رفتن به مطلب
  • 0

درخواست اطلاعات بافت فرسوده یک منطقه در تهران یا جاهای دیگر برای انتخاب نمونه موردی

hamid_shahrsaz

سوال

سلام دوستان.برای نمونه موردی کار پایان نامه ام که در مورد بافت فرسوده هست به اطلاعات یه منطقه فرسوده نیاز دارم.کسی چیزی داره؟مثلا طرح جامع یا طرح تفصیلی یا طرح ساماندهی بافت فرسوده یا نقشه کد و ..... به شدت استقبال میشه از هرگونه اطلاعات.اگه اون شهر تهران هم نبود اشکال نداره.اگرم جایی رو میشناسید که میفروشه بگید هزینش رو پرداخت میکنم.با تشکر

• Like 5
لینک به دیدگاه

15 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

• 0
هرچه زودتر بهتر چون برای پابان نامم میخوام.میتونی چیزی چور کنی؟

اجازه بده امشب تو سیستممو نیگا بندازم ، احتمالا باشه . فردا بهت خبر میدم :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0
اجازه بده امشب تو سیستممو نیگا بندازم ، احتمالا باشه . فردا بهت خبر میدم :a030:

وای مرسی خیلی لطف میکنی.پس یادت نره ها دستت درد نکنه

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0
من منطقه 12 رو دارم حمید البته اطلاعاتش کامل نیست یه سری طرح و اینام داره به دردت میخوره برات بفرستم

دستت درد نکنه.حجمش بالا نیس؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0
دستت درد نکنه.حجمش بالا نیس؟

مممم نه خیلی

بیشترش پروژه هایی که مهندسین مشاور و اینا کار کردن مثل باوند...البته بیشتر مانورش رو عودلاجان میانی

نقشه های شهریشم هست میخوای میل کنم برات

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0
مممم نه خیلی

بیشترش پروژه هایی که مهندسین مشاور و اینا کار کردن مثل باوند...البته بیشتر مانورش رو عودلاجان میانی

نقشه های شهریشم هست میخوای میل کنم برات

آره میتونی میل کن دستت ئرئ نکنه

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0

سلام

بچه ها کسی اطلاعاتی در مورد بافت فرسوده باغ شاطر داره؟ یا طرح مهندسین مشاور طراحان بافت و معمار که برای باغ شاطر انجام دادن؟

اگه دارید لطفا بگید

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0

سلام .برای کار پایان نامه ام که در مورد بافت فرسوده باغ شاطر هست به اطلاعات منطقه فرسوده نیاز دارم.کسی چیزی داره؟مثلا طرح منظر شهری که مهندسین مشاور طراحان بافت و معماری انجام دادن. خواهشا ج بدید اگه دارید ممنون مشم از کمکتون

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0
سلام .برای کار پایان نامه ام که در مورد بافت فرسوده باغ شاطر هست به اطلاعات منطقه فرسوده نیاز دارم.کسی چیزی داره؟مثلا طرح منظر شهری که مهندسین مشاور طراحان بافت و معماری انجام دادن. خواهشا ج بدید اگه دارید ممنون مشم از کمکتون

طرح منظر شهری محله باغ شاطر تو بخش طلایی انجمن هستش:

http://www.noandishaan.com/forums/forum1219-2.html

با عضویت طلایی درجه یک می تونید دانلودش کنید که شرایش هم تو لینک زیر گفته شده: :a030:

http://www.noandishaan.com/forums/thread80577.html

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0
Mohammad Aref با سلام

اگه امکانش هست برام ایمیل کنید من هزینه فایلو پرداخت می کنم. هرکاری می کنم دانلود نمیشه.

سلام دوست عزیز

فایل که هزینه جدا نداره :ws38:

شما یا باید مطالب ویژه ارائه بدین و امتیاز طلایی بگیرین یا اینکه از طریق لینک زیر عضویت طلایی درجه یک رو خریداری کنید :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...