آریودخت 43941 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ سلام م م م م دوستای گل بوی عید میاد و عید بدون سفره هفتسین مث آجیل بدون پستس این تاپیکو زدم که دوستای عزیز نمونه های سفره هفت سیناشونو که واسه سالای قبله بزارن تا بقیه هم ایده بگیرن :hapydancsmil: پیشاپیش از همکاریتون ممنونم 54 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ چه سریع هم عکسشو گذاشت بابا بزارین عید بیاد بعد! 21 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ چه سریع هم عکسشو گذاشت بابا بزارین عید بیاد بعد! :icon_pf (34): مادر جان نوشتم واسه سالای پیشو بزارین که ما واسه امسال از عکساتون ایده بگیرم 22 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ :icon_pf (34):مادر جان نوشتم واسه سالای پیشو بزارین که ما واسه امسال از عکساتون ایده بگیرم آخ آخ بعدش متوجه شدم دیگه ویرایش نکردم:icon_pf (34): بیشتر سرعتش مد نظر بود...... 18 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ آخ آخ بعدش متوجه شدم دیگه ویرایش نکردم:icon_pf (34): بیشتر سرعتش مد نظر بود...... 18 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ آخ آخ بعدش متوجه شدم دیگه ویرایش نکردم:icon_pf (34): بیشتر سرعتش مد نظر بود...... از قبل هماهنگ شده بود 13 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ حالا ما که عکس نمیگیریم چیکار کنیم 15 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ وای خدای من چه قشنگ مهدی :hapydancsmil: 16 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ دوسی مهدی مال خودشه من نیمیذالم 11 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ دوسی مهدی مال خودشهمن نیمیذالم این اخری که گذاشت اره واسه خودشه . چرا نمیزاری بزا عشقم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 12 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ چون دقت کردم دیدم مال دوسی مهدی مال محل کارش میباشدخو منم میذالم 13 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ خب اینم هفت سین های بنده البته ناگفته نمونه که من تو کار مدلای سنگین و رسمی و اینا نیستم بیشتر سبک ساده ولی کار دست خودم رو میدوستم این مجسمه ها رو ایدش از نت بود و با خمیر درست کردم اون شعر هم که یه کلمش جا افتاده دست خط بابا جووووونمه اینم از نمای نزدیکتر اینم مال سال قبل...نقاشیه روی سفالا هم خودم کشیدم این هفت سینه پارسال خونه مامانمه که با ظرفای یکبار مصرف صدفی درست کردیم و با اسپری سفید و اکلیل تزیین شده 8 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ http://www.noandishaan.com/upload/images/vhhjnhyfsxwebihezluf.jpg 21 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ سفره هفت سین دانشکده که سال 85 درستیدیم . . 21 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ متاسفانه عکسی از سفره ندارم بعد از جمع کردن یادم افتاد که باید عکس میگرفتم ولی 2 تا عکس دارم که تزیینش رو نشون میده.... این از تزیین سبزه.... و تزیین گیلاس ها که اینطوری بودن: 21 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ این هم سفره تزیین سال 90 یکروز قبل از روز عید (گل طبیعی نگرفته بودم) و این هم سفره لحظه تحویل با گل (ماشین سبز رو عیدی برای پسر داییم گرفته بودیم تو عکس هست) و عکس هایی از نماهای مختلف: 21 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده