faezeh mzk 19231 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 خب برو بچ مترجمین معمار برای شروع بدویین مقاله پیشنهاد بدین که دیگه داریم عقب میمونیما!!! 5
Arpak 8511 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 میشه از مقالات archdaily استفاده کرد؟ تو از هرچی ک دوس داری استفاده کن عزیزم 6
faezeh mzk 19231 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 اره میشه ونوس هم به من مقالات بخش مقالات لاتین تالار معماری رو پیشنهاد داد، اتفاقا من یکیشو هم ترجمه کردم اما تو قکرش بودم حالا که تعدادمون بیشتره مقالات سطح بالاتر انتخاب کنیم، مثلا مقالات برگزیده مسابقات 6
*pedram* 21266 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 من یه نظری داشتم: می گم شما که دارین این زحمت رو میکشین و این کار بزرگ رو انجام میدین قبل از انتخاب مقاله ای که میخواین ترجمه کنین تحقیق کنین که آیا اون مقاله بار علمی داره یا نه؟ اصن ارزش به جون خریدن زحمتش رو داره یا نه؟ مقاله ای نباشه مضمون کلیه اون مقاله به زبان فارسی در کتب یا سایت های دیگه موجود باشه. نمیدونم شاید بهتر باشه از کتب و مقاله های معتبر و برجسته که شناخته شده هستن شروع کنید. این فقط نظر من بود. اینکه چقد صحیحه یا اشتباه رو شما میدونید و تصمیم با شماست. باتشکر. 4
ارسال های توصیه شده