Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ سلام دوستان این هفته میخوام یه صندلی داغ داشته باشیم که دیگه کامل جزغاله بشه:mood (23): با یه بدبختی نشوندمش رو صندلیا هی ناز میکرد خب این اون کسی نیست جز:hrqr6zeqheyjho1f9mx روح سایت :elivg5ddfqdy8k5mocfامید:elivg5ddfqdy8k5mocf pesare irani با توجه به تذکرات قبل اسپم ممنوع سوال تکراری هم نپرسید هر وقت سری سوالاتتون جواب داده شد بعدیا را بپرسید شروع 35 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ سلام خب من شروع میکنم کبریت اولو میزنم - نام و نام خانوادگی - سن - تحصیلات - شغل - نقاط ضعف - نقاط قوت - دلایل علاقه به روح بودن - چرا یه موجود عجیبی هستی از نظر من ؟ جدی میگما - بهترین اتفاق انجمن از نظر تو - بدترینش - با شاهین نسبتی داری ؟ یه نموره اخلاقا شبیه همید دیگه حضور ذهن ندارم :icon_pf (34): مرسی پسرکم (امین) واسه دعوت :hapydancsmil: 18 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ قد؟ وزن؟ رنگ مورد علاقه؟ غذای مورد علاقه؟ عدد مورد علاقه؟ شهر مورد علاقه؟ اسم دختر مورد علاقه؟ اسم پسر مورد علاقه؟ چندتا بچه میخوای که خدا بهت بده؟ هدفت از زندگی؟ چقدر خدا رو میشناسی؟ چقدر دوستش داری؟ بنظرت کجا میشه پیداش کرد؟ بنظرت خدا دوستت داره؟ صداش که میزنی جوابتو میده؟ ببشید اگه سوالامو دوست نداشتی 15 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بر روح انجمن ...چطوری یا نه؟ خب شروع میکنیم :gnugghender: چند وقته تو این انجمن عضوی ؟چه کسی اینجا روبهت معرفی کرد؟ بچه چندمی؟چندتا بچه هستید؟ کجایی هستی؟ چقد دوست داری و تلاش میکنی همون روح سابق انجمن بشی؟چرا حرفای منو گوش نمیدی:vahidrk: چی شد تصمیم گرفتی بری رو صندلی داغ؟ موضوع پایان نامه ات چیه؟ چرا بعضی وقتا اینقد دیر جواب پیغامها رو میدی؟ بهترین دوستاتت تو انجمن کیا هستن؟ آخرین باری ک گریه کردی کی بود؟ چه ماهی رو بیشتر از همه ماه ها دوست داری؟ خواننده مورد علاقت؟ اگر االان من رو صندلی داغ بودم و میتونسی ازم یه سوال بپرسی اون سوال چی بود؟ خصوصیت خوب اخلاقیت؟ خصوصیت بد اخلاقیت؟ سابقه تخریب پروف مردم رو داری؟ 16 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ اهم اهم روح مظلوم و بدبخت و اواره انجمن وارد میشود این صندلیه چرا یه کم داغه ه ه:icon_pf (34): دوستان سوال هاتون رو بپرسیددددددددددددددددددددددددددددددد به خاطر بعضی مسائل از دوشنبه شرو به پاسخ میشه هه ه ه برید کسانی که سوزوندم رو خبر کنید 20 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ شالام شطوری؟ یادته چقدر منو اذیت کزدی واسه صندلی داغم؟ چرا؟ مگه مرض داشتی؟ امیتی من این مدت نت ندارم که حسابی بسوزونمت به نظرت چیکار کنم؟ با کیا تو انجمن خیلی رفیقی؟ کیا شمارتو دارن؟ شاغلی؟؟؟ کجا کار میکنی؟؟؟ چیکار؟؟؟ عاشق شدی؟ اولین دوس دخدرت کی بود؟ چرا باهاش دوس شدی؟؟ نظرت راجع به من چرا محمد ادمین رو میچزونی؟؟؟ تاحالا چندبار اخطار گرفتی؟؟ بابت چی؟ چرا با بعضیا کل کل میکنی؟؟ میتینگ رفتی تاحالا؟؟؟ از کی بیشتر خوشت اومد؟؟؟ چرا؟؟؟ چرا افسرده ای؟؟؟؟ حالا چرا روح؟؟؟ چرا کمرنگ میشی؟؟؟ من دلم برات تنگ میشه هاااااااا 12 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ سلام ...به به ببین کی اینجاس ....خوب بچه ها هیزما رو بیارین شروع کنیم .... چطوری دکتر ؟؟ هوا چطوره ؟؟ 1.آرزوی دست نیافتنی توی زندگیت داری؟چیه؟ 2.بهترین یادگاری که داری از کیه؟چیه؟ 3.اگه یه قاب عکس خالی داشتی عکس کیو می ذاشتی توش؟ 4.اگه الان چشماتو ببندی اولین چیزی که بهش فکر می کنی چیه؟ 5.یه اتفاق خوب تو زندگیت که هیچوقت یادت نمی ره؟؟ 6.چرا مردا ترجیح می دن گم شن اما ادرس نپرسن؟ 7.یکی از سوتی هایی که تا حالا دادی رو تعریف کن ؟ 8.غمگین بشی چیکار می کنی؟ 9.برق یعنی چی ؟؟ 10.به نظرت اگه یه نخ برداریم بکشیم دوره زمین بعد 20 متر بهش اضافه کنیم باز بکشیم دور زمین ، یه مورچه میتونه از زیرش رد بشه ؟؟ 11.به نظرت من چه رنگیم ؟ سیاه ،سفید ،خاکستری ، رنگی رنگی فعلا همینا 11 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ مگه روح هم رو صندلی میشینه؟ داغیشو حس می کنه؟!!! 9 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ درود چرا تو اسپم دست منو از پشت بستی؟ لباس عید خریدی؟ سریال خاطرات خون آشام دیدی؟ اگه اشتباه نکنم برق خوندی؟ چرا نوشتی سایر رشته ها؟ میخوام خازن پنکه رو تست کنم.بهم بگو چکار کنم؟ سی پی یو چند هسته ای داری؟ 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ سلام سلام به روی ماهتت خب من شروع میکنم کبریت اولو میزنم روشن کن ببینم چند مرده حلاجی - نام و نام خانوادگی امید - سن فکر کنم 24 سالو دارم - تحصیلات دانشجو فوقش لیسانس - شغل کارشناس تو یه شرکت - نقاط ضعف چی بگم والا شاید احساسی - نقاط قوت مخ ام - دلایل علاقه به روح بودن خب دیگه ه ه مگه روح چشه ه ه - چرا یه موجود عجیبی هستی از نظر من ؟ جدی میگما نمیدونم والا خودم هم به نظر خودم عجب ام شاید هم از قصد این طور رفتار میکنم م - بهترین اتفاق انجمن از نظر تو بابا شدم شوخی کردم بابا - بدترینش دیدن تاپیک های تسلیت برا دوستان - با شاهین نسبتی داری ؟ یه نموره اخلاقا شبیه همید یه نسبت دوری دارم داداش هستیم با هم از پدر جدا از مادر صبا دیگه حضور ذهن ندارم :icon_pf (34): خب برو پسته بخورررررررررررررررررررررر بیا دوباره بپرس مرسی پسرکم (امین) واسه دعوت :hapydancsmil: بازم بیاااااااا 13 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ بفرما تو دم در بده ه ه ه ه یه سلامی چیزی قد؟ 180 وزن؟ 90 رنگ مورد علاقه؟ قهوه ای ....... غذای مورد علاقه؟ قرمه سبزی عدد مورد علاقه؟ نمیدونم م م م همه اعداد خوبه ه ه اما 10 چون نمره پاسیه شهر مورد علاقه؟ شاهین شهر اسم دختر مورد علاقه؟ تاحالا فکر نکردم اسم پسر مورد علاقه؟ امید چندتا بچه میخوای که خدا بهت بده؟ دو تا بسه ه ه اما زن 40 چراغش خوبه هدفت از زندگی؟ فعلا پایان فوقش لیسانس چقدر خدا رو میشناسی؟ در حد معمولی چقدر دوستش داری؟ همون قد که اون داره بنظرت کجا میشه پیداش کرد؟ هر جا که بخوای بنظرت خدا دوستت داره؟ فکر کنم ارع ع ع ع صداش که میزنی جوابتو میده؟ تا حالا که نداده شاید هم داده ما نفهمیدیم ببشید اگه سوالامو دوست نداشتی خواهش میکنم بازم بیاااااااااااااا 13 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بر روح انجمن ...چطوری یا نه؟ به به ببین کی اومده ه ه خب شروع میکنیم :gnugghender: شرو کن ببیینم سوال های تو چطوره ه چند وقته تو این انجمن عضوی ؟چه کسی اینجا روبهت معرفی کرد؟ نمیدونم اون گوشه نوشته عضویت ام رو اما فکر کنم SPOW معرفی کرد بچه چندمی؟چندتا بچه هستید؟ بچه دوم کلا دو تاااا کجایی هستی؟ همین جا که زندگی میکنم چقد دوست داری و تلاش میکنی همون روح سابق انجمن بشی؟چرا حرفای منو گوش نمیدی:vahidrk: خیلی دوس دارم م م م م اما زندگی سخته نمیشه هه چی شد تصمیم گرفتی بری رو صندلی داغ؟ به مناسبت تولدم ام بودددددد موضوع پایان نامه ات چیه؟ اموزش کتک زنی با کابل برق :vahidrk: چرا بعضی وقتا اینقد دیر جواب پیغامها رو میدی؟ حواسم نمیشه ه ه ه بهترین دوستاتت تو انجمن کیا هستن؟ خودت خودم خوش خودشان انها آخرین باری ک گریه کردی کی بود؟ فکر کنم دو سال پیش چه ماهی رو بیشتر از همه ماه ها دوست داری؟ اسفند خواننده مورد علاقت؟ شهرام شکوهی و ARMIN 2@FM اگر االان من رو صندلی داغ بودم و میتونسی ازم یه سوال بپرسی اون سوال چی بود؟ دو دو تا خصوصیت خوب اخلاقیت؟ تکراری خصوصیت بد اخلاقیت؟ تکراری سابقه تخریب پروف مردم رو داری؟ نع اوه اوه دلوخ گفتم داخ شد صندلی بازم بیا:vahidrk: 12 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ شالام یا امام زاده بیژن این از کجا اومد شطوری؟ شدیدا بددددددددددددددددددددددددددددددددددد یادته چقدر منو اذیت کزدی واسه صندلی داغم؟ نع من کلا فراموش کارم چرا؟ مگه مرض داشتی؟ ارع امیتی من این مدت نت ندارم که حسابی بسوزونمت به نظرت چیکار کنم؟ هیچی خدا رو شکر کن ن با کیا تو انجمن خیلی رفیقی؟ با همه ه ه خوب ام مگه خلافش تابت بشه هه کیا شمارتو دارن؟ بگو کیا ندارن ن ن ن ن شاغلی؟؟؟ کجا کار میکنی؟؟؟ چیکار؟؟؟ تو یه شرکت کار میکنم م م دختر شکار میکنیم عاشق شدی؟ هان اولین دوس دخدرت کی بود؟ دو سال پیش یه صندلی داغخ داشتم هنوز که هنوزه ملت دارن سیم جیم میکن نن چرا باهاش دوس شدی؟؟ با کی نظرت راجع به من مثبته چرا محمد ادمین رو میچزونی؟؟؟ کی من ن ن تاحالا چندبار اخطار گرفتی؟؟ بابت چی؟ سه بار اسپم چرا با بعضیا کل کل میکنی؟؟ انقد حال میده انقد حال میده که نگو و و و وو و و ادم رو خر گاز بگیره انقد حال نمیده میتینگ رفتی تاحالا؟؟؟ از کی بیشتر خوشت اومد؟؟؟ چرا؟؟؟ ارع یه بار دو سال پیش از همه اما سجاد بیشتر حال داد چرا افسرده ای؟؟؟؟ از تنهایی حالا چرا روح؟؟؟ پ چی انسان از روح بهتر چی میخوای نه دروغ و کلک داره نه ................... چرا کمرنگ میشی؟؟؟ زده بود به سرم م م م م نت ترک کنم امامعتادم نتونستم :icon_pf (34): من دلم برات تنگ میشه هاااااااا نمیرم که تنگ نشه 10 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ سلام ...به به ببین کی اینجاس ....خوب بچه ها هیزما رو بیارین شروع کنیم ....چطوری دکتر ؟؟ هوا چطوره ؟؟ هوا خوبه صاف تا کمی افتابی 1.آرزوی دست نیافتنی توی زندگیت داری؟چیه؟ یه ساعت برنارد داشته باشم 2.بهترین یادگاری که داری از کیه؟چیه؟ زیاد دارم یکی بهم اولین کادو زندگیمو داده 3.اگه یه قاب عکس خالی داشتی عکس کیو می ذاشتی توش؟ عکس خودمو و و 4.اگه الان چشماتو ببندی اولین چیزی که بهش فکر می کنی چیه؟ تنهاییم 5.یه اتفاق خوب تو زندگیت که هیچوقت یادت نمی ره؟؟ علوسی داداشم ختنه کردن 6.چرا مردا ترجیح می دن گم شن اما ادرس نپرسن؟ خب چون مخشون فعال تره ه ه نیازی به پرسیدن ندارن 7.یکی از سوتی هایی که تا حالا دادی رو تعریف کن ؟ اتو و مسواک جاشون اششتباه شده اتو رفته تو دهنم و مسواک رفته تو موهام 8.غمگین بشی چیکار می کنی؟ چیکار میتونم بکنم مثل همیشه نت 9.برق یعنی چی ؟؟ یعنی چیزی که خیلی از برقی ها معنیش رو نمیدونن 10.به نظرت اگه یه نخ برداریم بکشیم دوره زمین بعد 20 متر بهش اضافه کنیم باز بکشیم دور زمین ، یه مورچه میتونه از زیرش رد بشه ؟؟ هان ن ن نفهمیدم سوالت رو دقیق 11.به نظرت من چه رنگیم ؟ سیاه ،سفید ،خاکستری ، رنگی رنگی صورتی فعلا همینا بازم بیا 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ درود دردو خدایان برتو ای مکانیکی چرا تو اسپم دست منو از پشت بستی؟ مگه تو هم اسپم میکنی لباس عید خریدی؟ نع هنوز وقت ندارم م همش سر کارم سر همین همش خونه دعواس مامی میگه ملت میگن بسه چقد میخری اما ما به تو مییگیم تو رو خدا یکی بخر سریال خاطرات خون آشام دیدی؟ نوچ اگه اشتباه نکنم برق خوندی؟ چرا نوشتی سایر رشته ها؟ خب دیگه برق قابل احترامه ما هم چون چیزی هنوز از برق سر در نمیاریم م ادعایی هم نداریم تو برق میخوام خازن پنکه رو تست کنم.بهم بگو چکار کنم؟ از چه نظر میخوای تست کنی سالم بودن ن ن سی پی یو چند هسته ای داری؟ سیستمم برا 8 سال پیشه ه ه ه خودت ببین چند هسته اس بازم بیااااااااااااااااا 12 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ چرا سوالا رو درست جواب نمیدی؟ کی اولین کادو رو بهت داده؟؟؟ چی بوده؟؟؟ عکسشو بزار سوالای منو بدون تلاش به پیچش جواب بده فهمیدی ؟؟؟:vahidrk: عجیب ترین سوالی که ازت پرسیدن چی بوده؟؟ یه دروغ شاخدار یه راز که هیچ کسی نمیدونه رو باید بگی ..... فهمیدی؟؟؟؟ باید ! چرا من غمگینم؟؟؟ یه شعار تبلیغاتی حداکثر سرعتی که با ماشین رفتی تا حالا خواستگاری رفتی؟؟؟ چرا؟؟؟ درجه صندلیت؟ بازم بیام؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ این سوالارو از همه پرسیدم ببینم تو چطور میجوابی فقط بد و بیلاه نگی به سودی دوناه میدالد ====================== الان چه حسی داری؟ الان دوست داشتی چه حسی داشته باشی؟ الان چرا دوست داشتی این حسو داشته باشی؟ الان اگه دوست داری اون حس رو داشته باشی چرا پس نداری؟ الان باید چیکار کنی تا اون حس رو داشته باشی؟ الان نظرت راجع به حس چیه؟ الان چرا به حس فکر میکنی؟ الان اگه به حس فکر میکنی،پس چرا حس نداری؟ الان اگه حس داری،چرا نمیری فوتبال بازی کنی؟ الان اگه حس نداشتی چیکار میکردی؟ الان اگه حس نداشتی چرا این کارو میکردی؟ الان حس ورزش داری؟ الان حس نرمش چی؟ الان حس تایپ کردن داری؟ الان چرا حس تایپ کردن داری؟ الان چرا من حس دارم همش سوال حسی ازت بپرسم؟ الان تو چه حسی نسبت به من داری؟ الان چرا این حسو داری که این حسو نسبت به من داشته باشی؟ الان چی شد که این حسو نسبت به من پیدا کردی؟ الان اگه این حسو نسبت به من نداشتی،چه حسی داشتی؟ الان جدا از شوخی،یکم در مورد احساساتت برامون بگو؟ الان نسبت به این سوالا چرا این حسو داری؟ 6 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ صب کن کم کم کباب میشی ....فعلا باید مغز پخت بشی چرا از پذیرفتن خانومای بد حجاب معذوری نظرت در مورد حجاب چیه هدفت از زندگی چیه بزرگترین اشتباهی که تو زندگیت داشتی چیه وقتی عصبانی میشی چیکار میکنی یکی از شیطنتای بچگیتو تعریف کن با جن ها ارتباط داری نظرت در مورد اهدا عضو چیه نطرت در مورد عشق چیه ولنتاين واسه عشقت چي خريدي؟اون واست چي خريد؟ عشق رو تعریف کن به نظرت همین که عشق باشه تو زندگی کافیه نظرت در مورد مذهب چیه به زندگی بعد از مرگ اعتقادداری 10 لیتر اب داریم ، یه ظرف 5 لیتری و یه ظرف 8 لیتری ، 7 لیتر اب جدا کن بدون ؟؟ ادامه دارد ... 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ [h=2]چه کاری لجتو در میاره؟.وقتی عصبانی بشی چیکار میکنی؟[/h] .اگر بری تایلند و مجبورت بکنن هشت پا یا قورباغه بخوری کدومشو انتخاب میکنی؟ .یه زمین ده هکتاری چن تن ذرت میده؟ چرا پسرا اینقد بدن؟:دی مرز بین عشق و نفرت در چی میبینی؟ منو تو چطوری با هم آشنا شدیم؟ تا حالا سر کاری به یکی گفتی دوستت دارم؟! عکستو بذار!!!! چقدر به آخرت اعتقاد داری؟ تا حالا شکست خوردی؟ بعدش چی کار کردی؟ اگه صد میلیون داشتی چیکار میکردی آخرين باري كه گناه كردي چي بود...و چرا...دليل موجهي داشت؟ .آخرين باري كه توي يه جشن شركت كرده بودي كي بوده و چرا ...آيا بهت خوش گذشته؟ دوس داری اومدی شهرمون جلو پات گاو بکشیم یا گوسپند(عمرا مرغم نمیکشیم؟) نظرت رو درباره ي اين كلمه ها بگو 1:مادر 2:گل 3:وفا 4:شب 5:خدا -------------------- تا الان چندتا 2 راهي رو رد كرديد؟(تو زندگي) بزرگترين تصميم اشتباه زندگيت؟ :تا چه حد مغروريد؟ از آدم هاي مغرور خوشتون مياد؟ به طالع بيني ماه ها اعتقاد داريد؟ از متولدين چه ماهي بدتون مياد؟ 7 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ نظرت راجع به پفک چیه؟ چرا به پفک میگن پفک؟ چرا به پفک نمیگن لواشک؟ چرا به لواشک نمیگن پفک؟ چرا با خوردن پفک خوش میگذرونیم؟ چرا اصلا" پفک می خوریم؟ چرا بیل جانسون پفک رو اختراع کرد؟ چرا به جای پفک،شامپو گلرنگ رو اختراع نکرد؟ چرا به پفک شامپو نمیگن؟ چرا شما پفک دوست داری؟ چرا؟؟؟ چرا اصلا" انواع پفک رو نام نمیبری؟ نام ببر؟ چرا چی توز؟ چرا و به چه دلیل،کدوم چی توز؟ چرا لینا؟ چرا پفک نمکی؟ چرا چارکلز؟ چرا به جای پفک بستنی نمیخوری؟ چرا با پفک بستنی نمیخوری؟ چرا پفک رو تو شیر تیلیت نمیکنیم بعد بخوریم؟ چرا پس پفک میخوریم وقتیکه زیاد خوب نیست؟ چرا پفک شیرین نداریم؟ چرا اگه داریم من ندیدم؟ چرا تو خیابون در حال راه رفتن پفک می خوری؟ چرا تو خیابون در حال راه رفتن پفک نمیخوری؟ اصلا" چرا پفک؟ اصلا" چرا چیپس؟ اصلا" چرا لواشک؟ اصلا" اگه قرار بود اسم پفک رو عوض کنی،اسمشو چی میذاشتی؟ اصلا" چرا این اسمو میذاشتی؟ اصلا" چرا یه اسم دیگه نمیذاشتی؟ اصلا" چرا داری یه اسم دیگه واسه پفک تجسم میکنی؟ تجسم یعنی چی؟ تجسم با تبسم فرق داره؟ چرا بعضی وقتا در حال تجسم،تبسم میکنیم؟ شباهت تجسم با تبسم؟ چرا فکر میکنی شباهت ندارن یا دارن؟ چرا این نظر رو داری؟ شباهت پفک نمکی با گلرنگ؟ تفاوت تجسم با شامپو گلرنگ؟ تفاوت تبسم با شامپو گلرنگ؟ شباهت شامپو گلرنگ با هر چیزی که به ذهنت میرسه؟ 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده