not found 16275 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 :ws28:بَه بَه....شنیدم اونجا برادران طالبانش خیلی خوش تیپن!!! ای شیطوووووووووووون!!!!!!! نه بشین همینجا درستو بخون :| 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 ای شیطوووووووووووون!!!!!!! نه بشین همینجا درستو بخون :| نـَـــــــــع....تونوخدا منم باخودتون ببرین!!! قول میدم شیطونی نکنم!!! و هیچ نگاه ناپسندی به برادر طالبان نندازم!!! 3
not found 16275 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 نـَـــــــــع....تونوخدا منم باخودتون ببرین!!! قول میدم شیطونی نکنم!!! و هیچ نگاه ناپسندی به برادر طالبان نندازم!!! عطر بارون جان؟؟!!! فردا یه اخطار تپل میگیریم! تو تالار ادمین اسپم میکنیم! فورا توبه کن 4
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 عطر بارون جان؟؟!!!فردا یه اخطار تپل میگیریم! تو تالار ادمین اسپم میکنیم! فورا توبه کن آخه چرا منُ در این وضعیت قرار میدین؟!!! ولی اشکال نداره بزرگ میشیم یادمون میره!!! 3
noorano2001 1312 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 چه نکات مهمی رو دوستان مطرح کردین..واقعا استفاده کردم(کلی خندیدم.) به قول دوستمون مدیونین اگه فکر کنین به خاطر این شکلک اسپم دادم. 4
alimec 23102 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 به ما خندیدید بسلامتی...خوب تمیز کنید....:vahidrk: ساده اونیه که حرفای مارو جدی میگیرهروز خوبی داشته باشی علی آقاااااااااا به ما نیز شب خوش اوهوم، دیدی خواهر؟! عجب آدمایی پیدا میش هاااااااااا:1111:همون بره شیشه پاک کنه خوب داشتی میگفتی..........!!!!!!!!:ws28: چه لذتی داره شیشه پاک کردن تازه مادرم گفت کارت عالیه و قراره موکت ایوون هم بشورم باشه من سادهولی حرفهای شما خیلی توش بی آلایشی و صمیمیت بود :icon_gol:برای:icon_gol: 5
not found 16275 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 چه لذتی داره شیشه پاک کردن تازه مادرم گفت کارت عالیه و قراره موکت ایوون هم بشورمباشه من سادهولی حرفهای شما خیلی توش بی آلایشی و صمیمیت بود :icon_gol:برای:icon_gol: دست شما درد نکنه 4
M!Zare 48037 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 چه لذتی داره شیشه پاک کردن تازه مادرم گفت کارت عالیه و قراره موکت ایوون هم بشورمباشه من سادهولی حرفهای شما خیلی توش بی آلایشی و صمیمیت بود :icon_gol:برای:icon_gol: همین جوری پیش برید تا اخر سال به اب حوض کشی میرسید... ربطش به حاشیه دکترا چیه؟ خب مادرتون واستون دعا میکنه 5
not found 16275 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 دوستان به پیامکی که هم اکنون دریافت کردم توجه فرمایید: " با سلام، پذیرفته شده محترم آزمون سراسری دکتری 1391 در صورت تمایل به ادامه تحصیل دوره دکتری در پردیس بین الملل دانشگاه خوارزمی تهران فقط از طریق مصاحبه با شماره های ........... تماس حاصل فرمایید. پردیس دانشگاه بین الملل دانشگاه خوارزمی" دیگه اینجوریاست دیگه، ما که رفتنی شدیم، شما بشینید همینجا اسپم کنید و شیشه پاک کنید از اونجا واستون دست تکون میدم فکر کنم تهدید به رفتن کار خودشو کرد داره التماس میکنه خانمه، چی بهش بگم؟؟ ایشالا سال بعد شمام بیاید پیش خودم دانشگاش خیلی با کلاسه 4
M!Zare 48037 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 دوستان به پیامکی که هم اکنون دریافت کردم توجه فرمایید: " با سلام، پذیرفته شده محترم آزمون سراسری دکتری 1391 در صورت تمایل به ادامه تحصیل دوره دکتری در پردیس بین الملل دانشگاه خوارزمی تهران فقط از طریق مصاحبه با شماره های ........... تماس حاصل فرمایید. پردیس دانشگاه بین الملل دانشگاه خوارزمی" دیگه اینجوریاست دیگه، ما که رفتنی شدیم، شما بشینید همینجا اسپم کنید و شیشه پاک کنید از اونجا واستون دست تکون میدم فکر کنم تهدید به رفتن کار خودشو کرد داره التماس میکنه خانمه، چی بهش بگم؟؟ ایشالا سال بعد شمام بیاید پیش خودم دانشگاش خیلی با کلاسه هزینش چقدره؟ تا کی فرصت مصاحبه داشته؟ از زمان اعلام نتایج کنکور آزاد دکتری کسی خبر داره؟ گفتن 25 نتایج انتخاب رشته میاد.. 1
noorano2001 1312 ارسال شده در 17 مرداد، 2013 چه خبر دوستان؟ من تونستم مرحله اول قبول بشم....5شنبه اسکیس برگزار میشه..توکل به خدا.امیدوارم خوب بدم. 1
noorano2001 1312 ارسال شده در 27 مرداد، 2013 از دوستانی که اسکیس دادن چه خبر؟ خوب دادین؟ خوشحال میشم اگه در مورد اسکیس با هم تبادل نظر کنیم...
noorano2001 1312 ارسال شده در 23 آبان، 2013 به اعلام نتایج کم مونده... خدایا قبول میشیم یا نه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3
Amir Sadeghipour 1640 ارسال شده در 23 آبان، 2013 به اعلام نتایج کم مونده...خدایا قبول میشیم یا نه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نتایج کی میاد دوست عزیز؟ 1
noorano2001 1312 ارسال شده در 23 آبان، 2013 نتایج کی میاد دوست عزیز؟ گفتن تا نیمه شهریور یعنی دو هفته دیگه...
ارسال های توصیه شده