Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بچه های نواندیش گل حتما تا به حال اسم قوانین مورفی رو شنیدید! انصافا جای این تاپیک تو این انجمن خالی بود خب برای شروع اگه دوست دارید اطلاعات بیشتری درباره مورفی بدونید برید به لینک زیر : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالا خودم یکم بیشتر توضیح میدم : فک کنید یه اتفاقی معمولا رخ میده که هیچ ربطی به شما نداره ! اما درست وقتی که شما به اون اتفاق احتیاج دارید رخ نمیده !! مثلا فک کنید اسپیکر کامپیوتر شما خرابه , چند روزه کار نمیکنه.اما درست وقتی که رفتید تعمیرگاه طرف میاد امتحانش کنه میبینید که مثل روز اولش کار میکنه !! من اولیشو خودم میگم شما هم هر چی به ذهنتون رسید بگید 9 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سخت گیر ترین مراقبا درست وقتی میان سر جلسه امتحان که تقلب نوشته باشی !! 9 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ پدرت وقتی صدات میزنه که هدفون گوشته 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ باتری گوشیت از روز اولی که خریدیش تا دوماه کلا 24 ساعت هم روشن نمونده و همش تو شارژ بوده.. حالا که باتری خریدی و داره گارانتیش تموم میشه باتری معیوب اول داستان مثل چی روشن میمونه و اصلا تست درستی میده همچین که گوشیت قاط میزنه اون سالمه 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ همینکه نیت میکنی برای عید خودت شیرینی عیدت و بپزی همش گیره یک همزنی که صاحبش دقیقا قبل از عید از شهرت قراره بره بمدت یکسال این اتفاق تاحالا دوبار افتاده 7 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ قشنگترین موزیک تو ماشین همون موقعی پخش میشه که رسیدی نزدیک پارکینگ. :-| 7 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ 1- همه چیزای خوب تو زندگی یا غیر قانونین یا غیر اخلاقی ! 2- ﺗﻮ ﯾﻪ ﻇﺮﻑ ﺁﺟﯿﻞ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﯾﻪ ﺑﺎﺩﻭﻡ ﺗﻠﺨﻪ. 7 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ ما انسان ها همیشه دوست داریم برای اتفاقات دلیل تایین کنیم و به دنیا نظم بدیم. باید قبول کنیم که زندگی ما بر اساس اتفاقات هست و بی نظم هست 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ حرفت تا حدودی درسته دانیال عزیز همه میان مثل من قوانین مورفی رو می خونن و پیش خودشون میگن : واقعا , چقد این جمله ها درسته !!!! :icon_pf (34): اما در حقیقت این طور نیست.این وسط یه بحث روانشناسی وجود داره که من مطرحش نمی کنم.می خوام دوستان از این قوانین لذت ببرن. اگه خواستید بگید در مورد بحث روان شناسیش هم بهتون توضیح بدم که چرا شما فک می کنید تمام این جملات درست هستند !!!؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ حرفت تا حدودی درسته دانیال عزیز همه میان مثل من قوانین مورفی رو می خونن و پیش خودشون میگن : واقعا , چقد این جمله ها درسته !!!! :icon_pf (34): اما در حقیقت این طور نیست.این وسط یه بحث روانشناسی وجود داره که من مطرحش نمی کنم.می خوام دوستان از این قوانین لذت ببرن. اگه خواستید بگید در مورد بحث روان شناسیش هم بهتون توضیح بدم که چرا شما فک می کنید تمام این جملات درست هستند !!!؟؟؟؟ من دوست دارم در مورد مبحث روانشناسیش بدونم:mrsbeasley: لطفا توضیح بدین مرسی 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ دقیقا بین اون همه روانویس و ماژیک و لوازم طراحیت دقیقا باید اونی رو که مجبوری سر جلسه اسکیس ببری خشک بشه همون ماژیک و روانویس مورد نظر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده