faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ من خبیث نیستم که فقط طفلکیَم اون که بلی اونوقت من نیستم طفلکی؟! 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ اون که بلیاونوقت من نیستم طفلکی؟! خیر 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ مهلت شرکت مسابقه تا فردا شب تمدید میشود 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ من کارمو سیو کردم ؛ اومدم بفرستم ؛دیدم اشتباه به جای شیتی که تو فتوشاپ درستیده بودم ؛یه عکس دیگه رو که تو فتوشاپ بود سیو شده ؛ کارم از دست رفت سعی میکنم تا فردا دوباره شیت بزنم لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ خیر دیدی هستم مهلت شرکت مسابقه تا فردا شب تمدید میشود مرسی فاطمه جونممممممممممممم:hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ من کارمو سیو کردم ؛ اومدم بفرستم ؛دیدم اشتباه به جای شیتی که تو فتوشاپ درستیده بودم ؛یه عکس دیگه رو که تو فتوشاپ بود سیو شده ؛ کارم از دست رفت سعی میکنم تا فردا دوباره شیت بزنم اون کار قبلیت هم پرید؟! اشکال نداره عزیزم دوباره درستش میکنی مهم اینه شیتو تو ذهنت بستی 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ اون کار قبلیت هم پرید؟! اشکال نداره عزیزم دوباره درستش میکنی مهم اینه شیتو تو ذهنت بستی اوهوم ,پرید آره خب ؛ ایشالله فردا وقت کنم حتما یه شیت خوب میزنم:gnugghender: لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ **نظرسنجی مســـابقه ی شیت بندی ســـری پنجم** 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده