*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ پلان ها و عکس های بیمارستان آتیه تهران که شاملِ عکس از بخش های بیمارستان به همراه پلان کلیه طبقات آن البته نا گفته نمونه که پلانها as built نیستن(البته تا جایی که ما برای بازدید رفتیم و دیدیم یک مقدار با پلانهای اصلی تفاوت داشت) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 14 1 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ طرح توسعه بيمارستان اتيه تهرانو پدر تاسيسات ايران مهندس سپهرارا داده بودند كه در نوبه خودش طراحي خوبي بود 5 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ واقعا جالبه بدونم تواين عكس -كه با فلش قرمز نشون دادم اون چه وسيله ايه ؟ نميدونم تو كدوم الزامات گفته به غيراز هواساز هايژنيك ديگه چه وسيله اي ميتونه تو طراحي تاسيسات اتاق عمل قرار بگيره اشتباه دومي كه تواين عكس ديده ميشه با توجه به اينكه ميدونيم كه در اتاق هاي عمل بخاطر شرايط خاصي كه دارند نبايد هيچ گوشه اي داشته باشند بخاطر اينكه در گوشه ها گرد وغبار جمع ميشه و همان محل باعث بروز منطقه بروز بيماري منجر ميشه ،حالا چرا طراح اومده فقط از يه سمت گوشه ديوار هوارو اگزاست ميكنه برام جاي سوال داره ؟؟؟ اصولا هواي اگزاست اتاق عمل بدين گونه مي باشد كه به ازاي هرگوشه اي كه داريم دوتا دريچه قرار ميگيره كه دوسوم هواي كه بايد اگزاست بشه از دريچه پايين كه فاصله اون از كف تمام شده 20 سانت مي باشد و دريچه دوم توي همون گوشه يك سوم هواي رو بايد اگزاست كنه و فاصله اون از كف تمام شده حدود 240 سانت مي باشد وقتي طراح تاسيسات مياد از بجاي دو سمت از يك گوشه فقط ي خروجي ميذاره يعني هوارو فقط از اون سمت اگزاست ميكنه كه در نتيجه باعث ميشه الگوي جريان هوا بهم بخوره و حتما توي اون دريچه ايجاد نويز وصدا به همراه خود بايد داشته باشه اصولا نويز يا دسيبل صداي اتاق عمل بايد زير 30 باشه 6 لینک به دیدگاه
neda khodadoost 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۲ سلام فایلی ک گذاشتین فقط عکسه ، پلان نداشت چرا؟ 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۲ سلام فایلی ک گذاشتین فقط عکسه ، پلان نداشت چرا؟ سلام، با دقت فایل ها رو مشاهده کنید، یکی از فایل هایی که در داخل فایل فشرده قرار داره ،پی دی اف هستش ، داخل فایل پی دی اف پلان ها موجود هستند. 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ در این پاورپوینت هم اطلاعی به طور خلاصه درمورد این بیمارستان آورده شده است. حجم فایل : 27.0 MB فرمت فایل : rar _ داخل فایل فشرده pptx پسورد فایل: www.noandishaan.com 42 اسلاید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
pari sami 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ سلام.من هرچی فایل بیمارستان اتیه را دانلود می کنم نمیشه.چ کنم؟ اگه میشه برام ایمیلش کنین خیلی بش نیاز دارم.ممنون:4564: لینک به دیدگاه
ESHGHIIIIIIIIIIIIIII 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سلام خدا هرچی میخواین بهتون بده.لطف کردین ممنوووووووووووووووووووووووووون لینک به دیدگاه
sheyda banki 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۵ واقعا دستتون درد نكنه خيلي كمكم كردين مرسيييييي???? خدا خيرتون بده از دست يه استاد سخت گيرررررر راحت شدم ??? لینک به دیدگاه
Zahra.H.H 1 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۷ ببخشید مقطع های این بیمارستان رو دارید؟من خیلی بهشون احتیاج دارم.اگر شما هر کسی مقطع های این بیمارستان رو داره ممکنه برای من ایمیل کنه؟ 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۷ در در 15 مهر 1397 در 10:45، Zahra.H.H گفته است : ببخشید مقطع های این بیمارستان رو دارید؟من خیلی بهشون احتیاج دارم.اگر شما هر کسی مقطع های این بیمارستان رو داره ممکنه برای من ایمیل کنه؟ شرمنده نه نداريم☹️ لینک به دیدگاه
Nasir1381 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۹ لینک دانلود پلان ها کار نمیکنه میشه مجددا بارگزاری کنید؟ لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در ۱ ساعت قبل، Nasir1381 گفته است : لینک دانلود پلان ها کار نمیکنه میشه مجددا بارگزاری کنید؟ سلام چک شد مشکلی نداره دانلود میشه. 1 لینک به دیدگاه
Maede kiaei 1 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۹ در در 10 اسفند 1391 در 19:08، *mini* گفته است : پلان ها و عکس های بیمارستان آتیه تهران که شاملِ عکس از بخش های بیمارستان به همراه پلان کلیه طبقات آن البته نا گفته نمونه که پلانها as built نیستن(البته تا جایی که ما برای بازدید رفتیم و دیدیم یک مقدار با پلانهای اصلی تفاوت داشت) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام این فایلتون رمز داره رمزشو نذاشتین میشه لطف کنید ممنون لینک به دیدگاه
Maede kiaei 1 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۹ در 2 دقیقه قبل، Maede kiaei گفته است : سلام این فایلتون رمز داره رمزشو نذاشتین میشه لطف کنید ممنون ممنون پیداش کردم? 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۹ در 1 ساعت قبل، Maede kiaei گفته است : سلام این فایلتون رمز داره رمزشو نذاشتین میشه لطف کنید ممنون سلام عزیزم وقتت بخیر من الان چک کردم نداشت رمز ? در 1 ساعت قبل، Maede kiaei گفته است : ممنون پیداش کردم? دیگه دیر گفتی دانلودش کردم? 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده