شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ نجات يك زندگي اهداي سلول = اهداي زندگي سالانه هزاران نفر دچار بيماريهاي كشندهاي مثل سرطان خون ميشوند كه براي تعداد زيادي از اين بيماران تنها درمان نجات بخش پيوند سلولهاي بنيادي ميباشد. پيوند سلولهاي بنيادي از فرد دهنده سالم و سازگار صورت مي پذيرد ولي تنها 30% بيماران در ميان بستگان خود دهنده پيدا ميكنند و براي بقيه تنها شانس براي زنده ماندن دريافت پيوند از فردي است كه با وي هيچ نسبت خويشاوندي ندارند. هدف از بانك داوطلبين اهداي سلول بنيادي جهت پيوند از اهدا كنندگان غير منسوب كمك به يافتن دهنده براي اين دسته از بيماران ميباشد. مغز استخوان و سلولهاي بنيادي مغز استخوان قسمت نرم مياني استخوانهاي بدن مي باشد كه وظيفه توليد سلولهاي خوني شامل سلولهاي قرمز جهت اكسيژن رساني به بدن، سلولهاي سفيد جهت مقابله با عفونتها و پلاكتها جهت كمك به توقف خونريزي را بعهده دارد. سلولهاي بنيادي، سلولهايي هستند كه با استقرار در مغز استخوان سلولهاي خوني را به صورت مداوم توليد ميكنند. هنگامي كه مغز استخوان بيمار مي شود مثلاً در سرطان خون و يا اينكه كار خود را صحيح انجام نميدهد مثل تالاسمي ميتوان مغز استخوان فرد بيمار را با پيوند سلولهاي بنيادي از مغز استخوان يا خون محيطي يك فرد سالم جايگزين كرد. دهنده سازگار بروي سلولهاي سفيد بدن هر شخص پروتئينهاي خاصي به نام آنتي ژن وجود دارد كه به طريقه ژنتيكي به ارث ميرسند و نقش مهمي در پيوند سلولهاي بنيادي دارند. براي اينكه پيوند موفقيت آميز باشد بايد آنتي ژنهاي فرد دهنده با فرد گيرنده مشابهت داشته باشند. بيشترين تشابه در دوقلوهاي تك تخمي مي باشد و در درجه بعد در خواهر و برادر و بستگان نزديك مي باشد. احتمال تشابه بين افراد غير منسوب زياد نيست بنابراين هر چه تعداد داوطلبين بانك هاي اهداي سلولهاي بنيادي بيشتر باشد شانس پيدا شدن فرد سازگار با بيمار نيازمند بيشتر خواهد شد. فرد داوطلب تمام افراد بين 18 تا 60 سال كه آمادگي اهداي سلولهاي بنيادي به هر فرد نيازمند را داشته باشند مي توانند عضو بانك داوطلبين اهداي سلولهاي بنيادي شوند. به طور كلي فرد بايد داراي سلامت جسمي باشد و بيماري خاصي نداشته باشد. از فرد داوطلب در ابتدا نمونه خون گرفته شده و آزمايش تعيين HLAانجام ميشود. نتيجه آزمايش براي بررسي سازگاري با فرد بيمار نيازمند استفاده خواهد شد. اطلاعات شما به صورت محرمانه ميباشد و تنها براي جستجو استفاده خواهد شد. اهداي سلولهاي بنيادي در صورتي كه براي اهداي سلولهاي بنيادي انتخاب شويد ابتدا آزمايشات لازم براي تاييد سلامت شما انجام خواهد شد و سپس براي چند روز داروي G-CSFبه صورت زير جلدي تزريق خواهد شد. اين كار براي افزايش تعداد سلولهاي و تسهيل در امر جمع آوري سلولهاي بنيادي مي باشد. سپس در روز جمع آوري به مدت 4-3 ساعت سلولهاي بنيادي توسط دستگاه جمع آوري خواهند شد. اينكار مشابه اهداي خون ميباشد. در روش ديگر سلولهاي بنيادي مستقيماً از مغز استخوان و تحت بيهوشي جمع آوري ميشوند. بر اساس گزارشات، اهداي سلولهاي بنيادي براي فرد اهدا كننده هيچ خطر و عارضه اي به همراه ندارد. و سلولهاي برداشت شده توسط بدن در عرض چند روز جايگزين ميشوند. داوطلب هستيد اگر داوطلب پيوستن به جمع اهدا كنندگان زندگي هستيد به دفتر بانك اهدا كنندگان سلولهاي بنيادي واقع در بيمارستان شريعتي، مركز تحقيقات هماتولوژي-انكولوژي و پيوند سلولهاي بنيادي مراجعه كنيد. منتظر شما هستيم 84902669 بانك اطلاعات اهدا كنندگان سلولهای بنیادی ایران Iranian Stem Cell Donor Program (ISCDP) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 42 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ یه توضیح کوتاه بدم راجع بهش فکر کنم بد نباشه ، من باهاشون تماس گرفتم و پرسیدم که چجوری این کار انجام میشه گفتن روز اول ازتون خون میگیریم و شما 2تا فرم پر میکنین و ما یه سری آزمایش روی خونتون انجام میدیم که مطمئن بشیم مشکلی ندارید مرحله بعد مشخصات ژنتیکیتون رو به دست میاریم و پیش ما میمونه اگه کسی که مشخصات ژنتیکیش به شما شبیه بود و نیاز به سلول بنیادی داشت از شما میخوایم که تشریف بیارید .... به مدت 4 روز پشت سرهم و هر روز نیم ساعت یه دارویی به شما تزریق میشه روز پنجم مثل اهدای پلاسما از رگ دستتون به یه دستگاهی متصل میشین بعد خون شما تو این دستگاه میچرخه و مواد مورد نظری که تو بدنتون تولید شده توسط این دستگاه جذب میشه خون دوباره به بدنتون برمیگرده امیدوارم بتونیم با همین کار ساده لبخند رو مهمون لبای خیلی ها کنیــــــم 26 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ مرسی فاطیما جان از اطلاع رسانی :icon_gol: خیلی خوبه اگر از تیم نواندیشان هم اینکار صورت بگیره .. جای دوری هم نمیره اگر بتونیم به دیگران کمک کنیم.. مخصوصا اهدای سلول بنیادی که همگان به این نکته واقف اند که میتونه سلامتی یک بیمار سرطانی روبهش برگردونیم 18 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ یه قرار بزارین برا بعد عید با هم میریم 14 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ یه قرار بزارین برا بعد عیدبا هم میریم اگر اکثر دوستان موافق باشن یه هماهنگی با بیمارستان صورت بگیره و یه زمانی رو مشخص کنیم که همه اماده باشن و در این کار خیر سهم داشته باشیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 هرکسی امادگی داره اعلام کنه که اگر جدی هست با مسولین سایت صحبت بشه و هماهنگی ها صورت بگیره مرسی 12 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ من که راهم دوره از دوستانتون که تو تهران هستن میتونین دعوت کنین 8 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ از دوستانتون که تو تهران هستن میتونین دعوت کنین کارتون نباشه بزور میفرستمشون:gnugghender: 7 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ دو سال پیش بود رفتم فرم اهدای عضو پر کنم رفتم بیمارستان میلاد اتفاقا نزدیک همین بخش اهدای خون هم بود از هر کدوم از این مسئولین میپرسیدم هیچ کس نمیدونست کجا باید برم - بعد از نیم ساعت علافی گفتم نمیخواد برگشتم (یعنی از بی اطلاعی خودم بودااا) چون همیشه کمبود وقت دارم تا مطمئن نشم از روالش اقدام نمیکنم کار انسان دوستانه همیشه دعای خیر به همراه داره اگه کسی اقدام کرد لطف کنه و دقیقا برنامه (روز - ساعت ) اطلاع رسانی کنه 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ دو سال پیش بود رفتم فرم اهدای عضو پر کنم رفتم بیمارستان میلاد اتفاقا نزدیک همین بخش اهدای خون هم بود از هر کدوم از این مسئولین میپرسیدم هیچ کس نمیدونست کجا باید برم - بعد از نیم ساعت علافی گفتم نمیخواد برگشتم (یعنی از بی اطلاعی خودم بودااا) چون همیشه کمبود وقت دارم تا مطمئن نشم از روالش اقدام نمیکنم کار انسان دوستانه همیشه دعای خیر به همراه داره اگه کسی اقدام کرد لطف کنه و دقیقا برنامه (روز - ساعت ) اطلاع رسانی کنه راستش من میخواستم 5 شنبه برم که بچه ها میگن باهم بریم شنبه تا 4 شنبه از 8 صبح تا 1 5 شنبه هم 8 تا 12 میتونین تشریف ببرید البته اگه بچه ها اجازه بدن من 5 شنبه برم و آمارشو بگیرم که اصلا اوضاع اونجا چجوریه 9 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ راستش من میخواستم 5 شنبه برم که بچه ها میگن باهم بریم شنبه تا 4 شنبه از 8 صبح تا 1 5 شنبه هم 8 تا 12 میتونین تشریف ببرید البته اگه بچه ها اجازه بدن من 5 شنبه برم و آمارشو بگیرم که اصلا اوضاع اونجا چجوریه همینکه اطلاع رسانی میکنید خیلی ارزش داره عجله ای که نیست سر فرصت اقدام کنید 7 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ دو سال پیش بود رفتم فرم اهدای عضو پر کنم رفتم بیمارستان میلاد اتفاقا نزدیک همین بخش اهدای خون هم بود از هر کدوم از این مسئولین میپرسیدم هیچ کس نمیدونست کجا باید برم - بعد از نیم ساعت علافی گفتم نمیخواد برگشتم (یعنی از بی اطلاعی خودم بودااا) چون همیشه کمبود وقت دارم تا مطمئن نشم از روالش اقدام نمیکنم کار انسان دوستانه همیشه دعای خیر به همراه داره اگه کسی اقدام کرد لطف کنه و دقیقا برنامه (روز - ساعت ) اطلاع رسانی کنه برای اهدای عضو، چرا از طریق سایت ایران اهدا عضو نشدین ؟ البته مربوط به میلاد نیس، بیمارستان مسیح دانشوری هستش که بنیان گذار این مسئله محسوب میشه ، عضویتش سریع و بدون زحمته، کارتش هم در کمتر از یک ماه میاد جلوی در خونه تون 8 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ راستش من میخواستم 5 شنبه برم که بچه ها میگن باهم بریم شنبه تا 4 شنبه از 8 صبح تا 1 5 شنبه هم 8 تا 12 میتونین تشریف ببرید البته اگه بچه ها اجازه بدن من 5 شنبه برم و آمارشو بگیرم که اصلا اوضاع اونجا چجوریه اجازه میدیم بری فقط آمار بگیری نبینم اسم بنویسیا 7 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ برای اهدای عضو، چرا از طریق سایت ایران اهدا عضو نشدین ؟ البته مربوط به میلاد نیس، بیمارستان مسیح دانشوری هستش که بنیان گذار این مسئله محسوب میشه ، عضویتش سریع و بدون زحمته، کارتش هم در کمتر از یک ماه میاد جلوی در خونه تون خوب میگم - نمیدونستم از کجا باید اقدام میکردم گفتم بیمارستان میلاد اینقدر بزرگ هست و حتما در این راستا اقدامی کرده 8 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ خوب میگم - نمیدونستم از کجا باید اقدام میکردم گفتم بیمارستان میلاد اینقدر بزرگ هست و حتما در این راستا اقدامی کرده این لینک سایت ایران اهدا هستش : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجا بدون هیچ زحمتی می تونید عضو بشید 9 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ به به بسیار کار پسندیدایست فقط یه چیز این همه دنگ و فنگ داره چرا یه سلوله بگیرن بره پی کارش بانی این تاپیک بستنی بده من جلو صف وای میستم 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ منم که هستم میکشمتون اگه بدون من بریداااااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده