رفتن به مطلب

صرفا برای ثبت در تاریخ!

spow

ارسال های توصیه شده

صرفا برای ثبت در تاریخ!

میخواستم یه جای دیگه ویه چیز دیگه برای بیست هزارمین پست رسمیم تو این انجمن(امار غیررسمی از تلفات 10 تا 20 درصدی پست های بدبخت من داره اخه هرپستمو مثل بچه های نداشتم دوست دارم:w58:) بنویسم ولی اینجا واین نوشته رو نوشتم تا چرخ روزگار چجوری برامون بچرخه!

سه سال پیش تو باشگاه مهندسان وقتی دوهزارمین پستمو نوشتم تا تقریبا نه هزارتا اونجا ادامه دادم برای دوستانی نوشتم که امروز هرکدام در گوشه ای از این مملکت یه گوشه کاری رو گرفتن ودارن لحظات رو به عمرشون پیوند میزنن

از مهران وبهروز تا دخترایی که اون روزها وحتی این روزها هستند ویاد وخاطره وحضورشون برای همیشه در لوح خاطراتم ماندگار شده

از دوستانی که به من اموختند

درس انسانیت درس هرزگی درس ادب واخلاق درس متانت درس سقوط وهرکدام کلاسی بود که باید رد میکردیم تا بیاموزیم من با تو ما میشویم ونفس حضور همه ما حضور این ما با همه بالا وپایین بودن ها وپستی ها وبلندی ها وکرامت ها وخباثت هاست

اون روز از اولین معلمم نوشتم اقای مرتضایی واینکه دستانش را میبوسم وامروز نیز بوسه ای به رسم شاگردی بردستانش میزنم که الفبای زندگی را برایم معنا کرد

در این چهارسال چه شبها وچه روزهایی که از دریچه مونیتورمان به یک خانواده پیوند خورده ایم اینجا بودنمان را با دنیای واقعی پیوند داده ایم ولحظات متفاوتی را تجربه کرده ایم با هم شاد شده ایم از هم دلخور شده ایم رفاقت ها وکج رفتاری ها دیده ایم...

امروز در نواندیشان بیست هزارمین نوشته را هم مینویسم هرچند مطمئنا در قیاس با خیلی عظیمی از دوستان نوشته های من بار کج داستان بوده ولی برایم یاداور زمانیست که برای تک تکمان ارزشمند وطلایی بوده وتمام این زمان در اشتراک با همین دوستان سپری شده

در این روزهای پایانی سال برای همه دوستان ارزوی سلامتی وکامیابی میکنم وامیدوارم وقتی به گذشته خودمان نگاه میکنیم از یاداوری خاطرات این روزها لبخندی برلبانمان نقش ببندد

شاد وپیروز وسبز باشید.

عمو اسپاو - 1391/12/20

:icon_gol:

• Like 41
لینک به دیدگاه
20 هزارمین پستت مبارک داداش spow...

امیدوارم 200 هزارمین پستت رو هم ببینیم... :ws3:

:icon_gol:

نه دیگه داداش بسمونه

این بیست هزار رو مهران برام اون موقع ارزو کرد خندیدم حالا سرم اومده کم کم باید به فکر یه برنامه جایگزین باشم الان جوونا با انگیزه تر وبا توپ پرتری اومدن وسط:ws37:

• Like 18
لینک به دیدگاه

تبریک میگم داداشی واقعا پستات عالی بودن و یکی از معدود افرادی که به محض اینکه لینک پستاش خراب میشد لینک جایگزین پیدا میکرد به هر ترتیبی بود / اومدم بگم دمت گرم مشتی / ایشالله روز به روزت بهتر باشه :icon_gol:

• Like 13
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

یعنی نشده پستتو ببینم تا انتها نخونده ول کنم برم...همیشه انقدر قلمت روون بوده که آدمو میخ کوب میکنه به مونیتور... :icon_redface:

همیشه جای پدر اینترنتیم میدونمت سجاد جان...امیدوارم همیشه سایَت بالا سرمون باشه.:icon_gol:

لینک به دیدگاه
یعنی نشده پستتو ببینم تا انتها نخونده ول کنم برم...همیشه انقدر قلمت روون بوده که آدمو میخ کوب میکنه به مونیتور... :icon_redface:

همیشه جای پدر اینترنتیم میدونمت سجاد جان...امیدوارم همیشه سایَت بالا سرمون باشه.:icon_gol:

منم شما رو جای پدربزرگ اینترنتیم می دونم:banel_smiley_4:

ولی انصافا آخرشین. فوق العاده آدم مفید همراه با مطالب خیلی آموزنده و به درد بخور:icon_gol:

• Like 13
لینک به دیدگاه

بسیار عالی

دایی جان درسته جوونترا و کسایی که پر انرژِی هستند همیشه هستند، اما شما جای خودتون رو دارین، بی تعارف میگم ، تک تک کاربران نواندیشان به بودن شما، به اطلاعاتتون ،دانشنتون و به همکلامی با شما افتخار میکنند.

انشالله سال خوبی داشته باشین و همیشه در کنارمون بمونید..........

• :icon_gol: :icon_gol:

• Like 13
لینک به دیدگاه

نوروز شما هم پیش پیش مبارک باشههههههههههههههههههههههههههههhapydancsmil.gifhapydancsmil.gif

یه لحظه ترسیدم فکر کردم تاپیکِ خداحافظیِ icon_pf%20(34).gif

• Like 9
لینک به دیدگاه

واقعا برای انجمن و کاربراش داشتن یک عضو و هم انجمنی مثل تو افتخاره :icon_gol:

آرزوی پست های بیشتر و بیشتر برات نمی کنم فقط امیدوارم که بیشتر و بیشتر باشی اینجا ...

من هنوز خیلی چیزا باید از تو و پست هات یاد بگیرم.

• Like 11
لینک به دیدگاه

کمیت چندان اهمیتی نداره ... کیفیته که مهمه

من به شخصه واقعا با علاقه پست های شما رو می خوندم و حتی گاهی مطالبی رو متوجه نمیشدم که همین باعث می شد پیگیر اون مسئله بشم

مصداق بارز هر چه پربار تر سر به زیر تر .......

برای من شخصا، از معدود افرادی هستین که از دنیای مجازی بسیار پر رنگ توی ذهنم ماندگار شدین ... هم خودتون و هم گفته های جالب و ارزشمندتون :icon_gol:

همیشه و همیشه موفق و پیروز باشین

• Like 10
لینک به دیدگاه

از همه دوستان ونثار محبت بی دریغشون از صمیم قلبم سپاسگزارم

دلیلم برای ایجاد این تاپیک این بود که بگم اگر ما از وقتمون از اوقات فراغتمون از استراحتمون از مشغولیت هامون وحتی از مسئولیت هامون میزنیم وساعاتی رو در انجمن سپری میکنیم دلیلش چیزی ورای یک بعد مجازی ورفع ورجوع نیازهای اطلاعاتیمون هست

اینکه در طول این همه مدت غم وشادی رو درکنار شما وما تجربه میکنیم اینکه با هم بحث وجدل داریم اینکه رفاقت میکنیم اینکه نامردی از مدعیان میبینیم اینکه فارغ از جنسیت وسن ومحدودیت ها بزرگواری ویاری میبینیم اینکه برخلاف بزرگی پوشالی وادعا حقارت میبینیم دلیلش اینه که ما جامعه رو اینجا به تبلور رسوندیم

سعی کردیم مرز بین واقعیت ومجاز مرزهای گسترده جنسیتی رو بدون دریدن پرده های حرمت مرزهای تفاوت دید وافکار ووو... رو از هم بپاشیم تا نه به ارمانشهر که به یک دید عینی ومنطقی برسیم

همه ما برای فردا مسئولیم

شاید من نوعی فردا کارگری باشم که کار طیف گسترده ای از اجتماع رو به انجام میرسونه وتو نوعی معلم،محقق،استاددانشگاه،مادر،پدر،مشاور،طراح،موسیقیدان،سازنده یا هر صاحب منصب ومسلکی باشی

مشکلات امروز جامعه ما نتیجه نا اگاهی وارمانشهری دیدن جامعه بوده پس ما مسئولیم تا از تکرار وگسترش این مصیبت جلوگیری کنیم

این فضا هرچند در مقیاس بسیار بسیار خرد ودر عمل شاید ناموثری(فرهنگستان ادب به خاطر اختراع این لغت معدومم میکنه) باشه ولی جرقه هست واین جرقه ها باید در ذهن وعمل ما پاس داشته شوند،پخته بشن وبا مفهومی بسیط تر وقابل درک تر در جامعه پیاده بشن تا فردا روزی بتونیم تحمل کنیم نظر مخالفمون رو تا بتونیم سرچشمه مشکلات رو پیدا کنیم واز ریشه با اگاهی و ازادی حل کنیم مسئله رو

شاید کاری که من در طول این همه زمان انجام دادم دوستی به روشی احسنت وبا صرف کمترین زمان وانرژی انجام بده ومسلما این نقص کارمنه ولی خوشحالم که در تمام این مدت در کنار شما بودم از شما اموختم وبازهم اموختم

وقتی دوستی با یک دهه اختلاف سنی باعث میشه چارچوب فکری من دچار تزلزل بشه وشک رو به جان افکار صلبم میندازه وباعث میشه طرحی نو در افکارم بیندازم وقتی دختری با تمام محدودیت هایی که اجتماع بهش تحمیل کرده سعی میکنه فارغ از نگاه احساسی نقد کنه انچه باید باشه ونیست رو وقتی پسری سعی میکنه در های وهوی سوژه های مخاطب پذیر به ایده های بکر جان بده وقتی کسی از گوشه تنهایی وعزلتش ناب ترین مفاهیم(چه علمی وفنی چه مفاهیم فکری ) رو بی چشمداشت منتقل میکنه من به شخصه لذت میبرم

واگر دوستان میان ومیمونن ویاد میدن ویاد میگیرن دلیلش پررنگ شدن این فضاست

این تاپیک رو صرفا برای این زدم تا از شما تشکر کنم که این همه وقت با من مدارا کردید ومن رو پذیرفتید انچه که نوشته ام کمترین کار ممکن در قبال تلاشهای باقی دوستان در این فضای دوستانه بوده وهست

از بودن در کنارتان مسرورم ومطمئنا این سیستم مثل قبل دست به پالایش خود میزنه وناخالصی ها به صورت خودجوش محو میشن وچیزی که میمونه دوستی ها و تلاشهای ماست

شاد باشید وپیروز:icon_gol:

• Like 18
لینک به دیدگاه

تبریک که نداره بگم :hanghead:

تشکر میکنم همه پست هات لذت بخش هستند و خیلی چیزای زیادی ازشون یاد گرفتم امیدوارم همیشه ادامه داشته باشن :icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

بیست و چندهزار پست، یکی از یکی بهتر و پرتر :a030:

واقعاً آشنایی باهات افتخار بزرگیه واسم و فکر کنم واسه همه بچه های دیگه همینطور باشه.

یکی از کسایی هستی که خیلی چیزا ازش یاد گرفتم و خیلی حق گردنم داری :icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه

اینا که اینهمه تشکر میکنن ببین اگه من تاپیک بزنم دیگه چیکار میکنن...تاپیک نزده گزارش شده که 600 نفر خودکشی کردن:w16:

• Like 8
لینک به دیدگاه

تبریک میگم نه به خاطر تعداد پستهات بلکه به خاطر مفید بودنشون

من خودم تو باشگاه بیش از 13000 پست داشت که شاید خیلیاش مفید نبود:ws3:

یه جای دیگه هم بودم و الانم هستم که اونجا پستهام مفیدتره ولی به 2000 تا نمیرسه:ws37:

اما به جرات میتونم بگم همه پست های تو و اسی تو این انجمن مفید هستن و شما دو نفر جز تنها کسانی هستید که وقتی پسنشو میبینم تا آخرشو میخونم چون مطمئنم ازش یه چیزی یاد میگیرم

خیلی خوشحالم که با چنین افرادی تو دنیای نت آشنا شدم و برات ارزوی موفقیت دارم

• Like 7
لینک به دیدگاه
اینا که اینهمه تشکر میکنن ببین اگه من تاپیک بزنم دیگه چیکار میکنن...تاپیک نزده گزارش شده که 600 نفر خودکشی کردن:w16:

اینجاس که میگن اعتماد به نفست تو دهلیزه چپِ قلبم یا تو شُشه راستم یا تو لوزالمعده ام!!!d.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...