.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ سلوم نی نی اومته صبای عزیزن دختره بی نهایت مهربون دل پاک و حساسیه....تااینجایی که من ازش شناخت دارم صدردصد خانومه و دوست داشتنی امیدوارم هرچی که از خدای مهربون میخواد بهش بده فک کنم دووووووووووونه رود رنج باشه که اینم اصلا بد نیست اگه بیشتر میشناختمت بانو بیشتر نظرمیدادم در طی این یک ماه همین قدر شناخت دارم ازت متاسفانه بوسه بوسه:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ صبا من ازت فقط خصلت های خوب دیدم. مهربونی و با معرفت. دل و ذهنت آرومه ولی ظاهر و رفتارات شیطون. یه همسر ایده آلی. من تو صندلی داغ هرچی میپرسیدم میگفتی هرچی آفامون بگه. ینی خوش به حال آقاتون. در کل بی تعارف دختر خیلی خوبی هستی. 6 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ صبای کلاه قرمزززززززززی کوچولو موچولو شاد و شنگول....واسه خودت خوشحالی خیلی خوبه همینجوری ادامه بده 7 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ به به صبا بانووووو.. مهربون.. دوست داشتنی.. فعال و پر جنب و جوش.. هنرمند.. دیگه همینا یادم بید.. خیلیم حافظه قوی ای دارییییییییی.. همیشه شاد و شنگول و سلامت باشی.. 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ و اما صبا ا ا ا ا ا ا آروم و مهربون .... بی ریا و فروتن دوست داشتنی و جالب میشه روش حساب کرد و بهش اعتماد کرد شایسته مدال اندیشه آرام خیلی هم دقیق و حساس به رفتار دیگران .... براش مهمه که باهاش چجوری رفتار بشه چون خودش خوش رفتاره از کسی توقع بد رفتاری نداره نمیدونم تا چه حدی درسته ولی حسم اینارو میگه 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ یایا چقد تو باحالی.... من که خیلی نمیشناسمت ولی با این تعریفا میگم حرف نداری.... 6 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ اهههههههههههههههههههههههههههه:97: صبا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه شخصیتم داره که تحلیلش کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34): اونقده چندشه که حد نداره خوب هرچی بالا گفتم دروغ بود یه دختر مهربون:icon_pf (17): احساساتی:aghosh: دوست داشتنی:dancegirl2: هنرمند توی هر موضوعی پایه در کل دختر خوبیه:w127: اهان اهل پیچوندن کلاس تا دلت بخواد پرانرژی:hapydancsmil: شاد البته گاهی وقتا هم غمگین کلا صبا یه دونه باشه عشق منه:flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ دخمل بابا ازونا که هر پدری دوس داره داشته باشه مهربون احساساتی زودرنج هنرمند قوی کلا صبا نگو یه دسته گل تر و تمیزو تپل و مپل قربووووووووووووووونتتتتتت برمممممممممممممممممم باباییییییییییییییییییییییییی سلام صبا جان مرسی از دعوتت عزیزم تا اونجا که باهات برخورد داشتم ، دختر مهربون و صبوری هستی قبلا پرانرژی تر بودی ولی الان از انرژی قبل خبری نیست البته نسبت به 2 ماهه اخیر خیلی بهتر شدی و تقریبا داری به روال سابق برمیگردی (البته شاید من اینجوری حس کردم ) زود صمیمی میشی و همه باهات احساس راحتی میکنن احساس میکنم زود رنج باشی ، در اکثر موارد فکر کنم غم و ناراحتی ها رو توی خودت میریزی که این خوب نیست تازه صبا جونم هنرمند هم هست مثل من نقاشی کار میکنی خیلی خیلی دوستت دارممممممم ممنونننننننننننننننن میناااااااااااا ژژژژژژژژژژزوووووووووووووووونممممممممممم. منمممممممممم دوستتتتتتتتتت دارممممممممممممممم صبا :w36:مهربون دوست داشتنی شاد اگر هم غمگین باشه زود نشون میده فعال تو هر زمینه ای که کار میکنه بازم مهربون :w36: دیگه همینقدرا باهاش بودم دیگه زود خودشو تو دلم جا کرد ؛ خیلیم دوسش دارم :boos: واییییییییی زهرااااااااااااااییییییییییییییییی. قربووووووووووووووووونتتتتتتتتتتتتتتت برممممممممممممم مننننننننننننننننننننننننننن منممممممممممم خیلیییییییییییی دوستتتتتت دارماااااااااااااااااا سلومنی نی اومته صبای عزیزن دختره بی نهایت مهربون دل پاک و حساسیه....تااینجایی که من ازش شناخت دارم صدردصد خانومه و دوست داشتنی امیدوارم هرچی که از خدای مهربون میخواد بهش بده فک کنم دووووووووووونه رود رنج باشه که اینم اصلا بد نیست اگه بیشتر میشناختمت بانو بیشتر نظرمیدادم در طی این یک ماه همین قدر شناخت دارم ازت متاسفانه بوسه بوسه:hapydancsmil: سلااااااااااااااااااااامممممممممم نینیییییییییییییییییی. چطوریییییییییی. قربونتتتتتتتتتتتتتتتت برممممممممممممم سودییییییییییییییی صبا من ازت فقط خصلت های خوب دیدم.مهربونی و با معرفت. دل و ذهنت آرومه ولی ظاهر و رفتارات شیطون. یه همسر ایده آلی. من تو صندلی داغ هرچی میپرسیدم میگفتی هرچی آفامون بگه. ینی خوش به حال آقاتون. در کل بی تعارف دختر خیلی خوبی هستی. مرسیییییییییی داداشیییییییییییییییییییییییییی. هرچی اقاموووووووووووون بگه 6 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ صبای کلاه قرمزززززززززیکوچولو موچولو شاد و شنگول....واسه خودت خوشحالی خیلی خوبه همینجوری ادامه بده مرسیییییییییییی مهنددددددددد جوننننننننننننننننننننن به به صبا بانووووو.. مهربون.. دوست داشتنی.. فعال و پر جنب و جوش.. هنرمند.. دیگه همینا یادم بید.. خیلیم حافظه قوی ای دارییییییییی.. همیشه شاد و شنگول و سلامت باشی.. فراااااااانههههههههههههههههههه قررررررررررربوووووووووووونتتتتتتتتتتتتتت برمممممممممممممممممم. حافظه و اما صبا ا ا ا ا ا ا آروم و مهربون .... بی ریا و فروتن دوست داشتنی و جالب میشه روش حساب کرد و بهش اعتماد کرد شایسته مدال اندیشه آرام خیلی هم دقیق و حساس به رفتار دیگران .... براش مهمه که باهاش چجوری رفتار بشه چون خودش خوش رفتاره از کسی توقع بد رفتاری نداره نمیدونم تا چه حدی درسته ولی حسم اینارو میگه فااااااااااااااطیمااااااااااااااااااااا فددددددددددددااااااااااااااااااااات بشممممممممممممم منننننننننننننننننننن. مهربوووووووووووووووون. یایا چقد تو باحالی....من که خیلی نمیشناسمت ولی با این تعریفا میگم حرف نداری.... مرسیییییییییییی نسیممممممممممممممم جونیییییییییییییییییییییییییی اهههههههههههههههههههههههههههه:97:صبا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه شخصیتم داره که تحلیلش کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34): اونقده چندشه که حد نداره خوب هرچی بالا گفتم دروغ بود یه دختر مهربون:icon_pf (17): احساساتی:aghosh: دوست داشتنی:dancegirl2: هنرمند توی هر موضوعی پایه در کل دختر خوبیه:w127: اهان اهل پیچوندن کلاس تا دلت بخواد پرانرژی:hapydancsmil: شاد البته گاهی وقتا هم غمگین کلا صبا یه دونه باشه عشق منه:flowerysmile: وایییییییییییییییییییییی هانیییییییییییییییییییییییی فداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااات بشممممممممممممم منننننننننننننننننننننننن. دووووووووووووووووووورت بگردمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم خودت عشق منیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ به به به صبا جووونننن ...خب شناخت من تا اینجا::gnugghender: اولین کلمه ای که به ذهنم اومد که در یک کلمه خلاصه بشه میشه گفت خیلی ادم مسئولیت پذیری هستی عزیزممم.. اینو تو میتینگ متوجه شدمم که به قوله یکی از بچه ها که تو پستش اشاره کرده بود راحت میشه روت حساب کرد... اگر کاری رو بهت بسپارن خیالمون راحته:girl_yes2: بعد اینکه از چهره ات کاملا مشخصه که خیلی زودرنجی ... که به نظرم خیلی زیاده...:vahidrk: (درباره این موضوع ،اون پایین یه نکاتی رو ذکر نمودم) فوق العاده مهربونی ...باحالی راحت میشه باهات ارتباط برقرار کرد... خیلی دختر ساده و بی الایشی هستی وقتی خوشحالی نشون میدی وقتی هم که ناراحت میشی تابلو معلوم میشه:vahidrk:.. (ادم ِ پیچیده ی نیستی جیگر خیلی باحالی) اووووممممم نکات مثبت زیاد داری گلم که اکثر دوستان خیلی خوب توصیف کردن اما نکات منفی که نه، نکات مثبتی که زیادیشون میشه نکته منفی، که من در این 2جلسه کوتاه باهات اشنا شدم و شناخت نسبی پیدا کردم همین مهربون بودن و زودرنج بودنته عزیزممم که وقتی بیش از حد باشه تماما به ضرر خودت تموم میشه و به خودت اسیب میزنی گلـــــــممم خیلیا تو همین انجمن و دوستامون در اینجا هستن که مهربون و زودرنجن اما یه مقدار در رفتارشون پنهان میکنن که این یه نکته بسیار خوبی هست که من به عنوان یه دوست میخواستم همینو بگم که ادمای متاسفانه فرصت طلب در اطرافت زیادن که نباید از این ویژگی عالی بودن و متین بودنت سواستفاده کنن در کل خیلی ماهی مواظب خودت باش گلممم ، قدر خودتو خوب بدون 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ به به به صبا جووونننن ...خب شناخت من تا اینجا::gnugghender: اولین کلمه ای که به ذهنم اومد که در یک کلمه خلاصه بشه میشه گفت خیلی ادم مسئولیت پذیری هستی عزیزممم.. اینو تو میتینگ متوجه شدمم که به قوله یکی از بچه ها که تو پستش اشاره کرده بود راحت میشه روت حساب کرد... اگر کاری رو بهت بسپارن خیالمون راحته:girl_yes2: بعد اینکه از چهره ات کاملا مشخصه که خیلی زودرنجی ... که به نظرم خیلی زیاده...:vahidrk: (درباره این موضوع ،اون پایین یه نکاتی رو ذکر نمودم) فوق العاده مهربونی ...باحالی راحت میشه باهات ارتباط برقرار کرد... خیلی دختر ساده و بی الایشی هستی وقتی خوشحالی نشون میدی وقتی هم که ناراحت میشی تابلو معلوم میشه:vahidrk:.. (ادم ِ پیچیده ی نیستی جیگر خیلی باحالی) اووووممممم نکات مثبت زیاد داری گلم که اکثر دوستان خیلی خوب توصیف کردن اما نکات منفی که نه، نکات مثبتی که زیادیشون میشه نکته منفی، که من در این 2جلسه کوتاه باهات اشنا شدم و شناخت نسبی پیدا کردم همین مهربون بودن و زودرنج بودنته عزیزممم که وقتی بیش از حد باشه تماما به ضرر خودت تموم میشه و به خودت اسیب میزنی گلـــــــممم خیلیا تو همین انجمن و دوستامون در اینجا هستن که مهربون و زودرنجن اما یه مقدار در رفتارشون پنهان میکنن که این یه نکته بسیار خوبی هست که من به عنوان یه دوست میخواستم همینو بگم که ادمای متاسفانه فرصت طلب در اطرافت زیادن که نباید از این ویژگی عالی بودن و متین بودنت سواستفاده کنن در کل خیلی ماهی مواظب خودت باش گلممم ، قدر خودتو خوب بدون متییییییییننننننننننننن حونممممممممممممم مرسیییییییی عزیزممممممممممم. کاملا درستههههههههههه. فدااااااات شم مننننننننننننن بانوووووووووووووووووووووو 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ درود صبا به نظرم حساس و پر از احساس اهل تجملات و زندگی بالاشهری مودب و موقع شناس 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ درودصبا به نظرم حساس و پر از احساس اهل تجملات و زندگی بالاشهری مودب و موقع شناس ممنونننننن علی جان. نه بابا تجمل کجا بوددددددددددددددددد داداش؟ 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ ممنونننننن علی جان. نه بابا تجمل کجا بوددددددددددددددددد داداش؟ یکی می گفت فقط 16 جفت کفش داره کالج اسپرت..طرف سعادت آباد میشینه فقط 10 جفت کفش داره بازم شب و بارون می زنم بیرون تو خیابوناااااا.. 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ یکی می گفت فقط 16 جفت کفش داره کالج اسپرت..طرف سعادت آباد میشینه فقط 10 جفت کفش دارهبازم شب و بارون می زنم بیرون تو خیابوناااااا.. اهاننننننننننن. ازون لحاظ؟ خونمون ونکه. خالا چندتا کفش که چیزی نیست. کدوم شب و بارون؟ 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ اهاننننننننننن. ازون لحاظ؟ خونمون ونکه. خالا چندتا کفش که چیزی نیست. کدوم شب و بارون؟ ونک که تقریبا بین اون بالا بالا ها(زعفرانیه. لواسون ..) و مسیر بی ار تی هست. 7 جفت کفش برای شما مناسبه شب و بارون شهرام شکوهی. گوش کن خیلی جالبه 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ ونک که تقریبا بین اون بالا بالا ها(زعفرانیه. لواسون ..) و مسیر بی ار تی هست. 7 جفت کفش برای شما مناسبهشب و بارون شهرام شکوهی. گوش کن خیلی جالبه نه باباااااااااااا. زعفرانیه که بالاتر از ماعهههههههههههههه. مسیر بی ار تی داریم ولی چشمممممممممممممممم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ درود بر صبای عزیزم صبا دختری فوق العاده مهربان و خونگرم هستی...به راحتی ارتباط برقرار میکنی....ساده و بی آلایش خوش رو و پایه...در حد توان مسئولیت پذیری و از این تیپا نیستی که میگن به من چه اما روی یک ویژگی باید یکم بیشتر دقت کنی، خیلی زود به همه اعتماد میکنی و ممکنه در آینده واست مشکل ساز بشه ..همیشه حریم شخصی خودت رو داشته باش خیلی دوست دارم...موفق و پاینده بمانی 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ درود بر صبای عزیزمصبا دختری فوق العاده مهربان و خونگرم هستی...به راحتی ارتباط برقرار میکنی....ساده و بی آلایش خوش رو و پایه...در حد توان مسئولیت پذیری و از این تیپا نیستی که میگن به من چه اما روی یک ویژگی باید یکم بیشتر دقت کنی، خیلی زود به همه اعتماد میکنی و ممکنه در آینده واست مشکل ساز بشه ..همیشه حریم شخصی خودت رو داشته باش خیلی دوست دارم...موفق و پاینده بمانی مریممممممممممم گلییییییییییییییی. مرسیییییییی عزیززززززز دلمممممممممممممممممممم. قربونتتتتتتتتتت برممممممم مننننننننننننننننننننن چشممممم عزیزمممممم. منم خیلیییییی دوست دارمممممممممممممممممممممم 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ سیلام خیلی سخته من همش یه بار دیدمت دو تا پیغامم سر جمع با هم بیش تر رد و بدل نکردیم ولی دیگه میگم هر چی به ذهنم میاد :gnugghender: خیلی خونگرمی اصلا داد میزنه مهربونم هستی دیگه چیکا کنیم تا اونجایی که سنجیدم جنبه داری و این خیلی خوبه من با این قسمتش حال میکنم کلاه قرمزی هم که اسمته یعنی کودک درونت همیچن شلوغه تنبلی رو این شرط میبندم باهات فکر کنم فیلم هندی زیاد دوست داشته باشی احساساتت قویه منطقم که هیچی ولش کن بدقولی من برا این یکی مدرک دارم تمرکزت رو مطالب پایینه ولی هوشت خوبه و فکر کنم اینده روشنی در انتظارته هر چی انرژی ازت گرفتم مثبت بوده احساس خوبی دارم وقتی باهات حرف می زنم یه سری چیزا هم هست شک دارم هنو نمیگم ولی مطمئن باش به یقین رسیدم مطلعت میکنم موفق باشی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده