afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ مواد لازم : پودر قند 250 گرم پودر نارگیل 150 گرم سفیده تخم مرغ 4 عدد پودر هل 1 ق م خلال پسته جهت تزیین طرز تهیه : سفیده تخم مرغ رو با همزن هم می زنید . مرحله به مرحله عکس گذاشتیم تا ببینید به چه حالتی باید برسید. بعد قاشق قاشق پودر قند اضافه کرده و هم بزنید . در نهایت پودر هل رو بریزید . سپس ظرف حاوی سفیده رو روی قابلمه ای که آبجوش داخل اون هست و با حرارت ملایم در حال جوش هست ، قرار می دیم و به هم زدن ادامه می دیم . سفیده رو انقدر هم می زنیم تا زمانیکه همزن رو وقتی به سمت بالا می کشیم به این صورت فرم گرفته بمونه . بعد از روی حرارت برداشته و پودر نارگیل رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم . داخل قیف و ماسوره ریخته و روی سینی با کمی فاصله می ریزیم . بعد روی هر کدام یه دونه خلال پسته قرار می دیم . سپس داخل فری که با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم شده بمدت 7 - 10 دقیه قرار می دیم . نکته : مدت زمان بسته به دمای فرتون ممکنه کم یا زیاد بشه کافیه زیر شیرینی کمی رنگ بگیره و قرار نیست شیرینی ها تغییر رنگ بدنن بلکه باید به همون صورت سفید بمونن . گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ اخجون من عاشق درست کردن شیرینیم :hapydancsmil: مسی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده