faezeh mzk 19231 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 من خبیث نیستم که فقط طفلکیَم اون که بلی اونوقت من نیستم طفلکی؟! 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 16 خرداد، 2013 من کارمو سیو کردم ؛ اومدم بفرستم ؛دیدم اشتباه به جای شیتی که تو فتوشاپ درستیده بودم ؛یه عکس دیگه رو که تو فتوشاپ بود سیو شده ؛ کارم از دست رفت سعی میکنم تا فردا دوباره شیت بزنم
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 خیر دیدی هستم مهلت شرکت مسابقه تا فردا شب تمدید میشود مرسی فاطمه جونممممممممممممم:hapydancsmil::hapydancsmil: 3
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 من کارمو سیو کردم ؛ اومدم بفرستم ؛دیدم اشتباه به جای شیتی که تو فتوشاپ درستیده بودم ؛یه عکس دیگه رو که تو فتوشاپ بود سیو شده ؛ کارم از دست رفت سعی میکنم تا فردا دوباره شیت بزنم اون کار قبلیت هم پرید؟! اشکال نداره عزیزم دوباره درستش میکنی مهم اینه شیتو تو ذهنت بستی 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 16 خرداد، 2013 اون کار قبلیت هم پرید؟! اشکال نداره عزیزم دوباره درستش میکنی مهم اینه شیتو تو ذهنت بستی اوهوم ,پرید آره خب ؛ ایشالله فردا وقت کنم حتما یه شیت خوب میزنم:gnugghender:
ارسال های توصیه شده