not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ :ws28:بَه بَه....شنیدم اونجا برادران طالبانش خیلی خوش تیپن!!! ای شیطوووووووووووون!!!!!!! نه بشین همینجا درستو بخون :| 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ ای شیطوووووووووووون!!!!!!! نه بشین همینجا درستو بخون :| نـَـــــــــع....تونوخدا منم باخودتون ببرین!!! قول میدم شیطونی نکنم!!! و هیچ نگاه ناپسندی به برادر طالبان نندازم!!! 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ نـَـــــــــع....تونوخدا منم باخودتون ببرین!!! قول میدم شیطونی نکنم!!! و هیچ نگاه ناپسندی به برادر طالبان نندازم!!! عطر بارون جان؟؟!!! فردا یه اخطار تپل میگیریم! تو تالار ادمین اسپم میکنیم! فورا توبه کن 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ عطر بارون جان؟؟!!!فردا یه اخطار تپل میگیریم! تو تالار ادمین اسپم میکنیم! فورا توبه کن آخه چرا منُ در این وضعیت قرار میدین؟!!! ولی اشکال نداره بزرگ میشیم یادمون میره!!! 3 لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ چه نکات مهمی رو دوستان مطرح کردین..واقعا استفاده کردم(کلی خندیدم.) به قول دوستمون مدیونین اگه فکر کنین به خاطر این شکلک اسپم دادم. 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ به ما خندیدید بسلامتی...خوب تمیز کنید....:vahidrk: ساده اونیه که حرفای مارو جدی میگیرهروز خوبی داشته باشی علی آقاااااااااا به ما نیز شب خوش اوهوم، دیدی خواهر؟! عجب آدمایی پیدا میش هاااااااااا:1111:همون بره شیشه پاک کنه خوب داشتی میگفتی..........!!!!!!!!:ws28: چه لذتی داره شیشه پاک کردن تازه مادرم گفت کارت عالیه و قراره موکت ایوون هم بشورم باشه من سادهولی حرفهای شما خیلی توش بی آلایشی و صمیمیت بود :icon_gol:برای:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ چه لذتی داره شیشه پاک کردن تازه مادرم گفت کارت عالیه و قراره موکت ایوون هم بشورمباشه من سادهولی حرفهای شما خیلی توش بی آلایشی و صمیمیت بود :icon_gol:برای:icon_gol: دست شما درد نکنه 4 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ راحت باشین دوستان این شکلک گامبالو رو از کجا اوردین 5 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ از برقیا کسی شرکت کرده بود ؟ :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ چه لذتی داره شیشه پاک کردن تازه مادرم گفت کارت عالیه و قراره موکت ایوون هم بشورمباشه من سادهولی حرفهای شما خیلی توش بی آلایشی و صمیمیت بود :icon_gol:برای:icon_gol: همین جوری پیش برید تا اخر سال به اب حوض کشی میرسید... ربطش به حاشیه دکترا چیه؟ خب مادرتون واستون دعا میکنه 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ دوستان به پیامکی که هم اکنون دریافت کردم توجه فرمایید: " با سلام، پذیرفته شده محترم آزمون سراسری دکتری 1391 در صورت تمایل به ادامه تحصیل دوره دکتری در پردیس بین الملل دانشگاه خوارزمی تهران فقط از طریق مصاحبه با شماره های ........... تماس حاصل فرمایید. پردیس دانشگاه بین الملل دانشگاه خوارزمی" دیگه اینجوریاست دیگه، ما که رفتنی شدیم، شما بشینید همینجا اسپم کنید و شیشه پاک کنید از اونجا واستون دست تکون میدم فکر کنم تهدید به رفتن کار خودشو کرد داره التماس میکنه خانمه، چی بهش بگم؟؟ ایشالا سال بعد شمام بیاید پیش خودم دانشگاش خیلی با کلاسه 4 لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از زمان اعلام نتایج کنکور آزاد دکتری کسی خبر داره؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان به پیامکی که هم اکنون دریافت کردم توجه فرمایید: " با سلام، پذیرفته شده محترم آزمون سراسری دکتری 1391 در صورت تمایل به ادامه تحصیل دوره دکتری در پردیس بین الملل دانشگاه خوارزمی تهران فقط از طریق مصاحبه با شماره های ........... تماس حاصل فرمایید. پردیس دانشگاه بین الملل دانشگاه خوارزمی" دیگه اینجوریاست دیگه، ما که رفتنی شدیم، شما بشینید همینجا اسپم کنید و شیشه پاک کنید از اونجا واستون دست تکون میدم فکر کنم تهدید به رفتن کار خودشو کرد داره التماس میکنه خانمه، چی بهش بگم؟؟ ایشالا سال بعد شمام بیاید پیش خودم دانشگاش خیلی با کلاسه هزینش چقدره؟ تا کی فرصت مصاحبه داشته؟ از زمان اعلام نتایج کنکور آزاد دکتری کسی خبر داره؟ گفتن 25 نتایج انتخاب رشته میاد.. 1 لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه خبر دوستان؟ من تونستم مرحله اول قبول بشم....5شنبه اسکیس برگزار میشه..توکل به خدا.امیدوارم خوب بدم. 1 لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ از دوستانی که اسکیس دادن چه خبر؟ خوب دادین؟ خوشحال میشم اگه در مورد اسکیس با هم تبادل نظر کنیم... لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ به اعلام نتایج کم مونده... خدایا قبول میشیم یا نه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ به اعلام نتایج کم مونده...خدایا قبول میشیم یا نه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نتایج کی میاد دوست عزیز؟ 1 لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ نتایج کی میاد دوست عزیز؟ گفتن تا نیمه شهریور یعنی دو هفته دیگه... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده