Farhad.Jonobi 2552 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 یه پروژ کامل از قالب تزریق پلاستیک. با تمام نقشه ها و فایل های نرم افزاری متاسفانه تو بقیه وبلاگ ها یا سایت ها این پروژه هارو با قیمت های مختلف به دانشجوها میفروشن. یه پروژه قالب تزریق دسته انبر جوشکاری هم انجام دادم. اونم خواهم گذاشت. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 16
H3000 12 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 سلام این با کتیا ورژن چند کشیده شده؟ من با v5r18نمیتونم اینو باز کنم 1
afshin_shaho 11 ارسال شده در 14 مرداد، 2013 سلام لینک دانلود نداره که دانلود کنم اگه زحمت نیست ایمیل کن برام 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 1 شهریور، 2013 سلام آقایون لینک دانلود نداره چیکار کنم لینک دانلود تو پست اول هست،تست شد و مشکلی هم نداره 3
H3000 12 ارسال شده در 7 شهریور، 2013 تو این طرح قالب اگه اشتباه نکنم از سیستم برگشت فنری پران استفاده شده.. این نوع برگشت رو به این سبک که فنر ازاد باشه من جایی ندیدم اگه میشه یه توضیح در مورد عملکردش بدین.. 1
navid alijani 10 ارسال شده در 6 آبان، 2013 dadash in k dl nemishe mige b khatere bare sangine dade ha server nemitone dl kone moshgel kojast man ehtiyaj daram b in mozo
Sadegh Tafakor 1369 ارسال شده در 6 آبان، 2013 dadash in k dl nemishe mige b khatere bare sangine dade ha server nemitone dl kone moshgel kojast man ehtiyaj daram b in mozo سلام مشکل از سایت میزبان (یعنی persian gig) میباشد. بعد از چند دقیقه دوباره سعی کنید مشکل برطرف خواهد شد ضمنن، لطفا فارسی تایپ کنید 2
Sadreazar 11 ارسال شده در 27 آذر، 2013 سلام لینک دانلود نداره که دانلود کنم اگه زحمت نیست ایمیل کن برام سلام اگه با یوزر خودت وارد شی لینکشو می بینی 1
jalal rezaei 10 ارسال شده در 10 بهمن، 2015 دوست عزیز دانلود نمیشه وارد صفحه ی پرشین گیگ میشه،ممکنه راهنمایی کنی
elyastak 10 ارسال شده در 4 اسفند، 2015 سلام..ممنون از فایل شما..میشه یه توضیح مختصری بدین؟؟لطفا میل کنید با تشکر elyasbabajanzade@yahoo.com
ارسال های توصیه شده