hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ این دسر در نوع خودش یکی از خوشمزه ترین دسرهایی هست که پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید ،سوای طعم بینظرش میتونیم رنگین کمانی از رنگ ها رو داشته باشیم و لذت ببریم.... برای درست کردنش بعد از اضافه کردن یک لیوان آب جوش به پودر ژله ،به جای آب سرد یک لیوان بستنی اضافه میکنیم و در قالب دلخواه میریزیم.... عکس هایی که در ادامه میبینید از آرشیوم که مربوط به نوروز امسال بود براتون میگذارم.... شاد باشید.... و این هم نمای برش خورده: 24 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ واییییییییییی مرسی هستی جون رنگاشو چطو این شکلی دراوردی نفس؟ 14 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ واییییییییییی مرسی هستی جونرنگاشو چطو این شکلی دراوردی نفس؟ خب توضیح میدم.... اول زله بستنی صورتی رو درست میکنید ...قالب رو کج میکنید و میذارین یخچال بایه تکیه گاه تا قالب وایسته و ژله ببنده ... در مرحله بعد ژله بلوبری رو درست میکنید ،اینبار قالب رو از جهت مقابل کج میکنید و ژله بستنی رو میریزین و میذارین یخچال تا ببنده.... در مرحله آخر فکر کنم ژله کیوی بود اگر اشتباه نکنم مخلوط میکنید و میریزید توی قالب و صاف میذارین تا ببنده.... البته چون بستنی هست زود میبنده ،نگران نباشید که یه روز باید برای یه ژله وقت بذارین.... 15 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ آلوئه ورا(آب سرد)+آلوئه ورا(بستنی)+انار(بستنی) خوب درنیمد از قالب 16 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ ژله با شیر ( حس زدن تاپیک جدید نداشتم :5c6ipag2mnshmsf5ju3) بجای بستنی شیر زدم که پودر ژله رو با آبجوش که حل میکنیم باید صبر کنیم حسابی سرد بشه بعد شیر رو اضافه کنیم. ژله آلوئه ورا و ژله آلبالو ژله آلبالو 13 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ واییییییییییییی معلومه که خلی خوشمزه میشه. من ژله با خامه درست کردم که طرز تهیش مث همین بستنیه فقط ژله و خامه که مخلوط میشن حسابی با همزن باید همش زد تا کف کنه بیاد بالا...خیلییییییییییییییی خوشمزه میشه 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ واییییییییییییی معلومه که خلی خوشمزه میشه.من ژله با خامه درست کردم که طرز تهیش مث همین بستنیه فقط ژله و خامه که مخلوط میشن حسابی با همزن باید همش زد تا کف کنه بیاد بالا...خیلییییییییییییییی خوشمزه میشه اره با خامه هم خیلی خوب میشه.من به خامه دو قاشق شکر هم میزنم. با ماست هم درست میکنم با ماست شبیه ماست میوه ای میشه مخصوصا اگر با ژله هلو باشه. 8 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ سلام دنبال قالب این میگردم عکسشو میذاری؟هر کدوم خریدم خرابش میکنه سالم نمیمونه:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دسر ژله بستنی با 4 رنگ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده