شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 13 خرداد، 2013 به به بسیار کار پسندیدایست فقط یه چیز این همه دنگ و فنگ داره چرا یه سلوله بگیرن بره پی کارش بانی این تاپیک بستنی بده من جلو صف وای میستم شما بیا بستنی هم میدیم منتهی صداشو درنیار یواشکی ......تعداد زیاده ورشکست میشم منم که هستممیکشمتون اگه بدون من بریداااااااااااااا حتما شماهم میبریم بدون تو که اصلا نمیشه 4
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 21 خرداد، 2013 اهداي سلول هاي بنيادي از خون يكي روش هاست. در اين روش، سلول هاي بنيادي از خون موجود در رگ ها به طور مستقيم گرفته مي شود. از آنجا كه در حالت عادي تعداد سلول هاي بنيادي در خون داخل رگ ها كم است، براي افزايش اين سلول ها، دارويي به اهداكننده به صورت زير پوستي تزريق مي شود و پس از چند روز سلول هاي بنيادي با دستگاه هاي مخصوص از خون داخل رگ ها گرفته مي شود. اين اقدام در حدود 3 تا 4 ساعت طول مي كشد، نياز به بيهوشي ندارد و بعد از اتمام كار مي توان محل اهدا را ترك كرد. 5
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 6 تیر، 2013 دوستان اگه سوالی هست به صورت خصوصی و یا تو پروفم میتونین بپرسین من پاسخگو هستم تاپیک بسته شد 4
ارسال های توصیه شده