رفتن به مطلب

شیرینی پفکی نارگیلی


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

پودر قند 250 گرم

پودر نارگیل 150 گرم

سفیده تخم مرغ 4 عدد

پودر هل 1 ق م

خلال پسته جهت تزیین

 

 

طرز تهیه :

سفیده تخم مرغ رو با همزن هم می زنید . مرحله به مرحله عکس گذاشتیم تا ببینید به چه حالتی باید برسید.

 

 

na01.jpg

 

 

na02.jpg

 

 

na03.jpg

 

 

na04.jpg

 

 

بعد قاشق قاشق پودر قند اضافه کرده و هم بزنید .

 

 

na05.jpg

 

 

در نهایت پودر هل رو بریزید .

 

 

na06.jpg

 

 

سپس ظرف حاوی سفیده رو روی قابلمه ای که آبجوش داخل اون هست و با حرارت ملایم در حال جوش هست ، قرار می دیم و به هم زدن ادامه می دیم .

 

 

na07.jpg

 

 

سفیده رو انقدر هم می زنیم تا زمانیکه همزن رو وقتی به سمت بالا می کشیم به این صورت فرم گرفته بمونه .

 

 

na08.jpg

 

 

بعد از روی حرارت برداشته و پودر نارگیل رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم .

 

 

na09.jpg

 

 

na10.jpg

 

 

داخل قیف و ماسوره ریخته و روی سینی با کمی فاصله می ریزیم .

 

 

na11.jpg

 

 

بعد روی هر کدام یه دونه خلال پسته قرار می دیم .

 

 

na12.jpg

 

 

سپس داخل فری که با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم شده بمدت 7 - 10 دقیه قرار می دیم .

 

 

نکته : مدت زمان بسته به دمای فرتون ممکنه کم یا زیاد بشه کافیه زیر شیرینی کمی رنگ بگیره و قرار نیست شیرینی ها تغییر رنگ بدنن بلکه باید به همون صورت سفید بمونن .

 

na13.jpg

 

 

na14.jpg

 

 

 

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...