رفتن به مطلب

خوشبختی ...

سیندخت

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 48
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خب نمره یعنی کمی کردن قضیه...

ببین مثلا تو پزشکی برای بیان میزان درد جسمی پزشک از بیمارش می خواد که اگه بیشترین میزان دردی ک بیمار میتونه برای خودش متصور بشه 10و کم ترین 1 باشه بگه تو وضعیت فعلی دردی ک داره چنده...

این جا هم اگه خوشبختی رو نبود بدبختی معنی کنیم،بدبختی رو هم درد غیر قابل حل ، این مدل نمره رو بش بدیم :)

مشکل اینه که من نمیتونم حالت 0 و 10 تصور کنم.حرف من این بود که یک مبدا دقیق تعریف کنید ما هم مختصات بدیم خدمتتون .جواب شما خیلی کلی و مبهم بود از نظر من.

در هر حالی که باشی میتونه یک صفر نسبی باشه.

در حال حاضر فقط میدونم که خوشبخت نیستم نمرشم نمیدونم.چون محرومیت و کمبود شدید لذت دارم و خیلی از مسایل که ازشون میترسیدم دارن اتفاق میفتن و احساس اتلاف عمر میکنم

• Like 1
لینک به دیدگاه
آره چرا نمیدم :w02: بپر یاهوو بدم بهت :ws3:

من اصلا تو ابدیت خوشبختی نمیبینم چرا؟ :ws38: خوشبخی نقطه فرازه یه خط سینوسیه. ابدیت خیلی کسل کنندس

اوکی :yes:

من تو پیری و عدم فقط بدبختی میبینم. البته وقتی خیالت راحت باشه که نمیمیری، امیدواری که بالاخره روی خوشبختی هم ببینی. شاید بالا و پایین داشته باشه ولی هستی.

• Like 3
لینک به دیدگاه
کدوم یکی خوشبخت تره چارلی چاپلین یا مردمی که برای دیدنش اومدن؟

عکس 1918

h1kzcoj26893zfimma2z.jpg

اولا خوشبختی قابل اندازه گیری نیست

دوما چیزی را که نتونیم اندازگیری کنیم، نمی تونیم مقایسه کنیم پس خوشبختی را نمیشه مقایسه کرد

سوما چرا با نگاه مقایسه ای به زندگی به ادما نگاه کنیم؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

بدبختی یعنی اینکه ادم پشت یه شخصیت پوچ ، یه پرستیژ اجتماعی ساختگی و نمایشی که دیگران بهش یخشیدن ، یه قالب تکراری که جامعه به او ومیلیون ها ادم دیگه داده قایم بشه و اسمش را بزاره خود و ازش هم راضی باشه و تا اخر عمر جون بکنه و نگهبانی بده مبادا لطمه ای بهش وارد بشه از بین بره خراب بشه ...بعدشم بمیره و راحت بشه. بلایی که سر همه ما میاد.

• Like 2
لینک به دیدگاه

sahar 91 خوشبختی یعنی داشتن ارامش، داشتن کسانی که بهشون عشق بورزی و متقابلا بهت عشق بورزن و داشتن امید

Waffen خوشبختی را نمی تونم تعریف کنم

edvin نداشتن مشکل روحی و جسمی و مالی... و داشتن یک حامی

هولدن کالفیلد داشتن یک زندگی پرشور ، خستگی ناپذیر و ارامش بخش

El Roman قابل تعریف نیست چون نسبیه و بستگی به شرایط و موقعیت ادم ها تغیر میکنه. و برای من لحظاتی کوچیک که ارزوهای کوچیکم براورده میشه.

asiabadboy لذت بردن از زندگی در زمان حال با امکانات موجود در هر شرایطی ....

yosefi خوشبختی یه چیز نسبی اما من زمانی خوشبخت می بودم که به اون چیزی که میخواستم برسم

sam arch یه واژه ساده و انتزاعی هست، خوشبختی یعنی رضایت از خود و دورنشدن از خود و دیگران هم در ان نقشی ندارند

anvil به قول ارسطو خوشبختی احساسی جدانشدنی از انچیزیست که انجام میدهیم.لذت بردن از زندگی همان خوشبختیست.

فرزانه غلامی اینکه در حال زندگی کنی ونه به گذشته کار داشته باشی نه به آینده.ودنیارو با خوبی نگاه کنی

Pantalasa خوشبختی یعنی وقتی آدم از خودش راضیه!!! همین

ShaMoh اینکه احساس خوبی به زندگی داشته باشی ، دل خوشی داشته باشی و از زندگی کردن لذت ببری .

سیندخت شاید تعریف نداشتن برای خوشبختی اتفاقا بهترین تعریف باشه

چون ادم عادی زندگیشو میکنه و خودشو محدود به واژه ها و تعاریف نمی کنه

Pantalasa تعریف یکیه راهها متفاوت

ali.fatemi4 به قول چارلز اسپنسر چاپلین، خوشبختی فاصله ی بین دو بدبختیست.

Dezire" رسیدن به ارزو ها، درکنار خانواده بودن، شادی مردم و... چیزهای که به ادم ارامش میده

raz-raz خوشبختی یعنی اینکه آدم از خودش راضی باشه

IEMAN. خوشبختی یعنی اینکه آدم حسرت گذشته رو نخوره

• Like 5
لینک به دیدگاه
sahar 91 خوشبختی یعنی داشتن ارامش، داشتن کسانی که بهشون عشق بورزی و متقابلا بهت عشق بورزن و داشتن امید

Waffen خوشبختی را نمی تونم تعریف کنم

edvin نداشتن مشکل روحی و جسمی و مالی... و داشتن یک حامی

هولدن کالفیلد داشتن یک زندگی پرشور ، خستگی ناپذیر و ارامش بخش

El Roman قابل تعریف نیست چون نسبیه و بستگی به شرایط و موقعیت ادم ها تغیر میکنه. و برای من لحظاتی کوچیک که ارزوهای کوچیکم براورده میشه.

asiabadboy لذت بردن از زندگی در زمان حال با امکانات موجود در هر شرایطی ....

yosefi خوشبختی یه چیز نسبی اما من زمانی خوشبخت می بودم که به اون چیزی که میخواستم برسم

sam archح یه واژه ساده و انتزاعی هست، خوشبختی یعنی رضایت از خود و دورنشدن از خود و دیگران هم در ان نقشی ندارند

anvil به قول ارسطو خوشبختی احساسی جدانشدنی از انچیزیست که انجام میدهیم.لذت بردن از زندگی همان خوشبختیست.

فرزانه غلامی اینکه در حال زندگی کنی ونه به گذشته کار داشته باشی نه به آینده.ودنیارو با خوبی نگاه کنی

Pantalasa خوشبختی یعنی وقتی آدم از خودش راضیه!!! همین

ShaMoh اینکه احساس خوبی به زندگی داشته باش

ی ، دل خوشی داشته باشی و از زندگی کردن لذت ببری .

سیندخت شاید تعریف نداشتن برای خوشبختی اتفاقا بهترین تعریف باشه

چون ادم عادی زندگیشو میکنه و خودشو محدود به واژه ها و تعاریف نمی کنه

Pantalasa تعریف یکیه راهها متفاوت

ali.fatemi4 به قول چارلز اسپنسر چاپلین، خوشبختی فاصله ی بین دو بدبختیست.

Dezire" رسیدن به ارزو ها، درکنار خانواده بودن، شادی مردم و... چیزهای که به ادم ارامش میده

raz-raz خوشبختی یعنی اینکه آدم از خودش راضی باشه

IEMAN. خوشبختی یعنی اینکه آدم حسرت گذشته رو نخوره

عهه چه جالب همه رو اوردی کنار هم

الان داشتم فک میکردم سر یه موضوعی و اینکه شاید خوشبختی یعنی اینکه ادم حسودی هیچ کسیو نکنه و حواسش به زندگی خودش باشه...تو زندگی مردم چه فکرا چه واقعا رفت و امد نکنه فقط تو خط مسیر زندگی خودش تردد کنه:)

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...