mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلام من باید برای موضوع : ارزیابی عملکرد سیستم اتوبوس های تندرو بر ساماندهی شبکه حمل و نقل شهری (نمونه موردی مشهد) پروپوزال بنویسم میشه کمکم کنین؟ 1 لینک به دیدگاه
0 Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ سلام من باید برای موضوع : ارزیابی عملکرد سیستم اتوبوس های تندرو بر ساماندهی شبکه حمل و نقل شهری (نمونه موردی مشهد)پروپوزال بنویسم میشه کمکم کنین؟ سلام بنویس بزار اینجا بچه ها بخونن تا بتونن راهنمایی کنن 2 لینک به دیدگاه
0 سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ اول فرم رسمی پروپوزال رو یا از معاونت پژوهش یا از سایت دانشگاهتون بگیرین. بعد با مشورت استاد راهنما به سوالاتش پاسخ بدین البته یه مواردی هم وجود داره که بستگی داره دانشگاهتون چه قدر براش سختگیر باشید حالا فعلا فرم رو اول تهیه کنید. ببینیم چه سوالای پرسیده 1 لینک به دیدگاه
0 mohandese shahrsaz 947 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ مرسی از همه.ی چیزی نوشتم اولش فکر نمیکردم تایید بشه ولی تایید شد:ی 1 لینک به دیدگاه
سوال
mohandese shahrsaz 947
سلام من باید برای موضوع : ارزیابی عملکرد سیستم اتوبوس های تندرو بر ساماندهی شبکه حمل و نقل شهری (نمونه موردی مشهد)
پروپوزال بنویسم میشه کمکم کنین؟
لینک به دیدگاه
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده