رفتن به مطلب

نظرسنجی سری 3 مسابقه "شهر خودتو اصلاح کن"


کدوم نظر از لحاظ شهرسازی بهتر است؟  

46 کاربر تاکنون رای داده است

  1. 1. کدوم نظر از لحاظ شهرسازی بهتر است؟

    • 6
    • 7
    • 13
    • 7
    • 9
    • 4


ارسال های توصیه شده

خب سلااااااااام سلاااااااااااااااااااااممممممم.

اینم نظر سنجی مسابقه شهر خودتو اصلاح کن:4chsmu1:

کم کاری کردید این سری هاااااااw000.gif

ممنون از همه شرکت کننده هااااااااااا ی گل.

و ممنون از عزیزانی که تو نظر سنجی شرکت میکننhapydancsmil.gif

 

نظر شماره 1:w14:

همانطور که در توضیحات این میدان آمده است مشاهده می شود که 3 بازو از 4 بازوی این میدان را بزرگراه تشکیل می دهند- در محور شمال به جنوب، بزرگراه جناح و در در محور غرب، بزرگراه لشگری. نظر به اینکه، هدف از طراحی و اجرای بزرگراهها دسترسی سریع به مراکز ثقل شهری است، لذا ایجاد یک تقاطع بر سر این دو بزرگراه و تعریف یک میدان برای آن، سبب کاهش کیفیت عملکردی میدان گردیده است.

علاوه بر این، می بایست به مکان یابی برج آزادی به عنوان یک عنصر یادمانی نیز توجه نمود. بر اساس آنچه که از مفهوم مونومان، در ذهن متبادر می شود، لازم است که برای مکانیابی چنین مجموعه ای به نکاتی چند توجه نمود. یکی از این موارد لزوم درک عنصر توسط مردم، چه پیاده و چه سواره، می باشد. این در حالی است که قرار گیری برج آزادی در تقاطع دو معبر اصلی، سبب شده که از یکسو معبر در مقیاس یک محور سریع السیر عمل ننموده و از عملکرد جا به جایی آن کاسته شود و از سوی دیگر به علت حرکت سریع مردم، فرصت اندکی برای درک و استفاده ی مردم از فضا ایجاد شود. ضمنا با توجه به عملکردهای موجود در برج، بخشهای اداری و موزه، مجموعه ای از عملکردهای تعریف شده و مشخص برای آن در نظر گرفته شده است. در نتیجه فقط گروههای اجتماعی خاصی که با هدف بازدید از سایت مراجعه نموده اند به استفاده از فضا می پردازند و این مکان از جاذبه ی کافی برای جذب سایر گروهها برخوردار نمی باشد.

به نظر نگارنده، چه به عنوان یک شهرساز و چه به عنوان یک شهروند، به علت آنکه این عنصر به ساخت اصلی شهر تعلق دارد و تغییرات ایجاد شده در آن- هر چند اندک- می تواند منجر به بروز تغییرات اساسی در سایر بخشها گردد پیشنهاد می شود با توجه به مقبولیت نسبی عملکرد فضا شرایط را به صورت موجود حفظ نموده و در ترکیب اصلی مداخله ای ننمود. توصیه می شود برای جذب بیشتر گروههای استفاده کننده از تورهای تهران گردی استفاده شود و شهرداری منطقه اقدام به برگزاری برنامه هایی به منظور آشنایی بیشتر مردم با این مجموعه بنماید. اینگونه اقدامات و مشارکتها ،هر چند خرد، تاثیرات بیشتری در طول زمان خواهند داشت.

 

نظر شماره 2w70.gif

در حال حاضر دست کم سه عامل به عنوان عوامل خطرزا برای برج آزادی مطرح هستش؛ یکی نفوذ رطوبت حاصل از آبیاری چمن های میدان به پایه های بنا و احتمالا فونداسیون؛ دوم آلودگی شدید هوا ناشی از تردد خودروها و فعالیت کارخانجات بزرگ در غرب تهران؛ و سوم بار سنگین ترافیک در میدان آزادی و لرزشی که تردد خودروها ایجاد می کند.

با آبياري فضاي سبز اطراف برج، و مهم‌تر از آن نبود سيستم آب و فاضلاب در اين محوطه، نشت آب در زيرزمين برج كه مجموعه فرهنگي است، را باعث مي‌شود. از اونجایی که بخش های زیر زمینی میدان خیلی بزرگ است، صدمه دیدن عایق ها یعنی قیرگونی دیوارها و سقف ها و نفوذ رطوبت مساله ای جدی است که باید فورا به آن رسیدگی شود. علت نگرانی‌ها نفوذ آب از محوطه فضای سبز پیرامونی میدان آزادی به طبقات زیرین برج آزادی و نیز پی این ساختمان است ؛ چون نفوذ آب در طول زمان، بتن را ضعیف می کند.طبق گفته طراح این بنا لای سنگ های بنا گیاه سبز شده و هر ساختمانی هرچقدر که محکم باشد، اگر مدتی به آن نرسند (که در این ۳۰ سال گذشته این طور بوده) خراب می شود. رشد گیاهان در لابلای سنگ ها واقعا خطرناکه؛ چون ریشه گیاه سنگ ها را خرد می کنه.برای مرمت بنا باید توجه داشت که این بنا چطور طراحی شده و چه تکنیک هایی در ساخت آن بکار رفته است. این بنا سنگ هایی دارد که در قسمت پایین برج ۳٫۲ متر طول و ۱٫۶ متر ارتفاع دارند و کار دست سنگتراشان ماهر است. این سنگ ها با بتن و آهن ضد زنگ به هم چسبیده اند و پشت آنها یک سطح خشن است که روی آن نلغزند. ولی هر سنگی کنار سنگ دیگر با یک ماده قابل انعطاف بندکشی شده است. چیزی شبیه به لاستیک که قابل انعطاف است. ماده ای است به نام Flexible SEALANT حالا اگر بخواهند در جریان مرمت از سیمان برای بندکشی استفاده کنند، این کار باعث شکستن سنگ ها می شود. به خاطر این که در گرمای تابستان و سرمای زمستان سنگ ها و بتن زیر آن ها مرتبا منبسط و منقبض می شوند و اگر درزها قابل انعطاف نباشد، همگی خرد می شوند.

آلودگی هم مسأله ای حیاتی است و وضع اسیدی هوا روی سنگ های برج اثر می گذارد. سنگ های بنا که مرمر جوشقان هستند، اصلشان آهکی است و از آلودگی هوا آسیب می بینند. راه حل اساسی که به نظر ساده می آید این است که ترافیک اطراف میدان را کم کنند، اما نباید جریان رفت و آمد قطع شود. حتما باید اتومبیل از آن اطراف رد شود و زندگی در آنجا جریان داشته باشد تا بنا زنده بماند. تردد وسایلی مثل اتوبوس و کامیون و تعداد زیاد اتومبیل باید بررسی و محدود شود. ضمنا نباید کاری کنیم که اتومبیل ها یک مانع و دیواری در مقابل برج آزادی بوجود بیاورند و مانع بشوند که مردم به سوی میدان بیایند. یعنی در طرح های شهری خیابان های میدان، باید سعی کرد مردم راحت به باغ وسط برسند.

در مورد لرزش ناشی از تردد خودروها نیز باید اشاره شود که برج آزادی آنقدر محکم ساخته شده که نباید پایه هایش با این حرف ها بلرزد. بنا محکم است، ولی هر بنای خیلی محکم هم اگر زیرش خالی شود، می خوابد و باید خیلی مواظب بود.

چالش دیگری که برای برج بعد بازسازی ها شاید به وجود آید تغییر پیوستگی برج با طراحی میدان آزادی است، یعنی اگر دخل و تصرفی در طراحی میدان صورت بگیرد، احتمال دارد به کلیت طرح و مفاهیم آن یا حتی ساختار معماری اش لطمه وارد سازد

در مورد این چالش و مشکل احتمال باید گفت که نقوشی که در میدان هست و باغچه ها و گل کاری ها را شکل می دهد، از طرح داخلی گنبد مسجد شیخ لطف الله اصفهان الهام گرفته شده؛ منتها هندسه دایره گنبد تبدیل به بیضی شده است. روابط لوگاریتمی جالبی در هندسه و ابعاد گنبد مسجد شیخ لطف الله هست که دانش عمیق ریاضی معماران ایران در دوره های گذشته را نشان می دهد. اگر این طرح که در میدان استفاده شده به هم بخورد، ایده اصلی کار از بین خواهد رفت.

طرح آب نما و فواره ها هم الهام گرفته از باغ های ایرانی است. همین طور شیب میدان با دقت و به منظور خاصی طراحی شده، حد ارتفاع برج آزادی ۴۵ متر است؛ طراح بنا نقل کرده که چون نزدیک فرودگاه مهرآباد قرار گرفته و نمیتوانسته بلندتر از این برج را بسازه. او همچنین ذکر کرده که "ولی من می خواستم وقتی به بنا نزدیک می شوید به طرف بالا بروید، در حالی که بالا بردن بنا ممکن نبود.ما برای این که مشکل ارتفاع را حل کنیم، یک سرازیری در میدان بوجود آوردیم. یعنی شما از طرف فرودگاه که وارد میدان می شوید به شکل سرازیر به برج نزدیک می شوید و می رسید به آن آب نمای دایره شکل و وقتی به بنا نزدیک می شوید، دوباره بالا می آیید.زمین زیر برج کاملا صاف است. این صافی و آن شیب میدان وقتی به هم می رسند، خط های قوسی جالبی را ایجاد می کنند که نمی شود به آنها دست زد. در بازسازی میدان باید به این ظرایف توجه کرد".

امروزه کاشی کاری شیارهای نمای اصلی و روی گنبد اغلب خرد شده است. این اشکال کاشی معرق ایرانی است که که می دانید از تکه های کوچکی که کنار هم می گذاریم، تشکیل شده و در زمستان با نفوذ برف و باران یخ می زند، می شکند و فرو می ریزد.امروزه با پیشرفت تکنیک کاشی، رفع این مشکل که در اغلب بناهای قدیمی مشاهده می شود، ممکن است. امیدوارم در تعمیر این کاشی کاری ها نهایت دقت انجام شود که طرح اصلی آن که الهامی مدرن از نقوش سنتی ایرانی است، محفوظ بماند و تغییر نکند.

باید به این نکته توجه کرد که نگهداری مداوم بنا مستلزم فعالیت در آن است.داخل برج از نظر مرمت کار زیادی ندارد و چون داخلش بتن لخت است، همیشه نو است و کافی است که آن را تمیز بکنند.

 

نظر شماره 3:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

خب ، میدون آزادی تهران، با توجه به موقعیت قرارگیری ش + قدمتش + نمادش و خاطراتی که مردم ایران ازش دارن (حالا چه قبل از انقلاب و چه بعد از اون) نقش خیلی مهمی توی تصویر ذهنی مردم از شهر تهران و استخوان بندی و ستون فقرات اصلی شهر داره . بخاطر همین خیلی نکات مهم، ریز و لازمی باید در رابطه با این میدون رعایت بشن که نشدن، و من تا جایی که به ذهنم میرسه اون ها رو می گم:

الف)از لحاظ ترافیکی، با توجه به اینکه این میدون ورودی شهر تهران از غرب محسوب میشه، باید خیلی مردمی تر از اینی که هست باشه، در صورتی که نه مقیاس انسانی داره، نه حس امنیت و ایمنی لازم برای مردم رو القا می کنه !

الف - 1 ) یکی از دلایلش اینه که به شدت سواره محوره ، توی عکس هواییش نگاه کنید چند لایه سواره اطرافش هست icon_pf%20%2834%29.gif بنظر من نباید این محدوده هایی که رنگ کردم رو سواره و ماشین رو می کردن،

 

kcgoe2keec3bzo84f3ic.jpg

 

اینجا الان خیلی فلکه س و از لحاظ ترافیکی باید یه فکری به حالش بشه، همون دور میدون بسه دیگه بابا ، چه خبره یه لایه هم اومدن لاخل میدون رو سواره کردن . چون در این صورت، اون فضاهای سبزی که بین 2 تا لایه ی سواره طراحی شدن، عمدتا و عملا بدون استفاده می مونن ، کی جرات می کنه از بین اون همه ماشین با اون سرعتشون رد بشه بره اون وسط بشینه آخه icon_pf%20%2834%29.gif

 

الف - 2 ) واقعا مناسب نیس که میدون ورودی تهران و نماد پایتخت، توسط انواع و اقسام پایانه ها و ایستگاه های تاکسی و اتوبوس محاصره بشه! برای اون پایانه ها نمی دونم الان میشه کاری کرد یا طرح اجرا شدنی ای داد یا نه، اما من تو یکی از شهرای اروپایی دیدم که پایانه ها رو چون نمی تونستن انتقال بدن به جای دیگه، برده بودنش زیر زمین :ws37: نمی دونم این قضیه چقدر اینجا اجراییه :ws38:

 

 

ب) از نظر بصری هم نماد پایتخت کشور و میدون ورودی شهر، باید خیلی قوی تر از اینی که هست عمل کنه !

 

ب - 1 ) مبلمان شهری موجود توی میدون اصلا مناسب و کافی نیس ! بجز منبع نوری و چن تا دونه سطل زباله چیز خاصی نداره ! باید مبلمان مناسبی برای تهیه بشه ، که حتی بنظرم مبلمانش نباید معمولی باشه، باید مثل فضاهای شهری موفق خارجی، جوری طراحی بشن که خود مبلمانش هم باعث تقویت هویت فضا بشه.

 

ب - 2 ) اینکه فرم فضاهای سبزش از فرم زیرِ برج آزادی گرفته شده جالبه ، اما بنظر من در رابطه با اون درختا باید یه تجدید نظری بشه، چون هیچ نظم خاصی ندارن و اصلا فکر شده نیستن، هر کدوم یه جا سبز شدن و قد علم کردن !

 

ب - 3 ) بهتره تو قسمت های دیگه ی میدون هم از آب نما استفاده بشه، حالا در مقیاس ها و اندازه های مختلف و این ها همه به صورت فکر شده طراحی بشن، نه اینکه همینجوری یرخی هرجا خواستن آب نما یا مبلمان بذارن !

 

ب - 4 ) خوبه که تا شعاع نسبتا مناسبی از برج، هیچ بنای بلند دیگه ای وجود نداره که دید رو خراب کنه، امیدوارم در آینده هم این روند ادامه پیدا کنه .

 

ب - 5 ) یه نکته ی دیگه ای بنظر من، برای ارتقای هویت این میدون میشه استفاده کرد، اینه که از مجسمه ها و نماد های دیگه ای که نشون دهنده ی هویت شهر تهران یا سیر تحول تاریخی اون هستن ، در نقاط مختلف میدون استفاده بشه ( منتها هم مکانیابیشون و هم اندازه و مقیاسشون باید فکر شده باشه تا صدمه ای به شمای کلی میدون نزنه ) . بنظر من اینطوری فضای مردمی تر و با هویت تری خواهد بود .

 

 

 

نظر شماره 4:rose:

1.من روی نظم دهی فضای سبز خیلی حساسم.یعنی به نطر من در مکان های شاخص استفاده از فضای سبز جذاب همراه با نظم مهمه.ولی اینجا از درختان پراکنده استفاده کرده که من دوسش ندارم.باید حس دعوت کنندگیو افزایش بده نه پراکنده کنه.

2.اینجا یه مکان خاصه که پیاده ها دوست دارن درش حضور پیدا کنن ولی اینجا دسترسی پیادش خیلی بده و اصلا ایمن نیست.با پیاده راه کردن یا زیر گذری چیزی باید دسترسی اسون تر بشه.

3.من اینجا در حد گذری بودم.برای همین فضاش به نظرم اصلا طوری نیست که دلم بخواد در اون لحظه برم و داخل فضاش قرار بگیرم.به نظرم باید روی سازمان فضاییش کار شه هر چند که خودش یه بنای شاخصه.

شاخص بودن فضا درست ولی خوب اینکه دیدنش روی ادم تاثیر میذاره کافی نباید باشه.باید فرد ترغیب کنه که در فضاش حضور پیدا کنه.

 

نظر شماره 5flowerysmile.gif

1- محیط وسط میدان را یه کم کوچکتر کنیم تا باتوجه به اینکه این میدون یک میدون ورودی تهرانه و یکی از محورها اتوبانه اصلا واسه این امر آمادگی نداره و اگر این محیط وسط کوچکتر بشه و از بیضی به دایره تغییر حالت پیدا کنه خیلی بهتره چون واقعا پیچ بدی داره درحد زاویه قائم است که میشه خیلی بهترش کرد

2-ایستگاه های خوبی ایجاد کنیم و تاکسی ها و اتوبوس ها را به آنجا هدایت کنیم تا دور میدون اینطوری بی نظم نباشه و یه جای مناسب اقدام به زدن ترمینال کنیم

3-باتوجه به اینکه این میدان دارای اثر تاریخی و نماد تهرانه واقعا هیچ فکری درباره بهبود بیشتر به ذهنم نمیرسه چون واقعااین بنا ارزشمنده و زیباست

4- یه فکر دیگه اینکه برای دیدن موزه ها میشه یه سازه ای متشکل از 4تا پل هوایی ایجاد کنیم که مردم به جای عبور از میدان و تحمل خطراتش ازاین پلهای هوایی استفاده کنند البته به نحوی که از زیبایی این میدون کاسته نشه.

 

 

نظر شماره 6

w72.gif

گفته می شود، یکی از دلایل نم دیدگی پایه های برج آزادی، آبیاری بیش از اندازه فضای سبز محوطه برج و نفوذ آب به درون لایه های سقف است که با بی توجهی مسئولان شهری هر روزه در حال انجام است.

دوما اینکه به دلیل ساختار ترافیک در این میدان زیاد میشود.

 

 

 

 

w14.gifو حالا جوایزw14.gif

مدال برنده مسابقات علمی >>>>>>>به کسی که بهترین نظر رو داده بشه و رای بیاره

w155.gif

 

نفر اول 200 امتیاز

w70.gif

نفر دوم 150 امتیاز vi7qxn1yjxc2bnqyf8v.gif

نفر سوم 100 امتیازTAEL_SmileyCente.gif

و در انتها باز هم با تشکر ازهمه شرکت کننده ها و همه رای دهنده ها:aghosh:

نظر سنجی تا روز شنبه 19 اسفند باز است:a030:

  • Like 18
لینک به دیدگاه

نظر شماره 1

w14.gif

 

ایجاد یک تقاطع بر سر این دو بزرگراه و تعریف یک میدان برای آن، سبب کاهش کیفیت عملکردی میدان گردیده است.

قرار گیری برج آزادی در تقاطع دو معبر اصلی، سبب شده که از یکسو معبر در مقیاس یک محور سریع السیر عمل ننموده و از عملکرد جا به جایی آن کاسته شود و از سوی دیگر به علت حرکت سریع مردم، فرصت اندکی برای درک و استفاده ی مردم از فضا ایجاد شود.

حرف شما در حالت کلی صحیح هست. وقتی که میدان (یا هر عارضه شهری دیگر) در میان یک سیستم حمل و نقل سریع شهری (به هر شکل آن) قرار میگیره، باعث کاهش کیفیت عملکردی خودش و اون سیستم میشه ولی اینجا باید توجه بشه که بزرگراههای شهری منتهی به میدان در ابتدا یا انتهای خود به میدان میرسن و عملاً میدان نه تنها در میان این سیستمها قرار نمیگیره بلکه با قرار گیری در ابتدا و انتهای راههای شاخص (به عنوان یکی از 5 شاخصه اصلی شکل شهر براساس نظر لینچ)، نه تنها اون راه رو شاخص میکنه، بلکه خودش هم به عنوان یک نشانه شهری تقویت میشه. انتهای خیابان آزادی، انتهای بزرگراه جناح و ابتدای بزرگراه سعیدی و ابتدای بزرگراه لشگری... ضمن اینکه چینش این خیابانها و تبدیل اونها به یکدیگر هم این نظریه رو تایید میکنه. به عنوان مثال شما از محور کندروی آزادی به میدان آزادی وارد میشید و بعد به محور تندروی شهید لشگری میرید. همینطور اگر به این میدان سر بزنید و یه برداشت میدانی داشته باشید میبینید که درصد بسیار کمی از حجم سواره بزرگراه جناح مسیر خودشون رو به سمت بزرگراه سعیدی ادامه میدن (تجربیات شخصی!)... شاید اگر بزرگراه لشگری و جناح با همین حجم ترددی که دارن، در امتداد هم قرار میگیرفتن، حرف شما صحیح بود.

در ارتباط با فرصت اندک عابرین یا سواره ها برای درک محیط هم چندان موافق نیستم. به طول کلی شکلهای غیر دایره­ای برای میادین برای جلب عابرین و گردشگران طراحی میشه. به عنوان مثال میدان انقلاب که شکلی لوزی مانند داره (کاری نداریم که براثر گذشت زمان کارکرد خودش رو از دست داده. در اینجا برای ما مهم هدف والای طراح بوده نه بی فکری مسئولین!!). شکل بیضی مانند میدان آزادی هم به شما فرصت تماشای بیشتری برای میدان میده. اگر دقت کنید این بیضی به جای شمالی - جنوبی بودن، شرقی – غربی هست. دلیلش هم اینه که یکی از کارکردهای این برج در زمان ساخته شدنش نمایش نمادی از تهران به مسافرانی بوده که از سمت غرب (و بالاخص مسافرین خارجی فرودگاه مهرآباد) وارد میشن. بنابراین میدان را به صورت شرقی – غربی ساختن تا بیننده ها بتونن حتی در حین حرکت بیشتر به مشاهده مناظر بپردازن. شما حتی اگر توی کارهای هنری مثل فیلمهای سینمایی هم دقت کنی، هر وقت میخواستن مسافری رو نشون بدن که تازه به تهران اومده، اون رو سوار با ماشین و در حال عبور و تماشای برج آزادی نشون میدادن که این از نظر من نکته بسیار ظریف و جالبی هست... هرچند شاید زیرگذر کردن بخش زیادی از مسیر تردد عملاً این فرصت رو هم از شما سلب میکنه...

 

برای جذب بیشتر گروههای استفاده کننده از تورهای تهران گردی استفاده شود

خب، ما اصلی داریم که میگیم برای هر پروژه ای باید گروه­های هدف تعیین بشه. افرادی که از تورهای تهران­گردی استفاده میکنن غالباً (و نه الزاماً) از دسته کسانی هستند که خودشون حداقل یک بار به این برج رفتن. (تهران گردی و فعالیتهای فرهنگی – گردشگری دیگه از این دست غالباً برای افرادی هست که جاهای خیلی مهمی مثل برج آزادی یا برج میلاد رو رفتن) برای همین تورهای تهران گردی شاید (و شاید!) نتونه اونقدری که مدنظر شما هست جوابگو باشه.

 

علیرغم نظراتی که دادم که قطعاً ممکنه اشتباه هم داشته باشه، من نظرات شما رو (مخصوصاً نگارشتون در بیان مطالبتون) رو دوست داشتم! موفق باشید.. :a030:

 

نظر شماره 2

w70.gif

باید گفت که نقوشی که در میدان هست و باغچه ها و گل کاری ها را شکل می دهد، از طرح داخلی گنبد مسجد شیخ لطف الله اصفهان الهام گرفته شده؛ منتها هندسه دایره گنبد تبدیل به بیضی شده است.

درواقع اصل برگرفته شده از طراحی فضای سبز و همچنین فضاهای داخلی برج آزادی برگرفته شده از نظریه "وحدت" که در معماری اسلامی و تصوف زیاد داریمش هست. معماری مسجد شیخ لطف الله اصفهان هم که خود شما اشاره کردید از همین نظریه استفاده میکنه که اجزای خرد از گوشه و کنار به یکدیگر نزدیک شده و با رسیدن به وحدت به سمت تعالی حرکت میکنن (که غالباً این تعالی با ارتفاع و اوج گرفتن نمایان میشه)... حتی اگر به پایه ها و شکل برج هم دقت کنید تا حدود زیادی این وحدت نمایانگر هست. جالبه که بدونید در معماری داخلی خود برج هم هیچ سقفی بدون روزن نیست! درواقع شما در هر کجای برج که واقع شده باشید، سقف شما دارای یک روزنه به طبقه بالا هست که خود این قضیه هم دارای ظرایف عالی و بی نظیری از عرفان ایرانی-اسلامی است.

 

نظر شماره 3

vi7qxn1yjxc2bnqyf8v.gif

 

 

الف(از لحاظ ترافیکی، با توجه به اینکه این میدون ورودی شهر تهران از غرب محسوب میشه، باید خیلی مردمی تر از اینی که هست باشه، در صورتی که نه مقیاس انسانی داره، نه حس امنیت و ایمنی لازم برای مردم رو القا می کنه !

راستش من خیلی متوجه نشدم ارتباط بین مقیاس انسانی و ورودی شهر از غرب چیه. اتفاقاً فکر میکنم اگر برگردیم و تاریخچه شهرهای ایرانی رو نگاه کنیم دروازه های ورودی شهرها همیشه نمادی از عملکرد داخلیشون بودن (مثل دروازه های ورودی خود تهران یا دروازه قرآن شیراز). همونطور که تو صحبتهای قبلی هم گفتم یکی از عملکردهای این برج و میدان، نمایش عظمت و شکوه شهرسازی اون دوره بوده پس طبیعی هست که در مقیاسی بزرگ طراحی بشه.

  • Like 6
لینک به دیدگاه

من با توجه به اینکه صبا خانم (درست گفتم اسمش رو دیگه؟ :ws3:) گفتن اشکالی نداره که نقد کنیم پیش از پایان مسابقه، این نقدهای مختصر رو نوشتم. قطعاً نظرات من هم خالی از اشکال نیست و فکر میکنم اگر مدیران هم موافق باشن که شاید بد نباشه دوستانی که نقد شده کارشون اگر دوست دارن جوابی بدن برای صبا خانم بفرستن و ایشون هم بذارن اینجا.

 

پ.ن 1: نمیتونیم بگیم به کی رای دادیم؟!! :whistle:

پ.ن 2: تشکرات زیاد از صبای عزیز که تا جایی که دارم میبینم یه تکونی به انجمن مردگان داده!! :ws3:

 

پ.ن3: ایکاش کپی پیست نمیکردید اینقدر!!! :icon_pf (34):

  • Like 5
لینک به دیدگاه

دعوت کردن من به هر مسابقه تاثیر آنچنانی به رای ها نمی زاره ها....چون من اصولا به همه رای می دم...:icon_redface:

 

ممنون از دعوت...استفاده کردم از نظرات....:icon_redface::icon_gol:

  • Like 5
لینک به دیدگاه

خب خب نوبت به اعلاااااااااااااااااام نتااااااااااااایج رسییییییییییید.

:icon_gol:

اول از همه ممنون از همه رای دهنده ها و ممنون تر از همه شرکت کننده هااااااااااااااااااااااا.hapydancsmil.gif

 

 

نفررررررر اوللللللللللللللللللللw155.gif

نظر شماره 3>>>>>>>>> اربنییست

200 امتیازw70.gif

 

 

 

 

نفررررررررر دومممممممممممhapydancsmil.gif

نظر سماره 5>>>>>>> مهر اذین

مهندس حمیددددد عزیززززز ممنون از شرکتت ، تبرییییییییک

150 امتیاززززززززز:TAEL_SmileyCente:

 

 

 

 

نفرررر سومممممممم:w42:

نظر شماره 2>>>>>>>qasem1368

نظر شماره 4>>>>>>>nasim184

دوووووستان گلممممممم تبریکککککککک و ممنونننننن از شرکتتون.

100 امتیاز:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

 

 

و حالا بقیه شرکت کننده های گللللللللللللل.

نظر شماره 1>>>>>>>>>faaarnaz

فرنااااز گلممممممم ممنونننننننن از شرکتتتflowerysmile.gif

 

 

نظر شماره 6>>>>>>>>>hoseini68

دوست گلمممممم سپاسسسس فراواااااااان از شرکتت.:w14:

:icon_gol:و در نهایت بازم ممنوننننننننن از همگیییییییییییییییی:icon_gol:

 

 

  • Like 6
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
×
×
  • اضافه کردن...
AM 00 : 1

Hour
Minutes
AM PM
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12