رفتن به مطلب

لذت

spow

ارسال های توصیه شده

لذت ازنظرمن یعنی غرق چیزی شدن ونهایت خوش حالی وخوش گذرونی کردن باهاش ...

اینکه انقده غرقش باشی که ب موضوعی غیرازاون فک نکنی...

لذت واقعی ازنظرمن اینه :ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه

black banner لذت را تو مدیون نبودن، بخشندگی، اگاهی یافتن میدونه

hasti1988 لذت را یک شادی درونی غیر قابل وصف، انرژی دهند و ارمش بخش میدونه که تو همین چیز های ساده دنیای اطرافمون هست

سارا-افشار لذت را ترکیبی از بیرون و درون انسان میدونه طوری که هم رضایت باطنی داشته باشه هم بازخورد مثبت بیرونی

danielo لذت یعنی تفریح و سرگرمی ، خوردن، عشق بازی ...

دخترایرونی لذت یعنی دور شدن از غم و غصه

.SADENA یعنی احساساتی که تابع حواس پنج گانه هست و موفقعیت های شخصیچ

Waffen قابل تعریف نیست ولی شامل " یادگرفتن چیز های جدید" و بودن با کسی که دوستش داری

spow لذت را از نظر یک مکتب ، دو دین و سه علم تعرف کرده

Pantalasa میگه مفهموم لذت در طول زمان براش تغییر کرده و معتقد لذت یعنی رضایت از شرایط زندگی و خوشبختی که لزوما خیلی پیچیده نیست

EOS لذت یعنی یک حس خوب و زندگی دلخواه و یک انرژی مثبت که قابل تغیر توسط اطرافیان نباشه

El Roman لذت یعنی یک اتفاق خوشایند که باعث زندگی در لحظه حل میشه

Attila لذت یعنی داشتن قدرت

هولدن کالفیلد لذت یک شادمانی و نشاط دورنیه

viviyan لذت نتیجه ترشح برخی انتقال دهنده های عصبی در مغز که در پیِ دریافت یک محرک بیرونی ایجادمیشه.

viviyan لذت بیرونی و درونی نداره درضمن هر لذتی یک محرک بیرونی داره

هولدن کالفیلد لذت درونی یعنی یک شور نشاط درونی که خودبه خودی هست و نیاز به محرک نداره

عمو سام جان مساوی لذت

Ssara زندگی در حال بدور از گذشته و اینده.

Neda... غرق چیزی شدن و از خود بی خود شدن

......

سجاد الان با نظرت موافقم فک کنم بخشی توضیحاتم اضافی بوده

• Like 7
لینک به دیدگاه

نمیدونم برای شما هم اتفاق افتاده یا نه ولی وقتی تموم لذت ر از یک چیزی یا گذرودن با کسی میبری دیگه محاله هر چقدم تلاش کنی به اون لذت برسی دوباره:sigh: این میشه اون لذته:whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه

متاسفانه هرچی خواستین گفتین و وقتی جوابتون رو توی تاپیک تشکر دادم پاکش کردینن.

درست نیست استارتر.

تاپیک لذت هست، من از همه چیز لذت میبرم جز خفقان و البته این لحنتون هم درست نیستش توی گاه نوشته هاتون.

آدم دلش از هرکیی پر باشه چرا اینجوری حرف میزنه، اونم !!! :-|

عزیزم سکوتم از رضایت نیست

دلم نمی یاد بزنم توو دهنت..!

واقعا برای بعضی ادما چه حقیقی چه مجازی یخورده که رعایت میکنی شبهه ایجاد میشه ... نیم وجبی این دل نیومدنش زیاد پایدار نیستا!انگار این جمله رو صرفا برای این بعضیا ساختن : به بعضیا باید بگی حیفه درد زایمان ننت

والا اخه ادم دلش میخواد دوخط چیز بنویسه خودش چیز میشه:banel_smiley_4:

ببخش گاو جان!

ما ما ..ما ... ماماما...مــــــــــــا ما. ما .. مـــــــامــــــــــا ما...ما

ماهمه پریودیم

...

از انتقاد لذت بردن و تنها به به به دلخوشش نکردن هم خودش امتیازیهه. :-)

لینک به دیدگاه
متاسفانه هرچی خواستین گفتین و وقتی جوابتون رو توی تاپیک تشکر دادم پاکش کردینن.

درست نیست استارتر.

تاپیک لذت هست، من از همه چیز لذت میبرم جز خفقان و البته این لحنتون هم درست نیستش توی گاه نوشته هاتون.

آدم دلش از هرکیی پر باشه چرا اینجوری حرف میزنه، اونم !!! :-|

از انتقاد لذت بردن و تنها به به به دلخوشش نکردن هم خودش امتیازیهه. :-)

اولا که منم عین شما کاربر ساده هستم وبه هیچی دسترسی ندارم تا چیزی رو پاک کنم پس بهتره از همین اول الم شنگه راه نندازین اول چیزی رو کامل مطالعه کنید بعد تشریف بیارین داد سخن بدین

شما میتونین از هرچیزی لذت ببرین وهیچکسی نمیتونه مانع شما بشه ولی نمیتونین تو دایره شخصی افراد دیگر وارد بشین چون لذت خیلی از افراد برای ادمایی با معیارهای شما دردناکه نه لذتبخش!

شما به نظرم مثل این پوپولیستا دارین کش میدین به قضایا که چی بشه من نمیدونم وحوصله دمخور شدن با همچین افکار و.فلسفه ای رو هم ندارم

از قانون واجتماع ومدارا وتسامح ودرستی مینویسین ولی اولین اصول درستی ونجابت را نمیتونین رعایت کنین

نقل قول از تاپیک های گاه نوشته به هرشکل ممنوع است!

گاهی بهتره اون جوالدوز رو تو وجود مبارکتون احساس کنین بجای تلاشتون برای دیدن سوزن در وجود بقیه

ادبیات نوشته های من اگر بد خوب زشت ناجوره به خودم ومسئولین مرتبطش مربوطه وبه شخص شخیص شما هیچ ربطی نداره نهایتا میتونین برین گزارش رد کنین که اونم حق مسلم شماست!

این رفتارهای عوامفریبانه ومظلوم نمایی رو قبلا از دوستانی که خودشونو برای محبوب جلوه دادن میکشتن خوب دیدیم وخیلیا با این روال از خود اونا بهتر اشنا هستند برای همینه که دیگه رنگ همچین حنایی کلا خشکیده

شما هم بهتره با افراد متشخص ودارای ادبیات پیشرفته دمخور باشید واز نزدیک شدن به نوشته های من اجتناب کنید چون یه تابلو بالاش هست که نوشته خطر سقوط!

خوش باشید

لطفا دیگه از من نقل قول نگیرید وخودتونو الکی تو مظان اتهام قرار ندید شما تو اون تاپیک پرسیدین چرا تشکر نمیکنن واسم منو اوردین منم جوابتونو دادم اون قسمت توهین هم لایق کسی بوده که ازش ذکر شده وربطی به شما نداشت اینم جهت تنویر افکار ولذت بردنتون

• Like 1
لینک به دیدگاه

در هر برهه از زندگی لذت برام متغیر بوده زمانی گرفتن یک شکلات برام لذت داشت ، زمانی بازی فوتبال تو زمین خاکی ، زمانی کمک به پدر و مادرم و.... الان لذت خیلی برام پیچیده شده کمتر چیزی هست که بتونم ازش لذت ببرم فقط میتونم بگم مواقعی که ذهنم از درگیری و نگرانی و استرس خالی میشه لذت رو حس میکنم ، دریغ و افسوس از لذت های ساده کودکی ، کاش کودکی مارو می بخشید که در حسرت بزرگ شدن اینقدر شماتتش کردیم

• Like 2
لینک به دیدگاه

میتونیم اینطور بگیم که لذت هر کار یا هر فکری هست که حال آدمو خوب کنه؟

ادما کلا تو طول زندگیشون یا حالشون خوبه یا حالشون بده یا اینکه نمیدونن چشونه و حالشون خنثی ست.

حالا هر کس بنا به عواملی مثل ساختار مغز و تفاوتهای ساختاری مغز که با دیگران داره، تجربیات و خاطرات و گذشته اش چه به صورت آگاه و چه ناخودآگاهش، و موقعیت فعلی مکانی و زمانیش یه جورحالش خوب میشه....

یکی با دیدن یه گل زیبا یکی با دیدن یک قطره خون این کلمه لذت براش تعریف میشه. یکی با کمک گرفتن یکی با کمک کردن...یکی با جان دادن مثل پزشک یکی با جان گرفتن مثل قاتل یا اجرا کننده های حکم اعدام....یکی با ازاد کردن یکی با نگهبانی دادن...یکی با مرتب کردن یکی با آشفته کردن....

یکی با اروم کردن فضا یکی با شلوغ کردن.....یکی با فرمان دادن یکی با فرمان بردن ....یکی با شاد کردن دیگران یکی صرفا دنبال دریافت شادی از دیگران و .........

ممکنه کار ایکس برای کسی عین واژه لذت تعریف شده باشه برای کسی عین واژه زجر

ادم به ادم همه چیز فرق داره...

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...