*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ 26 خیلی دیر نیس؟؟ خیر مهلت شرکت در مسابقه یه هفته س 9 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ تا الان 6 عکس . . . . 6 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ تو همه عکسام یا خودم هستم یا دوستام 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ تو همه عکسام یا خودم هستم یا دوستام نمیشه crop کنی ؟ 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ نمیشه crop کنی ؟ نــــــــــــع عین در ندیده ها چسبیدیم به در حالا باز بگردم اگه 1 دونه هم پیدا کردم شرکت میکنم حتما 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ نــــــــــــع عین در ندیده ها چسبیدیم به در حالا باز بگردم اگه 1 دونه هم پیدا کردم شرکت میکنم حتما ایراد نداره زهرا جونم ، حالا یکم بیشتر بگرد احتمالا پیدا میکنی ، اگر هم پیدا نکردی برو عکس بگیر ، وقتی نمیگیره که 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ نــــــــــــع عین در ندیده ها چسبیدیم به در حالا باز بگردم اگه 1 دونه هم پیدا کردم شرکت میکنم حتما دقیقا منم این مشکل داشتم!!! آخرش با فوتوشاپ از ترکیب این یه دونه در و 10 تا عکسی که ما باهش انداختیم یه دره سالم درس شد....اصن خیلی قشنگ شد فقط اون جای انگشتای دستِ دوستم معلومه همه هم اصل انگشتاشونو گذاشتن تو اون قسمت!!! 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ تا الان 6 عکس . . . . ایضا پس حالا میشه ،تاحالا 8 عکس لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ من نیم ساعت دیگه میفرستم!!!!فقط بزارین ساعت یک بشه!!! 6 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ دقیقا منم این مشکل داشتم!!! آخرش با فوتوشاپ از ترکیب این یه دونه در و 10 تا عکسی که ما باهش انداختیم یه دره سالم درس شد....اصن خیلی قشنگ شد فقط اون جای انگشتای دستِ دوستم معلومه همه هم اصل انگشتاشونو گذاشتن تو اون قسمت!!! شما هم نکنه از قوم و خویشای فامیل دور هستین انگار حاجت میخوایم بگیریم از در همچین چسبیدیم نکنه از جا دربیارن در رو بدزدن 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ شما هم نکنه از قوم و خویشای فامیل دور هستینانگار حاجت میخوایم بگیریم از در همچین چسبیدیم نکنه از جا دربیارن در رو بدزدن :ws28: میگم چقد بهش شباهت دارم....دیگه الان با این حرفت بهم ثابت شد که ما فامیله دوره فامیل دوریم!!! آره والا... عکس را فرستادیم!!! 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ :ws28:میگم چقد بهش شباهت دارم....دیگه الان با این حرفت بهم ثابت شد که ما فامیله دوره فامیل دوریم!!! آره والا... عکس را فرستادیم!!! 5 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ :w14:تا الان 11 عکس :w14: :ws48::ws48: 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ خبر ......خبر من دو تا عکس در دارم!!!! حاضرم با مهر و محبتم و بدون هیچ چشمداشتی یکی ازین درا رو به کسانی که بی در هستن بدَم !!!! 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ :w14:تا الان 11 عکس :w14: :ws48::ws48: آفرین بچه ها ، خیلی خوبه 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ در من کلا نمیفهمم بچه های معماری چی میگن هیچوقت نفهمیدم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده