NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ نفسممممممممممم با کی قهری عشقم؟ مگه نفست دزدیدنیه نفسم؟ اصن کسی به من ابرازِ علاقه نکرد ک:-| این ی دوس داشتنِ سادست نفسم تو فقظ نفسِ منی خو خوجلم من کی به کسی ابرازِ علاقه کردم جز نفسم؟ بدونِ من میخواین برین یعنی؟ یعنی انقذِ ساده از من گذشتی؟ یعنی من الان برم بمیرم؟ باشه نفسم تو فقظ بدونِ من نرو من اصن به هیچ کیه دیگه حتی عزیزمم نمیگم نفسممم زندگیه منی خو ، دل ندارم ببینم این چیزارو ، میخواستم برم بکشمش،, نفس خودم تنهایی باش ، خیلی تنهایی :sad0: اون نباشه بیا بریم لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ زهرااااااااااااا کی بود مجهول الهویه ؟ لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ زندگیه منی خو ، دل ندارم ببینم این چیزارو ، میخواستم برم بکشمش،, نفس خودم تنهایی باش ، خیلی تنهایی :sad0: اون نباشه بیا بریم نفسِ خودت تنهاییم خو نفسِ خودِ خودِ خودت تنهایی اون نی کهیشکیه دیگه م نی کفقظِ نگارم نفسمِنگارِ خودم تنهاییتنها عشقمممممممم آخجووووووووووووووووووووووووووووووون بریم نفسمممممممممممممممممممممممممم لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ زهرااااااااااااا کی بود مجهول الهویه ؟ حاجیت لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ حاجیت هاااا؟ :th_scratchhead: حاجیت کیه دیگه ؟ دختره یا پسر ؟ :w127: لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ هاااا؟ :th_scratchhead: حاجیت کیه دیگه ؟ دختره یا پسر ؟ :w127: منم لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ منم اااااااااااا خو باشه چرا میزنی حالا؟ خیلی خوشوقتم حاجیم ولی معلومه دیوار راست رو میرفتی بالا ها آورین:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ اوکی . نتیجه همین امشب اعلام میشه و بعدشم یه تاپیک جدید میزنم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ کی میگه عکس نفرستی؟ اتفاقاً خیلی هم خوبه . همینجوری پیش بری ، بهت مدال تشخیص هویت هم میدیم اونا میگن آخ جون انگیزه ایجاد کردی ؛ برم ببینم چندتا عکس مونده پیشنهادِ مهندم خوبه ها تشخیص پانیسا لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ تاپیک جدید کی استارت میشه ، حوصله ام سر رفته لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده