*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلاااااااااااامی دوباره به همه ی دوستان خوبم بازم مسابقه داریم سری پنجم مسابقه ی شیت بندی رو برگزار میکنیم ، بنایی که این سری باید شیت بندی کنید ، یه کتابخونه س در کشور چین : Dalian Public Library Architects: Architects Collective ابعاد شیت بندی مهم نیست و به هنرو سلیقه خودتون بستگی داره اطلاعات لازم رو از لینک زیر دانلود کنید: دانلود با لینک مستقیم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود با لینک غیرمستقیم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مهلت ارسال آثار تا پایان روز26 اسفندماه خواهد بود ، نظرسنجی27 اسفندبرگزار میشه منتظر کارای قشنگتون هستم موفق باشید 18 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ مرسی فاطمه جان ، اگر تونستم شرکت میکنم 7 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ منم دوست دارم شرکت کنم آفرین زهرا جونی حتما شرکت کن 5 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ منم دوست دارم شرکت کنم حتما شرکت کن زهرا جان :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 5 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ امیدوارم این دفعه بتونم شرکت کنم 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ تحویل پروژمون که افتاد برا بعد عید ؛ پس وقتشو دارم و برا مسابقه می شرکتم لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ تحویل پروژمون که افتاد برا بعد عید ؛ پس وقتشو دارم و برا مسابقه می شرکتم خسته نباشی گلم چه خبر خوبی مررررررررسی ونوسی جونم حتما شرکت کن ============================================== تا الان یه نفر شرکت کرده ، تشکر ویژه از این دوست عزیزم بقیه هم زودتر کاراشونو بفرستن 5 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ منم میدونی که فدای تو که اینقد فعالیییییییییی ، اصلا مسابقات بدون مینی صفا نداره 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ فدای تو که اینقد فعالیییییییییی ، اصلا مسابقات بدون مینی صفا نداره فدات بشم عزیییییییییییییییییییییییییییییییییززززززززززززززززممممممممم.... بدون خودت صفا نداره 6 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ فدات بشم عزیییییییییییییییییییییییییییییییییززززززززززززززززممممممممم....بدون خودت صفا نداره قربونت برم عزیزم ، بدون وجود شماها دوستان گلم صفا نداره ======================================== تا الان دو نفر شرکت کردن آفرین بچه ها بقیه هم زودتر کاراشونو بفرستن 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ خب منم که میدونین هستم:ws3: 7 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ خب منم که میدونین هستم:ws3: مرسی فائزه جان 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ تا الان سه نفر شرکت کردنآفرین بچه زودتر کاراتونو بفرستید 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ وایییییییییییی من اصلا یادم رفت!!!:icon_pf (34): نمیشه تا فردا صبر کنین منم بفرستم 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ وایییییییییییی من اصلا یادم رفت!!!:icon_pf (34):نمیشه تا فردا صبر کنین منم بفرستم خیر 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ خیر مینا از این خباثت ها هم بلد بوذی رو نمیکردی؟! من که جیک و جیک میکنم!!! ببین گناه دارم گریه میکنم 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ مینا از این خباثت ها هم بلد بوذی رو نمیکردی؟!من که جیک و جیک میکنم!!! ببین گناه دارم گریه میکنم من خبیث نیستم که فقط طفلکیَم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده