MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ با سلام خدمت دوستان بنده دنبال یه کتابی میگردم که یه کلیاتی درباره مکانیک و اصطلاحات عمومی مکانیک و مکانیزم های عمومی یاد بده و آشنا کنه. یعنی این کتاب رو میخوام به یه نفر که رشته اش زبان انگلیسی هست، معرفی کنم تا کمی با مکانیک آشنا بشه و کم کم بتونه زبان فنی مکانیک رو بخونه. همچین کتابی شما سراغ دارید ؟ یکی از استادهامون گفته، بهتره اون شخص، کاتالوگ های دستگاهها یا مکانیزم های مکانیک رو بخونه. اگه کاتالوگ هم دارید، معرفی کنید دانلود کنم. ممنون از همگی 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ با سلام خدمت دوستانبنده دنبال یه کتابی میگردم که یه کلیاتی درباره مکانیک و اصطلاحات عمومی مکانیک و مکانیزم های عمومی یاد بده و آشنا کنه. یعنی این کتاب رو میخوام به یه نفر که رشته اش زبان انگلیسی هست، معرفی کنم تا کمی با مکانیک آشنا بشه و کم کم بتونه زبان فنی مکانیک رو بخونه. همچین کتابی شما سراغ دارید ؟ یکی از استادهامون گفته، بهتره اون شخص، کاتالوگ های دستگاهها یا مکانیزم های مکانیک رو بخونه. اگه کاتالوگ هم دارید، معرفی کنید دانلود کنم. ممنون از همگی سلام اتفاقا یک کتاب زبان اصلی خیلی عالی از مکانیزم ها هست -> برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در مورد کلیات هم به نظرم بهتر از مشینری هندبوک نباشه - میتونن ابتدای هر مبحث رو مختصر مطالعه کنن 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده