رفتن به مطلب

خوشبختی ...

سیندخت

ارسال های توصیه شده

لذت مادی نه .... لذت باطنی .... یه جور حس رضایت ....

مشکلات تو زندگی همه هست .... یا میشه حل کرد یا نمیشه .... نگاه ادما به مشکلات خیلی مهمه ....

بعضی ادما خوشبختی رو تو یه چیزایی می بینن .... ولی وقتی بهش میرسند حسی که بهشون دست میده دائمی نیست .... چون از ریشه مشکل دارند ....

تعریف خوشبختی یه تعریف ایده الی هست .... مادی نیست تا بشه به دستش اورد .... راه داره .... تلاش میخواد ....

ممکنه راه رو اشتباه بره .... مثل همون معتاد مثال شما ....

اون از ریشه مشکل داشتن خیلی درسته و جای بحث داره.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 48
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اینکه در حال زندگی کنی ونه به گذشته کار داشته باشی نه به آینده.ودنیارو با خوبی نگاه کنی.

من به خودم 4 میدم

میشهاینطوری زندگی کرد؟ شما تونستی؟واقعا میشه؟ اینم به نظر من یکم ایده ال گرایانه ست 

• Like 1
لینک به دیدگاه
اینم جواب کلیشه ای!:ws3:

خوشبختی یعنی وقتی آدم از خودش راضیه!!! همین

نمره . . . . فعلا وقت گرفتم از خودم که خوشبختش کنم:icon_redface:

یه جورایی شبیه جوابی که sam arch عزیز داد....جالبه..تعریف قشنگیه

البته من شخصا فکر میکنم که خیلی خوبه که ادم اینطوری باشه...یعنی یه صفت اخلاقیه خیلی خوبیه...ولی خودم با اینکه اینو به عنوان 'تعریف"خوشبختی قبول کنم مشکل دارم

چون مثلا یه قاتل هم ممکنه حین سر بریدن از خودش راضی باشه! بعد هم سر رو ببره مغز طرف رو جدا کنه و شام بخوره و بده بچه هاش هم بخورن....اونا خوشبختن؟ پس این جا دو تا بحث مطرح میشه اینکه ادم ممکنه از دید خودش کاملا خوشبخت باشه از دید بقیه کاملا بدبخت و مفلوک...اون وخت اگه این درست باشه به نظرم شاید بشه رو این تعریفی ک گفتی فکر کرد

• Like 1
لینک به دیدگاه
یه جورایی شبیه جوابی که sam arch عزیز داد....جالبه..تعریف قشنگیه

البته من شخصا فکر میکنم که خیلی خوبه که ادم اینطوری باشه...یعنی یه صفت اخلاقیه خیلی خوبیه...ولی خودم با اینکه اینو به عنوان 'تعریف"خوشبختی قبول کنم مشکل دارم

چون مثلا یه قاتل هم ممکنه حین سر بریدن از خودش راضی باشه! بعد هم سر رو ببره مغز طرف رو جدا کنه و شام بخوره و بده بچه هاش هم بخورن....اونا خوشبختن؟ پس این جا دو تا بحث مطرح میشه اینکه ادم ممکنه از دید خودش کاملا خوشبخت باشه از دید بقیه کاملا بدبخت و مفلوک...اون وخت اگه این درست باشه به نظرم شاید بشه رو این تعریفی ک گفتی فکر کرد

مممممممم، البته من کتاب زیاد میخونم ولی مربوط به رشته م! علی رغم علاقه م به مباحث روانشناسی و اجتماعی(بحث شما فلسفیه البته :)) هنوز فرصت نکردم به علایقم برسم. همینه که میگم به خودم وقت دادم ....:icon_redface: به همین خاطر نظراتم شاید شبیه آدم بیسوادی باشه که فقط استقرای داره از چیزایی که دورو برش میبینه. خوشحال میشم اشتباهاتمو اصلاح کنم :)

>>>>>>>>>>>>>

دقیقا منظورم همینه! شاید تعریف خوشبختی یکی باشه، اما هر کسی بر اساس جایگاهی که از نظر اجتماعی و اعتقادی داره راه رسیدن به خوشبختی رو برا خودش مشخص میکنه. اینطور بگم تعریف یکیه راهها متفاوت.

مثلا یه کشاورز تو یه روستای دور افتاده با کار سخت روزانه، ممکنه احساس خوشبختی کنه.

من اینجا، با وضعیت متوسط اقتصادی، در کنار خونواده م احساس خوشبختی کنم و حاضر نباشم یک روز زندگی به اون سختی رو تحمل کنم، یا برعکس!

هر کدوم از ما حسرت زندگی دیگری رو داشته باشیم.

حتی نمونه متفاوت تر یک کشاور ساده با یک تاجر بزرگ!

من گفتم از کارت راضی باشی و احساس رضایت کنی! صرفا انجام هرکاری به معنی رضایتمندی نیست!

درمورد اون مورد قاتل هم، دیگه شما بهتر میدونی این جور افراد سالم نیستن. پس نمیشه از رو اونا الگو مشخص کرد.

هرچند ممکنه واقعا خوشبخت باشه! :|

فکر میکنم هدف شما صرفا طرح یه سوال به قول خودتون کلیشه ای نبود!

شاید میخواید دلیل اینکه معنای خوشبختی متفاوت شده رو بررسی کنید:ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مممممممم، البته من کتاب زیاد میخونم ولی مربوط به رشته م! علی رغم علاقه م به مباحث روانشناسی و اجتماعی(بحث شما فلسفیه البته :)) هنوز فرصت نکردم به علایقم برسم. همینه که میگم به خودم وقت دادم ....:icon_redface: به همین خاطر نظراتم شاید شبیه آدم بیسوادی باشه که فقط استقرای داره از چیزایی که دورو برش میبینه. خوشحال میشم اشتباهاتمو اصلاح کنم :)

>>>>>>>>>>>>>

دقیقا منظورم همینه! شاید تعریف خوشبختی یکی باشه، اما هر کسی بر اساس جایگاهی که از نظر اجتماعی و اعتقادی داره راه رسیدن به خوشبختی رو برا خودش مشخص میکنه. اینطور بگم تعریف یکیه راهها متفاوت.

مثلا یه کشاورز تو یه روستای دور افتاده با کار سخت روزانه، ممکنه احساس خوشبختی کنه.

من اینجا، با وضعیت متوسط اقتصادی، در کنار خونواده م احساس خوشبختی کنم و حاضر نباشم یک روز زندگی به اون سختی رو تحمل کنم، یا برعکس!

هر کدوم از ما حسرت زندگی دیگری رو داشته باشیم.

حتی نمونه متفاوت تر یک کشاور ساده با یک تاجر بزرگ!

من گفتم از کارت راضی باشی و احساس رضایت کنی! صرفا انجام هرکاری به معنی رضایتمندی نیست!

درمورد اون مورد قاتل هم، دیگه شما بهتر میدونی این جور افراد سالم نیستن. پس نمیشه از رو اونا الگو مشخص کرد.

هرچند ممکنه واقعا خوشبخت باشه! :|

فکر میکنم هدف شما صرفا طرح یه سوال به قول خودتون کلیشه ای نبود!

شاید میخواید دلیل اینکه معنای خوشبختی متفاوت شده رو بررسی کنید:ws38:

مرسی هانیه جان. اون تیکه ای که از زندگی کشاورز گفتی و مقایسه ش کردی و دوست داشتم

در مورد قاتله .من فقط خواستم خیلی مثال رو بزرگ کنم که قابل لمس باشه وگرنه این فقط یه مثال بود.

هرچند که به نظرم اینکه یه قاتل یا دزد یا...ادم سالمی نیست و بقیه سالم هستن رو قبول ندارم. تمام ادما سالم نیستن :))))))یکی کم تر ناسالمه یکی بیشتر. یکی شرایط طوری براش میگذره که این ناسالمیش رو بروز میده برا یکی نه.....حالا بگذریم. بحثش خودش خیلی مفصله

اره واقفا میخواستم بدونم نظر بقیه چیه. برا این گفتم کلیشه ای که خب این تعریف ها یه چیزایی بوده که همیشه بوده و همه بهش فکر کردن و شاید دیگه بحث روز نباشه. بحث سیاسی یا اجتماعی یا اقتصادی نباشه....اما علی رغم ساده بودنش ادم میبینه جزو واژه عایی هست که راحت نمیتونه تعریفش کنه.

اره قبول دارم که میگی تعریفش شاید گاهی شخصی و فرد به فرد باشه

• Like 1
لینک به دیدگاه
منم مثل شما اتفاقا فعلا تعریفی براش ندارم...هرچند قبلا داشتم...ولی هرکدوم به توعی نقض شدن

کسی چه میدونه شاید این تعریف نداشتن براش اتفاقا بهترین تعریف باشه

چون ادم عادی زندگیشو میکنه و خودشو محدود به واژه ها و تعاریف نمی کنه

منم دقیقا به همین دلیل برای این چیزها تعریفی ندارم... چون تعاریف باید مطلق باشند تا "تعریف" به حساب بیاند... اصلا معنای تعریف این هست... و در مورد چنین مسائلی فکر نمی کنم هیچ وقت بشر بتونه تعریفی ارائه کنه چون مطلق نیستند و هر تعریفی دارای تناقضی مشود (در نتیجه مطلق نیست)...

به نظر بنده هم تعریف نداشتن در حقیقت تنها تعریف چنین چیزهایی است...

• Like 2
لینک به دیدگاه
یک سوال کلیشه ای !!

یعنی دو تا سوال! :)

1. تعریف شخصی خودتون از خوشبختی چیه؟

به قول چارلز اسپنسر چاپلین، خوشبختی فاصله ی بین دو بدبختیست.

2. اگه 10 بیشترین مقدار و 0 کم ترین مقدار باشه، از 0 تا10 به خودتون چه نمره ای برای داشتن این واژه و خوشبخت بودن میدید؟

10

چون از زندگیم راضی ام خدا رو شکر

خدا رو شکر

• Like 3
لینک به دیدگاه
مرسی هانیه جان. اون تیکه ای که از زندگی کشاورز گفتی و مقایسه ش کردی و دوست داشتم

در مورد قاتله .من فقط خواستم خیلی مثال رو بزرگ کنم که قابل لمس باشه وگرنه این فقط یه مثال بود.

هرچند که به نظرم اینکه یه قاتل یا دزد یا...ادم سالمی نیست و بقیه سالم هستن رو قبول ندارم. تمام ادما سالم نیستن :))))))یکی کم تر ناسالمه یکی بیشتر. یکی شرایط طوری براش میگذره که این ناسالمیش رو بروز میده برا یکی نه.....حالا بگذریم. بحثش خودش خیلی مفصله

اره واقفا میخواستم بدونم نظر بقیه چیه. برا این گفتم کلیشه ای که خب این تعریف ها یه چیزایی بوده که همیشه بوده و همه بهش فکر کردن و شاید دیگه بحث روز نباشه. بحث سیاسی یا اجتماعی یا اقتصادی نباشه....اما علی رغم ساده بودنش ادم میبینه جزو واژه عایی هست که راحت نمیتونه تعریفش کنه.

اره قبول دارم که میگی تعریفش شاید گاهی شخصی و فرد به فرد باشه

خواهش میکنم مریم جان، قابل شمارو نداشت. میخوای از این مثالا زیاد دارم بازم بیارم:ws3:

کاملا موافقم که آدما هیچکدوم سالم نیستن! خودمم یکیش. افراط و تفریط تو کارهامون تو اعتقاداتمون و.... از حالت نرم خارجمون کرده!

ولی خوب، یه عده نشون داده شد یه عده زیر پز مدرک و پشت تریبون و چیزای دیگه مخفی شد.

بگذریم از آدمای مریض خوش صورت :)

دقت کردی تو مملکت ما به بحثای انسانی که خیلی مهمه و اساسی توجه نمیشه ولی بهترین دانشگاههای دنیا علوم انسانی حرف اول رو میزنه؟؟

چرااااااااااااااا؟؟؟!!!!!!!! میدونی؟؟:ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خواهش میکنم مریم جان، قابل شمارو نداشت. میخوای از این مثالا زیاد دارم بازم بیارم:ws3:

کاملا موافقم که آدما هیچکدوم سالم نیستن! خودمم یکیش. افراط و تفریط تو کارهامون تو اعتقاداتمون و.... از حالت نرم خارجمون کرده!

ولی خوب، یه عده نشون داده شد یه عده زیر پز مدرک و پشت تریبون و چیزای دیگه مخفی شد.

بگذریم از آدمای مریض خوش صورت :)

دقت کردی تو مملکت ما به بحثای انسانی که خیلی مهمه و اساسی توجه نمیشه ولی بهترین دانشگاههای دنیا علوم انسانی حرف

اول رو میزنه؟؟

چرااااااااااااااا؟؟؟!!!!!!!! میدونی؟؟:ws38:

اره اینجا کلا همه اشتباهی اند...به یاد اون دیالوگ ماندگار مهران مدیری

• Like 1
لینک به دیدگاه
اره اینجا کلا همه اشتباهی اند...به یاد اون دیالوگ ماندگار مهران مدیری

اون که بعلههههههههههه

ولی یه دلیل دیگه داره برم شب میام میگم :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
لذت مادی نه .... لذت باطنی .... یه جور حس رضایت ....

مشکلات تو زندگی همه هست .... یا میشه حل کرد یا نمیشه .... نگاه ادما به مشکلات خیلی مهمه ....

بعضی ادما خوشبختی رو تو یه چیزایی می بینن .... ولی وقتی بهش میرسند حسی که بهشون دست میده دائمی نیست .... چون از ریشه مشکل دارند ....

تعریف خوشبختی یه تعریف ایده الی هست .... مادی نیست تا بشه به دستش اورد .... راه داره .... تلاش میخواد ....

ممکنه راه رو اشتباه بره .... مثل همون معتاد مثال شما ....

یک کودک وقتی هدیه ای ساده میگره و غرق در شادی و لذت و نشاط میشه

لذتش جز کدوم دسته از لذت ها هست ؟ مادی یا معنوی؟ !

دنیای بچگیمون بدون مشکل بود؟ اصلا کل زندگیمون وابسته به خانواده و پدر و مادر بود ولی با این وجود زندگی رنگ روی دیگه ای داشت .

نمی خوام خوشبختی را تعریف کنم اگر قبلا چیزی گفتم فقط یک مثال و یک نمونه از مفهوم بی نهایت وسیع خوشبختی بود که فکر میکنم وجود داره.

متاسفانه ما هرچقدر بزرگ تر میشیم جامعه و مهمتر از اون تاثیر مندی خود ما، از ما موجودی میسازه درگیر تر و مسئله دار تر از پیش .

اینقد با صفای بچگی فاصله میگریم و اینقد زیر رنگ و لعاب و وصله پینه های ناجور از خودمون تصویری غیر واقعی میسازیم که با هیچ پاک کن و روتوش و فتوشاپی به زیبای اولیه مون نخواهد شد.

قلبمون اینقد سنگ میشه اینقد فکر های مخرب و زاید تو مغزمون پروش داده میشه اینقد درگیر روزمرگی ها میشیم که به سرعت و در یک چشم به هم زدنی میبینم یک عمر گذشت و ما فقط نفس کشیدم فقط در حسرت فردا و فرداها بودیم .

بله خوشبختی تعریف نداره ولی برای رسیدن بهش هزاران راه نرفته وجود داره که یکیش اینه که از دل خواهان خوشبختی دیگران باشیم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
یک کودک وقتی هدیه ای ساده میگره و غرق در شادی و لذت و نشاط میشه

لذتش جز کدوم دسته از لذت ها هست ؟ مادی یا معنوی؟ !

دنیای بچگیمون بدون مشکل بود؟ اصلا کل زندگیمون وابسته به خانواده و پدر و مادر بود ولی با این وجود زندگی رنگ روی دیگه ای داشت .

نمی خوام خوشبختی را تعریف کنم اگر قبلا چیزی گفتم فقط یک مثال و یک نمونه از مفهوم بی نهایت وسیع خوشبختی بود که فکر میکنم وجود داره.

متاسفانه ما هرچقدر بزرگ تر میشیم جامعه و مهمتر از اون تاثیر مندی خود ما، از ما موجودی میسازه درگیر تر و مسئله دار تر از پیش .

اینقد با صفای بچگی فاصله میگریم و اینقد زیر رنگ و لعاب و وصله پینه های ناجور از خودمون تصویری غیر واقعی میسازیم که با هیچ پاک کن و روتوش و فتوشاپی به زیبای اولیه مون نخواهد شد.

قلبمون اینقد سنگ میشه اینقد فکر های مخرب و زاید تو مغزمون پروش داده میشه اینقد درگیر روزمرگی ها میشیم که به سرعت و در یک چشم به هم زدنی میبینم یک عمر گذشت و ما فقط نفس کشیدم فقط در حسرت فردا و فرداها بودیم .

بله خوشبختی تعریف نداره ولی برای رسیدن بهش هزاران راه نرفته وجود داره که یکیش اینه که از دل خواهان خوشبختی دیگران باشیم.

خوشبختی برای ادمای بالغ تعریف میشه .... کودک فقط هدیه رو می بینه و نه فراتر ....

خوشبختی یه جور کماله .... ماها بزرگ میشیم .... به نداشته هامون بیشتر توجه میکنیم تا داشته هامون ....

اونقدر به جسممون اهمیت میدیم که از روح و روان غافل میشیم .... نمی پرسیم چرا دلمون سنگ شد ؟ چرا گرفتار روزمرگی شدیم ؟ و هزارتای دیگه ....

قبول دارم جامعه هم مقصره ولی نه صددرصد ....

نمیدونم چرا وقتی میریم بیمارستان یا بهشت زهرا نگاهمون به زندگی عوض میشه که البته عمرشم کوتاهه .... :ws3:

واقعا درست فرمودید .... در حسرت فرداها امروزمون رو از دست میدیم .... کلا ما ایرونیها همش داریم برای اینده ای که معلوم نیست کی میخواد بیاد زندگی میکنیم ....

• Like 3
لینک به دیدگاه
کدوم یکی خوشبخت تره چارلی چاپلین یا مردمی که برای دیدنش اومدن؟

عکس 1918

h1kzcoj26893zfimma2z.jpg

وی پی انا بسته شدن، نمیدونی با وقت آزادت چه کنی؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8

هیچ کدام، چون هیچ کدام دیگر نیستند. خوشبخت واقعی کسیست که هیچ وقت نمیرد.

• Like 2
لینک به دیدگاه
وی پی انا بسته شدن، نمیدونی با وقت آزادت چه کنی؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8

هیچ کدام، چون هیچ کدام دیگر نیستند. خوشبخت واقعی کسیست که هیچ وقت نمیرد.

من ساکس استفاده میکنم خیلیم خوب کار میکنه :ws3:

نه یه لحظه عکس رو دیدم به احساسی که چاپلین داشت فکر کردم

کسی که هیچوقت نمیمیره؟‌ پاول ( تام هنکس) تو گرین مایل؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

1. تعریف شخصی خودتون از خوشبختی چیه؟

من خودم وقتی احساس میکنم خوشبختم که به همه ی چیزایی که آرزو دارم برسم

اما اینکه سایه ی خانواده م هم همیشه بالا سرم باشه ... اینکه همه ی مردم شاد باشن ... و خیلی چیزای فانتزیِ دیگه :ws3: هم آدم رو خوشبخت میکنه و آدم آرامش داره

2. اگه 10 بیشترین مقدار و 0 کم ترین مقدار باشه، از 0 تا10 به خودتون چه نمره ای برای داشتن این واژه و خوشبخت بودن میدید؟

اممممم اینگه خانوادم هستن ، اینکه یه زندگیه آروم دارم 5 امتیاز ...

ولی اینکه به دو چهارم چیزایی هم که میخوام رسیدم تا الان 2 امتیاز

با این حساب 7

• Like 3
لینک به دیدگاه

عکس 1918

h1kzcoj26893zfimma2z.jpg

مردم :ws3:

دلیلشو خودت بفهم ، حوصله ندارم توضیح بدم :whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من ساکس استفاده میکنم خیلیم خوب کار میکنه :ws3:

نه یه لحظه عکس رو دیدم به احساسی که چاپلین داشت فکر کردم

کسی که هیچوقت نمیمیره؟‌ پاول ( تام هنکس) تو گرین مایل؟

برا من هیچی کار نمیکنه، نه فریگیت، نه پروکسی، نه سایفون، هیچ کدوم دلخواهم نیستن. :4564: ساکس رو به منم میدی؟ 62izy85.gif

چقد خفقان آخه. :4564:

تو اون فیلم بد تصویر کرده بود، برای یکی مثل من آره. پیری بزرگترین بدبختی ایه که ممکنه سراغم بیاد و بعدش عدم. البته نامیرایی به شکلی که تو مسیر سبز تصویر کرده بود هم ممکن نیست، چون نقش مذکور در طول زمان خیلی فرتوت شده بود.

• Like 2
لینک به دیدگاه

عکس 1918

h1kzcoj26893zfimma2z.jpg

به نظر من کسی که عکسو گرفته از همسون خوشبخت تره!!!

حالا جوابش چیه؟ .

• Like 1
لینک به دیدگاه
برا من هیچی کار نمیکنه، نه فریگیت، نه پروکسی، نه سایفون، هیچ کدوم دلخواهم نیستن. :4564: ساکس رو به منم میدی؟ 62izy85.gif

چقد خفقان آخه. :4564:

تو اون فیلم بد تصویر کرده بود، برای یکی مثل من آره. پیری بزرگترین بدبختی ایه که ممکنه سراغم بیاد و بعدش عدم. البته نامیرایی به شکلی که تو مسیر سبز تصویر کرده بود هم ممکن نیست، چون نقش مذکور در طول زمان خیلی فرتوت شده بود.

آره چرا نمیدم :w02: بپر یاهوو بدم بهت :ws3:

من اصلا تو ابدیت خوشبختی نمیبینم چرا؟ :ws38: خوشبخی نقطه فرازه یه خط سینوسیه. ابدیت خیلی کسل کنندس

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...