*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 سلاااااااااااامی دوباره به همه ی دوستان خوبم بازم مسابقه داریم سری پنجم مسابقه ی شیت بندی رو برگزار میکنیم ، بنایی که این سری باید شیت بندی کنید ، یه کتابخونه س در کشور چین : Dalian Public Library Architects: Architects Collective ابعاد شیت بندی مهم نیست و به هنرو سلیقه خودتون بستگی داره اطلاعات لازم رو از لینک زیر دانلود کنید: دانلود با لینک مستقیم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود با لینک غیرمستقیم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مهلت ارسال آثار تا پایان روز26 اسفندماه خواهد بود ، نظرسنجی27 اسفندبرگزار میشه منتظر کارای قشنگتون هستم موفق باشید 18
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 10 خرداد، 2013 منم دوست دارم شرکت کنم حتما شرکت کن زهرا جان :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 5
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 10 خرداد، 2013 تحویل پروژمون که افتاد برا بعد عید ؛ پس وقتشو دارم و برا مسابقه می شرکتم
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 10 خرداد، 2013 تحویل پروژمون که افتاد برا بعد عید ؛ پس وقتشو دارم و برا مسابقه می شرکتم خسته نباشی گلم چه خبر خوبی مررررررررسی ونوسی جونم حتما شرکت کن ============================================== تا الان یه نفر شرکت کرده ، تشکر ویژه از این دوست عزیزم بقیه هم زودتر کاراشونو بفرستن 5
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 10 خرداد، 2013 منم میدونی که فدای تو که اینقد فعالیییییییییی ، اصلا مسابقات بدون مینی صفا نداره 4
*mini* 37778 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 فدای تو که اینقد فعالیییییییییی ، اصلا مسابقات بدون مینی صفا نداره فدات بشم عزیییییییییییییییییییییییییییییییییززززززززززززززززممممممممم.... بدون خودت صفا نداره 6
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2013 فدات بشم عزیییییییییییییییییییییییییییییییییززززززززززززززززممممممممم....بدون خودت صفا نداره قربونت برم عزیزم ، بدون وجود شماها دوستان گلم صفا نداره ======================================== تا الان دو نفر شرکت کردن آفرین بچه ها بقیه هم زودتر کاراشونو بفرستن 6
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 15 خرداد، 2013 تا الان سه نفر شرکت کردنآفرین بچه زودتر کاراتونو بفرستید 2
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 وایییییییییییی من اصلا یادم رفت!!!:icon_pf (34): نمیشه تا فردا صبر کنین منم بفرستم 3
*mini* 37778 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 وایییییییییییی من اصلا یادم رفت!!!:icon_pf (34):نمیشه تا فردا صبر کنین منم بفرستم خیر 3
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 خیر مینا از این خباثت ها هم بلد بوذی رو نمیکردی؟! من که جیک و جیک میکنم!!! ببین گناه دارم گریه میکنم 3
*mini* 37778 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 مینا از این خباثت ها هم بلد بوذی رو نمیکردی؟!من که جیک و جیک میکنم!!! ببین گناه دارم گریه میکنم من خبیث نیستم که فقط طفلکیَم 3
ارسال های توصیه شده