رفتن به مطلب

قوانین مورفی !!

Abbas.H

ارسال های توصیه شده

سلام بچه های نواندیش گل :icon_gol:

حتما تا به حال اسم قوانین مورفی رو شنیدید! :ws38:

انصافا جای این تاپیک تو این انجمن خالی بود :w16:

خب برای شروع اگه دوست دارید اطلاعات بیشتری درباره مورفی بدونید برید به لینک زیر :

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

حالا خودم یکم بیشتر توضیح میدم :

فک کنید یه اتفاقی معمولا رخ میده که هیچ ربطی به شما نداره ! اما درست وقتی که شما به اون اتفاق احتیاج دارید رخ نمیده !! :4564:

مثلا فک کنید اسپیکر کامپیوتر شما خرابه , چند روزه کار نمیکنه.اما درست وقتی که رفتید تعمیرگاه طرف میاد امتحانش کنه میبینید که مثل روز اولش کار میکنه !! :ws3:

من اولیشو خودم میگم شما هم هر چی به ذهنتون رسید بگید :w16:

• Like 9
لینک به دیدگاه

باتری گوشیت از روز اولی که خریدیش تا دوماه کلا 24 ساعت هم روشن نمونده و همش تو شارژ بوده..

حالا که باتری خریدی و داره گارانتیش تموم میشه باتری معیوب اول داستان مثل چی روشن میمونه و اصلا تست درستی میده:banel_smiley_4:

همچین که گوشیت قاط میزنه اون سالمه

• Like 6
لینک به دیدگاه

همینکه نیت میکنی برای عید خودت شیرینی عیدت و بپزی

همش گیره یک همزنی که صاحبش دقیقا قبل از عید از شهرت قراره بره بمدت یکسال:banel_smiley_4:

این اتفاق تاحالا دوبار افتاده

• Like 7
لینک به دیدگاه

1-

همه چیزای خوب تو زندگی یا غیر قانونین یا غیر اخلاقی !

2-

ﺗﻮ ﯾﻪ ﻇﺮﻑ ﺁﺟﯿﻞ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﯾﻪ ﺑﺎﺩﻭﻡ ﺗﻠﺨﻪ.

• Like 7
لینک به دیدگاه

ما انسان ها همیشه دوست داریم برای اتفاقات دلیل تایین کنیم و به دنیا نظم بدیم.

باید قبول کنیم که زندگی ما بر اساس اتفاقات هست و بی نظم هست

• Like 5
لینک به دیدگاه

حرفت تا حدودی درسته دانیال عزیز :w16:

همه میان مثل من قوانین مورفی رو می خونن و پیش خودشون میگن : واقعا , چقد این جمله ها درسته !!!! :icon_pf (34):

اما در حقیقت این طور نیست.این وسط یه بحث روانشناسی وجود داره که من مطرحش نمی کنم.می خوام دوستان از این قوانین لذت ببرن. :ws3:

اگه خواستید بگید در مورد بحث روان شناسیش هم بهتون توضیح بدم که چرا شما فک می کنید تمام این جملات درست هستند !!!؟؟؟؟ :w58:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
حرفت تا حدودی درسته دانیال عزیز :w16:

همه میان مثل من قوانین مورفی رو می خونن و پیش خودشون میگن : واقعا , چقد این جمله ها درسته !!!! :icon_pf (34):

اما در حقیقت این طور نیست.این وسط یه بحث روانشناسی وجود داره که من مطرحش نمی کنم.می خوام دوستان از این قوانین لذت ببرن. :ws3:

اگه خواستید بگید در مورد بحث روان شناسیش هم بهتون توضیح بدم که چرا شما فک می کنید تمام این جملات درست هستند !!!؟؟؟؟ :w58:

من دوست دارم در مورد مبحث روانشناسیش بدونم:mrsbeasley:

لطفا توضیح بدین مرسی:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

دقیقا بین اون همه روانویس و ماژیک و لوازم طراحیت

دقیقا باید اونی رو که مجبوری سر جلسه اسکیس ببری خشک بشه

همون ماژیک و روانویس مورد نظر:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...