mahsa126 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ سلام . من لیسانس صنایع دارم راستش واسه ارشد موندم سر دو راهی!وقتی ام آخه ندارم.میشه راهنماییم کنن؟ من تو رشته خودم بیشتر تئوری پیش رفتم.بهم میگن ارشد مدیریت بدی بهتره.به نظر شما چی کار کنم؟کدوم گرایشش واسه خانوما بهتره بازار کارش؟واسه من شانس قبولی تو کدومه؟آخه خیلی آشنایی با گرایش ها ندارم 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ سلام دوست عزیز به نظر من همون صنایع رو ادامه بدین خیلی بهتره براتون(با عنایت به اشناییتون واحتمالا علاقه قلبیتون به رشتتون واینکه بازار کاررشته صنایع گسترده تر از مدیریت هست!) حالا بازم بستگی به توانایی ها وعلاقتون داره اما اگه میخواین مدیریت امتحان بدین وفکر میکنین میتونین از پسش بربیایین من مدیریت مالی رو پیشنهاد میکنم 3 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ عنوان پایان نامه: بررسی عوامل توسعه واستقرار بانکداری الکترونیکی وعوامل بازدارنده واستفاده شهروندان از آن دوستان عزیز این پایان نامه یکی از دوستانه عزیزمونه که چون وارد نبودن به سایت از من کمک خواستن منم گفتم تاپیک بزنم تا شما دوستانه مدیریتی کمکش کنین این عنوانه پایان نامست... دوستان راجبش اطلاعاتی دارین کمک کنینهم اکنون نیازمندان یاریتان هستیم 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ من که اطلاعاتی ندارم ... ولی این بانکداری الکترونیکی که برداشتی از نگاه من که رشتم اقتصاده خیلی سخته :JC_thinking: ... 2 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ من که اطلاعاتی ندارم ... ولی این بانکداری الکترونیکی که برداشتی از نگاه من که رشتم اقتصاده خیلی سخته :JC_thinking: ... عزیزم ماله من نیس من خودم سردر نمیارم... ماله یکی از دوستامه بنده خدا کمک میخواد گفتم اینجوری شاید بتونم کمکش کنم خدا کنه کارش راه بیوفته... 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ عنوان پایان نامه: بررسی عوامل توسعه واستقرار بانکداری الکترونیکی وعوامل بازدارنده واستفاده شهروندان از آن دوستان عزیز این پایان نامه یکی از دوستانه عزیزمونه که چون وارد نبودن به سایت از من کمک خواستن منم گفتم تاپیک بزنم تا شما دوستانه مدیریتی کمکش کنین این عنوانه پایان نامست... دوستان راجبش اطلاعاتی دارین کمک کنینهم اکنون نیازمندان یاریتان هستیم لیسانسه یا فوقه؟ پایان نامه میخواد یا سوال داره؟!! بانک داری الکترونیکی مربوط به it میشه.(انجام امور بانکی با کامپیوتر و اینترنت و تجهیزات مربوطه) بررسی چگونگی توسعه و پیاده سازیش و همچنین بررسی عوامل مقاومت و بازدارنده مربوط به مدیریت میشه. 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ این دوسه روز گرفتارم اگه تونستم مطالب مرتبط رو حالا تو همین تالار میزارم وامیدوارم به دردشون بخوره البته اطلاعات من درحد اشنایی ابتدایی هست ولی بهتره دوستتون خودشون بیان وتوضیحات کاملتری بدن 2 لینک به دیدگاه
hossein_san 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ کارشناسیه موضوعش اینه بررسی توسعه بانکداری الکترونیک واشنای شهروندان با ان 1 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ کارشناسیه موضوعش اینه بررسی توسعه بانکداری الکترونیک واشنای شهروندان با ان خود صاحبه پایان نامه اومدددد :d لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ لیسانسه یا فوقه؟پایان نامه میخواد یا سوال داره؟!! بانک داری الکترونیکی مربوط به it میشه.(انجام امور بانکی با کامپیوتر و اینترنت و تجهیزات مربوطه) بررسی چگونگی توسعه و پیاده سازیش و همچنین بررسی عوامل مقاومت و بازدارنده مربوط به مدیریت میشه. hossein_san ایشون هستن کارشناسیه دیگه از خودشون بپرسین. لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ هیشکییییییییییییییییییییییییی نبودددددددددددد؟!!! لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ سلام یه سوال داشتم: سه ماه مونده به ارشد. یکی رشنه اش غیر مدیریتی باشه ولی انگلیسی اش و ریاضی ایش خیلی خوب باشه و بخاد مدیریت صنعتی یا ام بی ای کنکور بده تو این سه ماه بهتره کدوم منابع رو استفاده کنه. 2 لینک به دیدگاه
vahid0p 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ از دوستان کسی مقاله ای در مورد امنیت داده برای درس MIS داره؟ لینک به دیدگاه
mahe man 750 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ سلام من مقاله اي با عنوان (تجارت الكترونيك و تاثير پيشرفت فناوري بر اقتصاد) نياز دارم ميشه كمكم كنيد كه مطالبي در اين مورد پيدا كنم.(فرقي نميكنه فارسي باشه يا انگليسي يا فرانسه) اگه بهم سايت معرفي كنيد ممنون ميشم. خودم يك سري مطلب پيدا كردم ولي كافي نيست. لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ سلام. ببینید این سایت به دردتون میخوره؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
mahe man 750 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ ممنون عزيزم خيلي خوب بود.واقعا ممنون.:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
p-01 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ سلام/ ممکنه به من کمک کنید تا بتونم چارت سازمانی ( مربوط به یک سیستم پشتیبانی) رو آماده کنم؟ این سازمان شامل افراد زیر میشود: مدیر پروژه - مدیریت کلی بر روی پروژه و تیم مشاور (advisor) - دادن مشاوره و فیدبک اسپانسر - تهیه منابع مالی برنامه نویس (programmer) - انجام کار محول شده در زمان تعیین شده، با کیفیت خوب نماینده مشتری یا وزیر ( برای اطلاع رسانی هرگونه خطر و مشکل به مدیر پروژه) متشکرم لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ درود ببخشید مطلبی، مقاله ای، کتابی در مورد موضوعات زیر سراغ دارید معرفی کنید؟ ممنون 1- تاثیر اتوماسیون اداری بر عملکرد سازمانها 2- ارتباط آموزش موثر بر اشتغال پایدار 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ درودببخشید مطلبی، مقاله ای، کتابی در مورد موضوعات زیر سراغ دارید معرفی کنید؟ ممنون 1- تاثیر اتوماسیون اداری بر عملکرد سازمانها 2- ارتباط آموزش موثر بر اشتغال پایدار سلام در مورد بند 1 درخواست قبلا یک پایان نامه کامل ارشد مدیریت رو تو تالار قرار دادیم دقیقا با همین موضوع برای بند دوم هم نگاه میکنم اگر مطلب مفیدی داشتم تو همین تاپیک قرار میدم 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ سلامدر مورد بند 1 درخواست قبلا یک پایان نامه کامل ارشد مدیریت رو تو تالار قرار دادیم دقیقا با همین موضوع برای بند دوم هم نگاه میکنم اگر مطلب مفیدی داشتم تو همین تاپیک قرار میدم سلام عمویی :) مرسی، اون پایان نامه کجاست دقیقا؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده