Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدااااااااااااااااای من ، چه قشنگ . صبای من بهمون یاد بده :hapydancsmil: چشممممممممممممممم ابجییییی. کاری نداره. چندتا سرنگ 250 سی سی میخواد. خامه و رنگ خوراکی. زله الودار رو بخر درست کن بذار ببنده. بعدش من میام کم کم یادت میدم 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چشممممممممممممممم ابجییییی. کاری نداره. چندتا سرنگ 250 سی سی میخواد. خامه و رنگ خوراکی.زله الودار رو بخر درست کن بذار ببنده. بعدش من میام کم کم یادت میدم چشم چشم اجی :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگه رنگ خوراکی هم در دسترس نبود میتونی از شربت البالو یا زعفران یا پودر کاکائو استفاده کنی . یا از خامه های رنگی. 4 تا رنگ میخواد. قرمز. سبز. قهوهای و زرد. خامه هم که خودش سفیده. به جز سبزش که سخت پیدا میشه بقیه رنگاش تقریبا در دسترسه 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگه رنگ خوراکی هم در دسترس نبود میتونی از شربت البالو یا زعفران یا پودر کاکائو استفاده کنی . یا از خامه های رنگی.4 تا رنگ میخواد. قرمز. سبز. قهوهای و زرد. خامه هم که خودش سفیده. به جز سبزش که سخت پیدا میشه بقیه رنگاش تقریبا در دسترسه چقد خوب ، پس همین فردا میتونم درست کنم ولی بلد نیستم گل بزارم توش :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چقد خوب ، پس همین فردا میتونم درست کنم ولی بلد نیستم گل بزارم توش :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تو ژله رو درست کن. همه چیشم بخر من یادت میدم سبزشو من دارم سبزش کم پیدا میشه. منم کلی گشتم تا پیداش کردم 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خولدنی میباشند این ها آیا؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مامانم گفته هر وقت سرنگ دستت گرفتی ازین کارا کنی از خونه پرت میشی بیرون 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خولدنی میباشند این ها آیا؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اوهوممممم. همش خامست مامانم گفته هر وقت سرنگ دستت گرفتی ازین کارا کنی از خونه پرت میشی بیرون چراااااااا؟ خب بیا خونه ما درست کن 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چراااااااا؟ خب بیا خونه ما درست کن وسواس داره یه دفه یواشکی درست کنم 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وسواس داره یه دفه یواشکی درست کنم اهاااااان. من پیش چشم کسی درست نمیکنم که بفهمن با ه فاجعه ای اینا خوشگل میشن 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۲ من اگه اینو درست کنم نمی ذارم کسی بخوره ...قاب می کنم می زنم به دیوار 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۲ من اگه اینو درست کنم نمی ذارم کسی بخوره ...قاب می کنم می زنم به دیوار اصن ژله ای که کلی رنگ (حتی خوراکی) بهش بخوره دیگه ژله نیست که نمیشه بخوری که کاردستیه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده