NEGARi 9387 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 نفسممممممممممم با کی قهری عشقم؟ مگه نفست دزدیدنیه نفسم؟ اصن کسی به من ابرازِ علاقه نکرد ک:-| این ی دوس داشتنِ سادست نفسم تو فقظ نفسِ منی خو خوجلم من کی به کسی ابرازِ علاقه کردم جز نفسم؟ بدونِ من میخواین برین یعنی؟ یعنی انقذِ ساده از من گذشتی؟ یعنی من الان برم بمیرم؟ باشه نفسم تو فقظ بدونِ من نرو من اصن به هیچ کیه دیگه حتی عزیزمم نمیگم نفسممم زندگیه منی خو ، دل ندارم ببینم این چیزارو ، میخواستم برم بکشمش،, نفس خودم تنهایی باش ، خیلی تنهایی :sad0: اون نباشه بیا بریم
Arpak 8511 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 زندگیه منی خو ، دل ندارم ببینم این چیزارو ، میخواستم برم بکشمش،, نفس خودم تنهایی باش ، خیلی تنهایی :sad0: اون نباشه بیا بریم نفسِ خودت تنهاییم خو نفسِ خودِ خودِ خودت تنهایی اون نی کهیشکیه دیگه م نی کفقظِ نگارم نفسمِنگارِ خودم تنهاییتنها عشقمممممممم آخجووووووووووووووووووووووووووووووون بریم نفسمممممممممممممممممممممممممم
آرانوس 6500 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 حاجیت هاااا؟ :th_scratchhead: حاجیت کیه دیگه ؟ دختره یا پسر ؟ :w127:
Arpak 8511 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 هاااا؟ :th_scratchhead: حاجیت کیه دیگه ؟ دختره یا پسر ؟ :w127: منم
آرانوس 6500 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 منم اااااااااااا خو باشه چرا میزنی حالا؟ خیلی خوشوقتم حاجیم ولی معلومه دیوار راست رو میرفتی بالا ها آورین:hapydancsmil:
partow 25305 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2013 اوکی . نتیجه همین امشب اعلام میشه و بعدشم یه تاپیک جدید میزنم :hapydancsmil:
panisa 12132 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 کی میگه عکس نفرستی؟ اتفاقاً خیلی هم خوبه . همینجوری پیش بری ، بهت مدال تشخیص هویت هم میدیم اونا میگن آخ جون انگیزه ایجاد کردی ؛ برم ببینم چندتا عکس مونده پیشنهادِ مهندم خوبه ها تشخیص پانیسا
ارسال های توصیه شده