*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ ســــــــــــلام به همه ی دوستان خوبم مسابقه ی عکس معماری سری 16 رو برگزار میکنیم همونطور که از قبل هم اطلاع داده بودیم ، موضوع این سری از مسابقه " در " هست دوستان خوبم تا یک هفته فرصت دارید عکساتون رو به صورت خصوصی با ذکر مکان عکس برام بفرستید نظرسنجی 26 اسفند برگزار میشه منتظر حضور پرشور و عکسای زیباتون هستم یک نکته الان یادم اومد سایز عکساتون 800*600 باشه موفق باشید . 37 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ اگر عکسی مرتبط با موضوع در آرشیوم پیدا کردم حتما شرکت میکنم 13 لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ ممنون. سعی میکنم شرکت کنم. 10 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ منم اگه عکس مناسبی پیدا کردم شرکت میکنم لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ چرا به من نگفتید؟؟خوبه تحریم کنم حالا؟ 9 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ چرا به من نگفتید؟؟خوبه تحریم کنم حالا؟ به به سلطان خیلی خوش اومدید فقط لیست بچه های معماری رو داشتیم که مینا جان زحمتش رو کشید الان اسم شما رو هم به لیست دعوت بچه های معماری اضافه میکنیم یه سری هم اینجا بزنید، اگه کسی از قلم بیافته اینجا حتما مطلع میشه مسابقات تالارها 9 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ باشه این دفعه رو میبخشم حالا! 5 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ تا الان سه نفر شرکت کردن. . آفرین بچه ها؛ بقیه هم زودتر بفرستن 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ یه سوال اُرسی هم میشه؟!!!! یا فقط باید در باشه؟ 5 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ فرستـــــــــــــــــــادم :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ یه سوال اُرسی هم میشه؟!!!! یا فقط باید در باشه؟ بله فائزه جونم ارسی هم میشه ، چون به عنوان در هم ازش استفاده میشده 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ منم شرکــــــــــت نــــــــــمودم بچــــــــــه ها میخوام این سری رکورد بزنید ، زودتر عکس هاتون رو بفرستید 6 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ یه سوال اُرسی هم میشه؟!!!! یا فقط باید در باشه؟ آره عزیزم میشه بله فائزه جونم ارسی هم میشه ، چون به عنوان در هم ازش استفاده میشده تایید مینماییم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده