Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ یه پروژ کامل از قالب تزریق پلاستیک. با تمام نقشه ها و فایل های نرم افزاری متاسفانه تو بقیه وبلاگ ها یا سایت ها این پروژه هارو با قیمت های مختلف به دانشجوها میفروشن. یه پروژه قالب تزریق دسته انبر جوشکاری هم انجام دادم. اونم خواهم گذاشت. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 16 لینک به دیدگاه
H3000 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام این با کتیا ورژن چند کشیده شده؟ من با v5r18نمیتونم اینو باز کنم 1 لینک به دیدگاه
afshin_shaho 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام لینک دانلود نداره که دانلود کنم اگه زحمت نیست ایمیل کن برام 1 لینک به دیدگاه
majidshrifi 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ سلام آقایون لینک دانلود نداره چیکار کنم 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ سلام آقایون لینک دانلود نداره چیکار کنم لینک دانلود تو پست اول هست،تست شد و مشکلی هم نداره 3 لینک به دیدگاه
H3000 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ تو این طرح قالب اگه اشتباه نکنم از سیستم برگشت فنری پران استفاده شده.. این نوع برگشت رو به این سبک که فنر ازاد باشه من جایی ندیدم اگه میشه یه توضیح در مورد عملکردش بدین.. 1 لینک به دیدگاه
freeman777 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ دادا دمت گرم نجاتم دادی ته مهندسایی لینک به دیدگاه
navid alijani 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ dadash in k dl nemishe mige b khatere bare sangine dade ha server nemitone dl kone moshgel kojast man ehtiyaj daram b in mozo لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ dadash in k dl nemishe mige b khatere bare sangine dade ha server nemitone dl kone moshgel kojast man ehtiyaj daram b in mozo سلام مشکل از سایت میزبان (یعنی persian gig) میباشد. بعد از چند دقیقه دوباره سعی کنید مشکل برطرف خواهد شد ضمنن، لطفا فارسی تایپ کنید 2 لینک به دیدگاه
Sadreazar 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ سلام لینک دانلود نداره که دانلود کنم اگه زحمت نیست ایمیل کن برام سلام اگه با یوزر خودت وارد شی لینکشو می بینی 1 لینک به دیدگاه
hashem eslahi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ آقا ممنونم ازت ایشالا تو زندگیت به چی بخوای برسی لینک به دیدگاه
jalal rezaei 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ دوست عزیز دانلود نمیشه وارد صفحه ی پرشین گیگ میشه،ممکنه راهنمایی کنی لینک به دیدگاه
elyastak 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سلام..ممنون از فایل شما..میشه یه توضیح مختصری بدین؟؟لطفا میل کنید با تشکر elyasbabajanzade@yahoo.com لینک به دیدگاه
Mans 2 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۸ ئانلود نشد. تكمه دانلود را هم زدم اما هيچ داتلودي ظاهر نشد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده