Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ با سلام یه مدتیه میخوام شروع کنم کارهای روزانمو دسته بندی کنم و از تجربه هام استفاده کنم با توجه به اینکه اکثرا بعد از کارم مجبورم به دلیل مسئولیتم تو انجمن ساعاتی باشم تصمیم گرفتم درسهایی رو که در روابط اجتماعی در حیطه کاری و تجربه های مدیریتی دیداری رو که خودم روزانه دارم لمس میکنم رو اینجا بنویسم تا بعدا یه گنجینه برای خودم و دیگران داشته باشم از دوستانی هم که در هر شغلی مشغول هستن میتونن بیان و از تجربه هاشون بگن تا بقیه استفاده کنیم از اولش میگم هروقت زمانش رو داشتم به مرور تکمیلش میکنم در حال حاضر در سال 91 در یه شرکت عمرانی هستم و مسئولیت فروش و اجرای سقف های اصلی ساختمان و محاسبه و طراحی رو شروع کردم خدارو شکر از کارم راضی هستم ولی نمیخوام یه جا ثابت بمونم واسه همین همواره سعی میکنم بهترین باشم و مطمئنم بازم این تنها کاری نباشه که بخوام ادامه بدم از اولین تجربه ام میگم روزی که واسه استخدامی رفتم پیش مدیر عامل شرکت همیشه هرجایی میرفتم ممکن بود از رزومه کاریم بگم از توانایی هام بگم و شاید هم بعضی وقتها یه سری بزرگ نمایی های رو انجام بدم که طرف رو راضی و مجاب کنم حداقل تو 2تا شرکت قبلی که بودم اولش همه این حرفارو میزدم ولی این بار خودم هم زیاد حوصله نداشتم با اینکه خیلی مشتاق این کار بودم اما نمیخواستم زیاد حرف بزنم یادمه مدیر عامل یه سوالی ازم پرسید که فکر کنم جواب من به اون سوال 90 درصد کار رو ردیف کرد ازم پرسید از خودت بگو چیکار میخوای بکنی و چه جور آدمی هستی منم گفتم ازکارایی که نمیخوام بکنم براتون میگم یکم تعجب کرد و با لبخند پرسید مثلا چه کارایی نمیکنی منم گفتم تا وقتی من اینجام 2 تا چیز از من نمیبینی 1.دزدی 2.هیزی این 2تا کار رو نمیکنم خیلی خوشش اومد همون موقعه دست داد و گفت حله همین بسه این اولین تجربه من توی این کار بود که همیشه حرافی و زبون داشتن کار رو راه نمیندازه گاهی وقتا 2 تا کلمه کار 2 ساعت حرف رو انجام میده و اینکه اعتقاد به این دو اصل مد نظر خیلی از مدیرا و کارفرماهاست پس دوستان سعی کنیم هر جایی هستیم این 2تا رو رعایت کنیم ..... ادامه دارد 18 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود میشه در مورد این مسئول فروش تجهیزات شرکت های عمرانی که نمونه آگهی هاشون هم زیاده یه توضیحی بدی؟ کارت چیه و چه ویژگی باید داشته باشی؟ هم سوال بود هم بهانه ای برای آپ شدن تاپیک. 6 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی آتروس جان به نظرت دوتا کاری که یه دختر نباید تو محل کارش بکنه چیه؟چرا از من همچین سوالی نپرسیدن تا حالا بعد اینکه نظرت در مورد دستمزد چیه ؟چرا میخوان به خانوما زور بگن من تنها مشکلم با این شرکت ها دستمزده؟ جاهاییم که مشکل دستمزد ندارم مرحله دوم مصاحبه که کاملا تخصصی و عملیه نمیتونم راضیشون کنم...مثلا خیلی چیزا رو بلدم ولی انقدر قدرت بیان افتضاحی دارم نمیتونم خوب توضیح بدم یا به نظرم بدیهی میاد و نمیگم ولی طرف میخواد اینو از دهنم بشنوه متاسفانه اینا رو بعد از جلسه متوجه میشم مشکلم اینه حاضر جواب نیستم دوستان یکم از مصاحبه هاشون بیشتر بگن 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی آتروس جان به نظرت دوتا کاری که یه دختر نباید تو محل کارش بکنه چیه؟چرا از من همچین سوالی نپرسیدن تا حالا 1- انقدر با تلفن دفتر با نامزدش یا دوستش یا دوست پسرش صحبت نکنه 2-زیاد غلیظ هم تو دفتر کار آرایش نکنه البته نظر شخصی منه 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از تجربه کاریم در شرکت پیمانکاری و دفتر اجرایی ساختمان خودمون براتون میگم : بهترین تجربه کاریم اینه که همیشه سعی کردم تو کاری که هستم اطلاعاتم بروز باشه تا کسی سوالی ازم میپرسه توش نمونم و طرف نظرش نبست به کار و تخصصم عوض بشه....... یکی از دیگه از تجربه هام اینه که باید برای پیشرفت در کارم همیشه با همه کس در تعامل باشم و باهاشون بسیار محترمانه برخورد کردم و این کارم همیشه جواب داده......البته این احترام و تعامل باید دوطرفه و دور از تملق و چاپلوسی باید باشه تا جواب بده..... یکی دیگه از تجربه هام اینه که با افرادی که باهاشون کار کردم ،از کارگر گرفته تا کارفرما باهاشون صادق بودم و این خیلی رو کارهان تاپیر مثبت داشته..... علیرضا جان ببخش که تاپیکت رو شلوغ پلوغ کردیم 6 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 1- انقدر با تلفن دفتر با نامزدش یا دوستش یا دوست پسرش صحبت نکنه2-زیاد غلیظ هم تو دفتر کار آرایش نکنه البته نظر شخصی منه شامل هیچ کدام نمیباشم جالبه !!!!من 1 ماه گذشته رو به نام ماه جهاد مصاحبه ای و استخدامی نام گذاری کردم.چون باید حتما تغییر بدم کارمو بعد هرجا که رفتم کارمنداش انگار اومدن عروسی .....حالا از برخورداشون بماند! همین آکهی های توی سایت خودمون رو من رزومه دادم 3-4 تاشونو رفتم خواستین پ خ بدین دقیق بگم کدوم شرکت ها .... گفتم احتمالا من با این سرو وضع ساده نسبت به بقیه باید در رده خدماتی قرار بگیرم ولی آقا جاوید اینی که شما میگین خیلی خوبه اگه اعمال بشه ولی من در واقعیت خلاف اینو میبینم 7 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در مورد پایین بودن حقوق خانمها خودم قبل کار شرکتی خودمون چند جایی شاغل بوذم. البته هر جا هم چن ماه بیشتر دووم نیاوردم. اونم بخاطر حقوق پایین و انتظارات بالایی بود که ازم داشتن. متاسفانه تو جامعه ما برا کار خانمها ارزشی قائل نیستن البته در بیشتر مواقع. پایین بودن حقوق هم به این دلیله که چون خانمها دغدغه تامین زندگی رو ندارن و خیلی هاشون فقط از سر بیکاری سرکار میرن به همین خاطر گاه حاضرن با حقوقی خیلی پایین کار کنن و این باعث خراب شدن بازار کار میشه. ما باید اول از همه واسه خودمون ارزش قائل بشیم تا بتونیم خودمون رو تو کار تثبیت کنیم. یه مساله دیگه ای هم که هس الان تو اکثر شرکتها دنبال ظاهر و تیپ طرف هستن تا از این طریق هم خودشون رو راضی نگه دارن هم مشتریارو ... و این یعنی استفاده ابزاری از خانمها که واقعا باید بگم متاسفم برای همچین انسانهای کوته فکری ... و اما در مورد تجربیاتم توی کار: هیچ وقت بد قولی نکنم (شده صبح ساعت 6 از خونه در اومدم که کار مشتری رو راس ساعت 7 بهش تحویل بدم ) هیچ وقت کم کاری نکنم ... هیچ وقت تو دادن رزومه قسمت حقوق درخواستی رو خالی نذارم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده