سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ یک سوال کلیشه ای !! یعنی دو تا سوال! :) 1. تعریف شخصی خودتون از خوشبختی چیه؟ 2. اگه 10 بیشترین مقدار و 0 کم ترین مقدار باشه، از 0 تا10 به خودتون چه نمره ای برای داشتن این واژه و خوشبخت بودن میدید؟ 18 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ 1. تعریف شخصی خودتون از خوشبختی چیه؟ خوشبختی یعنی.. یه جایی رو داشته باشی که احساس آرامش کنی...یه آدمایی رو کنارت داشته باشی که بهشون عشق بورزی...کسانی باشند که دوست داشته باشن... زمانی که به آینده امیدوار باشی و واسه بهتر زندگی کردن کلی نقشه تازه داشته باشی... 2. اگه 10 بیشترین مقدار و 0 کم ترین مقدار باشه، از 0 تا10 به خودتون چه نمره ای برای داشتن این واژه و خوشبخت بودن میدید؟ من میگم 9 ..چون میخوام واسه 10 شدنش همیشه انگیزه داشته باشم و تلاش کنم... 12 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ تعریفی از خوشبختی ندارم... برای من خیلی عجیبه که چطور من هرچه تلاش میکنم نمی توانم تعریفی برای چنین چیزهایی داشته باشم و دیگران دارند... نمره هم نمی توانم بدهم... کلا برای چنین چیزهایی هم مگر میشود سیستم های اندازه گیری تعریف کرد؟ 11 لینک به دیدگاه
edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ ۱ - نمیشه تو یک جمله گفت ...اما چیزی که الان توی ذهنم هست اینکه مشکل جسمی ، روحی ، مالی و .. نداشته باشی یا اگه داشتی یکی باشه که تنهات نذاره و حمایتت بکنه کنارت باشه. ۲ - 0.25 10 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ صبح با انرژی و سرشار از شور زندگی از خواب بیدار شدن خستگی ناپذیر کار کردن و با ارامش خوابیدن. نمره رو نمیدونم ولی فک میکنم خوب باشه :) 10 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ تعریف عامیانه خوشبختی نسبیه, چیزی که الان بهش میگید خوشبختی اگر فردا روزی بهش برسید یک زندگی معمولی هست, همونطور که اگر شرایط زندگیتون بدتر از الان بود شاید تعریفتون از خوشبختی زندگی الانتون بود! برای کسی که حیاط نباتی داره پلک زدن, به هوش بودن خوشبختیه, برای کسی که فلجه تکون دادن پا و برای هرکدوم از ما آرزوهامون برای من خوشبختی لحظات کوچیکی هستند که آرزوهای کوچیکم براورده میشن, آخرین باری که خوشبخت بودم چند روز پیش بود وقتی همه واحدام رو بهم دادن نمره نمیشه داد ولی من به چیزهایی که میخوامشون نرسیدم چون به چیزهایی که رسیدم دیگه نمیخوامشون! 9 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ لذت بردن از زندگی در زمان حال با امکانات موجود در هر شرایطی .... 11 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ خوشبختی یه چیز نسبی اما من زمانی خوشبخت می بودم که به اون چیزی که میخواستم برسم تمام امید و آینده و انگیزم در اون صورت بود اما الان............. در حال حاضر0 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ خوشبختی یک واژه ی انتزاعی برای تک تک افراد....و برای من یک واژه ی ساده است... از خودم راضی باشم....از خودم دور نشم....خوشبخت هستم... این میون دیگران در خوشبختی من کمترین نقش رو دارن.... چون نمی تونم کنترلشون کنم....خودم رو می تونم کنترل کنم و دیگران رو نه... پس از معادله خوشبختی م حذفشون می کنم...می مونم خودم و خودم....اون موقع ساده می شه تعریف..انتزاعی شدن تعریف خوشبختی به خاطر همینه که براش پارامتر و شاخ و برگ زیاد قائل می شیم..چه درست چه غلط...من این شاخ و برگ ها رو ندارم... از تعریفم معلومه دیگه....من تو سطح خوبی از خوشبختی هستم....نمره نمی دم....چون محدود می شه.... 7 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ به قول ارسطو خوشبختی احساسی جدانشدنی از انچیزیست که انجام میدهیم.لذت بردن از زندگی همان خوشبختیست. برای نمره هم شما مقیاسی برای من تعریف کن تا نمره منم معلوم بشه.دقیقا 0 ینی چه وضعیتی؟و 10 چه حالتی میشه؟ نمره های براساس ملاک شخصی قابلیت ارزیابی ندارن. 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ لذت بردن از زندگی در زمان حال با امکانات موجود در هر شرایطی .... ولی همیشه لذت بردن دلیل خوشبختی نیست . گاهی وقتا ادم لذت میبره ولی خیلی هم خوشبخت نیست، لذت یه جورایی مسکنِ دردهاش هست. یه معتاد از مواد لذت میبره و تو زمان حال هم زندگی میکنه ولی خوشبخته واقعا؟! 6 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ ولی همیشه لذت بردن دلیل خوشبختی نیست .گاهی وقتا ادم لذت میبره ولی خیلی هم خوشبخت نیست، لذت یه جورایی مسکنِ دردهاش هست. یه معتاد از مواد لذت میبره و تو زمان حال هم زندگی میکنه ولی خوشبخته واقعا؟! لذت مادی نه .... لذت باطنی .... یه جور حس رضایت .... مشکلات تو زندگی همه هست .... یا میشه حل کرد یا نمیشه .... نگاه ادما به مشکلات خیلی مهمه .... بعضی ادما خوشبختی رو تو یه چیزایی می بینن .... ولی وقتی بهش میرسند حسی که بهشون دست میده دائمی نیست .... چون از ریشه مشکل دارند .... تعریف خوشبختی یه تعریف ایده الی هست .... مادی نیست تا بشه به دستش اورد .... راه داره .... تلاش میخواد .... ممکنه راه رو اشتباه بره .... مثل همون معتاد مثال شما .... 3 لینک به دیدگاه
فرزانه غلامی 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ اینکه در حال زندگی کنی ونه به گذشته کار داشته باشی نه به آینده.ودنیارو با خوبی نگاه کنی. من به خودم 4 میدم 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ یک سوال کلیشه ای !!یعنی دو تا سوال! :) 1. تعریف شخصی خودتون از خوشبختی چیه؟ 2. اگه 10 بیشترین مقدار و 0 کم ترین مقدار باشه، از 0 تا10 به خودتون چه نمره ای برای داشتن این واژه و خوشبخت بودن میدید؟ اینم جواب کلیشه ای! خوشبختی یعنی وقتی آدم از خودش راضیه!!! همین نمره . . . . فعلا وقت گرفتم از خودم که خوشبختش کنم 4 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ خوشبختی از نظر من : اینکه احساس خوبی به زندگی داشته باشی ، دل خوشی داشته باشی و از زندگی کردن لذت ببری . نمره : به خوشبختی خودم با ارفاق نمره ی 3 شایدم 5 رو میدم . 2 نمره ی اختلاف تا 5 هم الکی خوش بودنه گاهی اینجوری هم حال خوشیه . 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ تعریفی از خوشبختی ندارم... برای من خیلی عجیبه که چطور من هرچه تلاش میکنم نمی توانم تعریفی برای چنین چیزهایی داشته باشم و دیگران دارند... نمره هم نمی توانم بدهم... کلا برای چنین چیزهایی هم مگر میشود سیستم های اندازه گیری تعریف کرد؟ منم مثل شما اتفاقا فعلا تعریفی براش ندارم...هرچند قبلا داشتم...ولی هرکدوم به توعی نقض شدن کسی چه میدونه شاید این تعریف نداشتن براش اتفاقا بهترین تعریف باشه چون ادم عادی زندگیشو میکنه و خودشو محدود به واژه ها و تعاریف نمی کنه 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ ۱ - نمیشه تو یک جمله گفت ...اما چیزی که الان توی ذهنم هست اینکه مشکل جسمی ، روحی ، مالی و .. نداشته باشی یا اگه داشتی یکی باشه که تنهات نذاره و حمایتت بکنه کنارت باشه. ۲ - 0.25 الان خیلی به پاسختون فکر کردم بعد دیدم اگه این تعریف درست باشه تقریبا اکثر ادما در اکثر زمان ها خیلی بدبختن... یکم شاید ایده ال گرایانه باشه... 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ تعریف عامیانه خوشبختی نسبیه, چیزی که الان بهش میگید خوشبختی اگر فردا روزی بهش برسید یک زندگی معمولی هست, همونطور که اگر شرایط زندگیتون بدتر از الان بود شاید تعریفتون از خوشبختی زندگی الانتون بود! برای کسی که حیاط نباتی داره پلک زدن, به هوش بودن خوشبختیه, برای کسی که فلجه تکون دادن پا و برای هرکدوم از ما آرزوهامون برای من خوشبختی لحظات کوچیکی هستند که آرزوهای کوچیکم براورده میشن, آخرین باری که خوشبخت بودم چند روز پیش بود وقتی همه واحدام رو بهم دادن نمره نمیشه داد ولی من به چیزهایی که میخوامشون نرسیدم چون به چیزهایی که رسیدم دیگه نمیخوامشون! این نسبی بودنش جزو تعریفایی که قبلا داشتم ولی نتونستم فبولش کنم. چون این مدل خوشبختی همش در رفت و امده...به محض این که به اون شرایطی که به قول خودت ارزوش رو داشتی برسی ماکسیمم در 90 روز برات عادی میشن بعد باید دوباره دنبال توپ خوشبختی بگردی برای یه نود روز حس خوشبخت بودن دیگه.... اما خودم با اون خوشبختی های کوچیکی ک گفتی خیلی موافقم 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ به قول ارسطو خوشبختی احساسی جدانشدنی از انچیزیست که انجام میدهیم.لذت بردن از زندگی همان خوشبختیست.برای نمره هم شما مقیاسی برای من تعریف کن تا نمره منم معلوم بشه.دقیقا 0 ینی چه وضعیتی؟و 10 چه حالتی میشه؟ نمره های براساس ملاک شخصی قابلیت ارزیابی ندارن. خب نمره یعنی کمی کردن قضیه... ببین مثلا تو پزشکی برای بیان میزان درد جسمی پزشک از بیمارش می خواد که اگه بیشترین میزان دردی ک بیمار میتونه برای خودش متصور بشه 10و کم ترین 1 باشه بگه تو وضعیت فعلی دردی ک داره چنده... این جا هم اگه خوشبختی رو نبود بدبختی معنی کنیم،بدبختی رو هم درد غیر قابل حل ، این مدل نمره رو بش بدیم :) 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ ولی همیشه لذت بردن دلیل خوشبختی نیست .گاهی وقتا ادم لذت میبره ولی خیلی هم خوشبخت نیست، لذت یه جورایی مسکنِ دردهاش هست. یه معتاد از مواد لذت میبره و تو زمان حال هم زندگی میکنه ولی خوشبخته واقعا؟! اره اینو قبول دارم واقعا... به قول یه تعریفی از خوشبختی که حالا تا یه حدودی میشه راجع بهش فکر کرد میگه خوشبخت کسی نیست که مشکلی نداره بلکه کسیه که واسه مشکلاتش دلیلی نداره... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده