشه گفت یه جورایی از اینکه بچشون راه درستو تو یه سری از مسائل بهشون نشون بده میترسن و در مقابل حرفاشون جبهه میگیرن.اینو تو خیلی از خانواده های ایرانی دیدم. اما خوب هر کسی در حد توان و جایگاهی که داره میتونه این کار درستو انجام بده. خب دیگه باید این تفکر رو کم کم با آگاهی به طرف مقابل بفهمونبمکه تفکرش اشتباهه کسی که تو خونه پدری درست نشد هیچ وقت تو خونه کس دیگه هم درست نمیشه ، بچه از پدر و مادرش تاثیر بر میداره و پدر و مادر باید حرکت دقیق تو زندگی داشته باشن تا بچه هم با توجه به جو خونه درست بار بیاد 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ یه زمونی خرید کردن جزو لذت بخش ترین تفریحاتم بود اما حالا تا چیزی لازم نباشه پا تو بازار نمیزارم اعصابم خراب میشه نه اینکه پولم نرسه (البته چرا گاهی واقعا نمیرسه ) بیشتر به خاطر اینه که حس می کنم همون قضیه حرف بده مشهور تو فیلمای خارجی شده قضیه ملت ما پولمونو میره هیچ , جنس خوبم گیر نمیاد خوار شدیم خوار سارا انقدر نا امیدانه به این قضیه نگاه نکن خودشون خوار بشن باید سعی کرد بین مردم عادی این رو رواج داد در کل هر حرکتی که یه ذره به ما اینجور رفتار ها رو یاد بده موافقم.اینجوری هم اون گرونفروش حساب کار میاد دستش هم اونایی که از اتحاد مردم میترسن! شاید واقعاً جواب هم نگیریم ولی همین که ببینن ملت سر این جور قضایا با هم یکی میشن عالیه و سعی میکنن جلوی اتفاقای اینجوری که باعث اتحادشون میشه رو بگیرن. به نظرم این حرکت خیلی خوبِ. یه زمانی لب ساحل آمریکا هم گشت ارشاد بوده ولی الان؟! نباید خیلی توقعمون بالا باشه. یواش یواش باید یاد بگیریم. ما بکنیم که اقلاً برای بچه هامون این حرکات جا افتاده و عادی باشه. آفرین خیلی ها از اتحاد میترسن و بخاطر اینکه اتحادی بین مردم نباشه لازم باشه بعضی از اقلام رو هم مفت به مردم میدن البته اگه به جاش برسه فقط همت بروبچ تحصیل کرده باید بالا باشه خب برای اینکه بلد نیستیم.درستِ ما نباید خودمون رو با مردم مثلاً آلمان مقایسه کنیم. ولی باید از یه جایی شروع کنیم یا نه؟! فکر کنید الان این شانس رو داریم که به خاطر مسائل اقتصادی خیلی از عوام جامعه هم با این حرکت همراه میشن. یواش یواش. 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ اینکه همه چیز رو تحریم کنیم جواب نمی دهد .تحریم باید هدفمند باشد.هدفمندی هم با ارتباط و اتحاد حاصل می شود. شبکه های اجتماعی و فاروم ها جای خوبی برای رسیدن به این خرد جمعی و هماهنگی هست. اگر موارد تحریمی زیاد و طولانی مدت باشد هم جواب نمی دهد.خیلی ازموارد را که با زندگی روزمره ی مردم سر و کار دارد نمی شود طولانی مدت تحریم کرد. اما می شود با انجام مقطعی برخی تحریم ها در اقلام مصرفی به هدف رسید. مثلا در شرایط فعلی برنج اما این پرسش هم همیشه پیش می اید که اگر فلان چیز را تحریم کنیم چه چیز را جایگزین کنیم.برای این هم می بایست همیشه یک جایگزین داشت. مثلا باید به مردم فهماند که ارزش غذایی سیب زمینی و ماکارونی و نان با برنج در یک سطح و اندازه هست و می توان به مدت 2 هفته غذاهای برنجی را حذف کرد و این مواد را جایگزن نمود . یا مثال های فراوان دیگر. مثلا در مورد آجیل فهماندن این موضوع که در عید می توان با موارردی به غیر از آجیل نیز پذیرایی کرد به مردم خیلی اهمیت دارد.اینکه بفهمیم نبودن آجیل الزاما به معنی توهین به مهمان یا بی ادبی و بی کلاسی نیست. باید همراهی با تحریم ها تبدیل به یک ارزش شود و این نمی شود مگر اینکه افرادی که ان را باور دارند از هر فرصتی برای بیان نظر خود سود جسته و موضوع را به اشتراک بگذارند و قاطع نظر بدهند. (امشب از طرف یکی از شرکت هایی که ما با اون ها کار می کنیم یک سری هدایا فرستادند از جمله یک بست هآجیل یک کیلویی مخلوط تواضع.اون رو گذاشتیم تو پاکتش و پس فرستادیم و ضمن تشکر کردن توضیح دادیم که ما در این ایام به دلیل تحریم ملی از مصرف آجیل خودداری می کنیم.ا) واقعاً باریک اله بهتون منم منظورم این نبود همه چی رو تحریم کنیم باید این تفکر رو که اگر یک ماه مرغ و گوشت و برنج نخوریم نمیمیریم این اقلام رو مثل زدما ،منظورم به همه چی بود "آهـــــــــا .... تحریم ؟ آره آره .... فکر خیلی خوبیه پس بذارین از فردا شروع کنین که من امروز مایحتاج چند روزم رو بخرم !!!!!!!!!!!" اینه طرز تفکر ایرانی که آب هم از آب تکون نمی خوره تا زمانی که طرز تفکرمون اینه که توی گرونی بگیم "امروز بخریم و انبار کنیم بهتر از فرداست چون فردا شاید گرون تر بشه " "اگه گرونیه مال همه است پس چرا فلانی قدرت خرید داره و من ندارم " تا وقتی که جنس گرون می شه . کمیاب می شه و از طرف دیگه متقاضی هم زیاد می شه وقتی اکثریت مردم با این که ناراضی هستن و توی صف های طول و دراز می ایستن و گله می کنن و میخرن وقتی مردم به جای درمان ریشه ای می رن دنبال مسکن وضع به همین منوالی پیش می ره که تا الان رفته و هیچ اتفاقی هم نمی افته یاد گفته چرچیل افتادم که زمانی که می خواست دولت استعماری توی هند به وجود بیاره ازش پرسیدن چرا این کار رو توی ایرلند که بغل گوشته نمی کنی و اون هم جواب داد "برای این کار دو چیز مهم نیاز داریم : اکثریت نادان و اقلیت خائن " خدا رو شکر که توی ایران هم هر دو مورد فراوونه قبول کنین که از ماست که بر ماست .... اگه اونایی که راس کارن 50% دخیل هستن خود مردم هم 50% قضیه ان که به هم رحم نمی کنن و به جای پیدا کردن راه حل دستشون رو بیشتر می کنن توی جیب همدیگه ......... خود مردم هم هستن که آتیش این گرونی رو شعله ور تر می کنن با این تفکر که منم میدونم دقیقاً درست میگین نمیشه هیچ حرکتی زد بقول دوستان باید از یه جا شروع کرد دیگه و چه بهتره که ماها بتونیم شروع کنیم اگر از اول بخوای به قضیه بطور منفی نگاه کنی هیچ وقت نمی تونی موفق بشی بس کم مثبت بی اندیشیم منم نمیخرماگه این فرهنگ بین مردم جا بیوفته دیگه بعضی از کارخونه ها جرات گرون کردن اجناسشون به فکرشونم خطور نمیکنه یا اگه فرهنگ اعتراض دسته جمعی بینمون رواج پیدا کنه دولتمردانمون دیگه نسبت به گرونی ها بیخیال نخواهند بود 3 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ نظرت قبوله من خودم که اینو رعایت میکنم !! ولی فکر نمیکنم بشه 75 میلیون ادم رو به اتحاد رسوند ، یک عده هستند که .... من باشم میگم اصلا یک سال پسته نخوریم / ارزونش هم کردن نخوریم ، بمونه همه پسته ها خراب بشه ف کرم بزنه بهشون تا ادب بشن دیگه گرون نکن تازه این وسط یک عده دلال خدا نشناس هم نابود میشن ، کشاورز زحمت کش هم به سود خودش میرسه .... والا به غرعان ... اصلا من میلیاردر هم باشم نمیخرم / اسراف در پوله ، کمبود شعوره از نظر من .... یک ادم با شعور پول زور نمیده .... خدایش پسته کیلویی 70 تومن حساب کن ، فکر کنم قشنگ دونه ای 200 تومن بیفته ... آخه اینم شد اقتصاد ؟؟؟ دوهزار ریال / دوهزار واحد پول رو بدیم ، یک دونه پسته ؟؟ 7 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ والا یادم میاد همین چند ماه پیش بود... چو افتاده بود که قیمت مواد خوراکی و شوینده افزایش پیدا میکنه مردم عین مور و ملخ ریخته بودن توی فروشگاه ها و هرچی بود خریده بودن.... خدایی شپش پیدا نمیشد توی غرفه هاشون... انگاری جنگ شده باشه... یا همین یک ماه پیش بود صابون حمام نایاب شده بود...هرجا میرفتی نبود پدرم در یک مورد دیده بوده که خانواده ای چندین بسته صابون حمام برداشته بودن و میگفتن اگه پیدا نشد به درد میخوره... میخوام بگم ملت ما اینن خودمون رو گول نزنیم...این شبکه های اجتماعی هم توی ایران جواب نمیده مردم ما کلا جلوتر از نوک دماغشون رو نمیتونن و نمیخوان که ببینن بهشون میگی آجیل نخر...میگن مگه میشه عید بدون آجیل؟؟ پس سنت 2500 ساله عید چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آجیل نزارم چی بزارم؟؟؟ من قبول دارم خیلی از ماها واقعا قصدمون اینکه نخریم اما بزرگترا چی؟؟؟ چشم رو هم چشمی خاله خانباجی های فامیل چی؟؟؟ من خودم چون متاهل هستم با همسرم قصد کردیم نخریم اما نمیدونم جلوی بعضی از فامیل هامون که اصلا حتی نمیدونن الان رئیس جمهور کیه چی بگیم؟؟ آدمایی که ثروت دارن اما متاسفانه بعضی شون شعور خیر.... فردا روز پشت سرمون چیا میگن خدا عالمه... البته مهم نیست چون واقعا نمیتونیم بخریم... خلاصه خواستم بگم از 75 میلیون نفر جمعیت ایران بیش از 60 میلیون نفرشون کلا نه اهل مطالعه هستن نه اهل اینترنت اگه ماهواره دارن دنبال شبکه های خبری نمیرن اگه اینترنت دارن و عضو فیسبوک هستن... من فکر میکنم ما یه صد سالی طول میکشه تا مثل مردم عربستان...همین عرب سوسمار خور به قول ملت خودمون شیم...ما راه خیلی خیلی درازی در پیش داریم نا امید نشیم...بالاخره باید از یه جا شروع بشه.... 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده