*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 ســــــــــــلام به همه ی دوستان خوبم مسابقه ی عکس معماری سری 16 رو برگزار میکنیم همونطور که از قبل هم اطلاع داده بودیم ، موضوع این سری از مسابقه " در " هست دوستان خوبم تا یک هفته فرصت دارید عکساتون رو به صورت خصوصی با ذکر مکان عکس برام بفرستید نظرسنجی 26 اسفند برگزار میشه منتظر حضور پرشور و عکسای زیباتون هستم یک نکته الان یادم اومد سایز عکساتون 800*600 باشه موفق باشید . 37
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 اگر عکسی مرتبط با موضوع در آرشیوم پیدا کردم حتما شرکت میکنم 13
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2013 چرا به من نگفتید؟؟خوبه تحریم کنم حالا؟ به به سلطان خیلی خوش اومدید فقط لیست بچه های معماری رو داشتیم که مینا جان زحمتش رو کشید الان اسم شما رو هم به لیست دعوت بچه های معماری اضافه میکنیم یه سری هم اینجا بزنید، اگه کسی از قلم بیافته اینجا حتما مطلع میشه مسابقات تالارها 9
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2013 تا الان سه نفر شرکت کردن. . آفرین بچه ها؛ بقیه هم زودتر بفرستن 5
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 یه سوال اُرسی هم میشه؟!!!! یا فقط باید در باشه؟ بله فائزه جونم ارسی هم میشه ، چون به عنوان در هم ازش استفاده میشده 5
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 منم شرکــــــــــت نــــــــــمودم بچــــــــــه ها میخوام این سری رکورد بزنید ، زودتر عکس هاتون رو بفرستید 6
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2013 یه سوال اُرسی هم میشه؟!!!! یا فقط باید در باشه؟ آره عزیزم میشه بله فائزه جونم ارسی هم میشه ، چون به عنوان در هم ازش استفاده میشده تایید مینماییم 5
ارسال های توصیه شده