رفتن به مطلب

جوایز اسکار 2013

ارسال های توصیه شده

جوایز اسکار 2013

مراسم اعطای جوایز اسکار 2013 در حالی برگزار شد که فیلم «زندگی پی» با کسب 4 جایزه، بیشترین درخشش را داشت.

به گزارش ایسنا، هشتادوپنجمین مراسم سالانه اعطای جایزه اسکار دقایقی پیش در سالن «دالبی تئاتر» لس‌آنجلس برگزار شد که مهمترین اتفاق غیرمنتظره در آن، اعطای جایزه بهترین فیلم به «آرگو» بود.

نکته جالب درباره فیلم «آرگو» که روز گذشته وزیر خارجه آمریکا برایش آرزوی موفقیت کرده بود، اینکه همسر «باراک اوباما» جایزه بهترین فیلم را به تهیه‌کنندگان آن اعطا کرد.

در جوایز امسال فیلم «زندگی پی» با 4 جایزه پیشتاز برندگان بود و پس از آن «بینوایان» و «آرگو» با 3 جایزه در رتبه دوم قرار گرفت.

در بخش بهترین بازیگر نقش اصلی مرد، «دانیل دی لوئیس» برای فیلم «لینکلن» جایزه اسکار را کسب کرد.

در بخش بهترین بازیگر نقش اصلی زن، «جنیفر لاورنس»‌ برای فیلم «کتابچه بارقه امید» جایزه نفر برتر را دریافت کرد.

در بخش بهترین کارگردانی، جایزه اسکار به «آنگ لی» برای فیلم «زندگی پی» اعطا شد.

در بخش بهترین بازیگر نقش مکمل زن، «آن هات‌وی» برای فیلم «بینوایان» جایزه اسکار را گرفت.

در بخش بهترین بازیگر نقش مکمل مرد، «کریستوف والتز» برای فیلم «جانگوی آزاده شده» جایزه اسکار را گرفت.

در بخش بهترین فیلم غیرانگلیسی، «عشق» ساخته «میشل هانکه» به عنوان بهترین اثر انتخاب شد.

در بخش بهترین فیلمنامه اقتباسی، «کریس تروی» برای فیلم «آرگو» جایزه اسکار را دریافت کرد و جایزه اسکار بهترین فیلمنامه اصلی به «کوئنتین تارانتینو» برای «جانگوی آزاد شده» اعطا شد.

در بخش بهترین انیمیشن کوتاه، «مرد کاغذی» ساخته «جان کارز» اثر برتر معرفی شد.

در بخش بهترین انیمیشن بلند، فیلم «شجاع» ساخته مشترک «مارک آندروس» و «برندا چامپن» بهترین فیلم نام گرفت.

در بخش بهترین فیلمبرداری، جایزه اسکار برای فیلم «زندگی پی» به «کلودیو میراندا» رسید.

در بخش بهترین جلوه‌های ویژه، جایزه اسکار برای فیلم «زندگی پی» به «بیل وستن هوفر» و «گوییلام روچرون» اعطا شد.

در بخش بهترین طراحی لباس، «ژاکلین دوران» برای فیلم «آنا کارنینا» جایزه اسکار را دریافت کرد.

جایزه اسکار بهترین طراحی چهره به فیلم «بینوایان» رسید.

در بخش بهترین فیلم کوتاه اکشن زنده، «شیپور خاموشی» ساخته شاون کریستن» جایزه اسکار را دریافت کرد.

در بخش بهترین مستند بلند، «به دنبال مرد شکری» ساخته «مالیک بنجلول» بهترین اثر شناخته شد.

در بخش میکس صدا، «اندی نلسون» برای فیلم «بینوایان» جایزه اسکار را دریافت کرد.

در بخش بهترین صدابرداری، جایزه اسکار مشترکا به دو فیلم «سقوط آسمانی» و «سی دقیقه بامداد» تعلق گرفت.

در بخش بهترین تدوین، «ویلیام گلدن‌برگ» برای فیلم «آرگو» جایزه اسکار را دریافت کرد.

در بخش بهترین موسیقی فیلم، «میشل دانا» برای «زندگی پی» جایزه اسکار را گرفت.

در بخش بهترین ترانه، جایزه اسکار به «سقوط آسمانی» تعلق گرفت.

• Like 19
لینک به دیدگاه

به غیر از سیاسی بازی شما چیزی تو این مراسم اسکار میبینید؟

اون از جوایز سال پیش واینم شاهکار امسالشون که دیگه تیشه به ریشه هرچی فیلم خوب هست میزنن

نظر شما در مورد جایزه اسکار وبرندگان امسالش چیه

• Like 8
لینک به دیدگاه
به غیر از سیاسی بازی شما چیزی تو این مراسم اسکار میبینید؟

اون از جوایز سال پیش واینم شاهکار امسالشون که دیگه تیشه به ریشه هرچی فیلم خوب هست میزنن

نظر شما در مورد جایزه اسکار وبرندگان امسالش چیه

منظورت از سال پیش چیه؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
منظورت از سال پیش چیه؟

منظورم از سال پیش کاملا واضحه

اون عکسی که سازمان ملل از اب دادن به یک اسیر جنگی توسط سربازا منتشر کرده بود وبازنشر اون عکس توسط cnn که نمود محبت سربازا وحسن رفتارشون بود وبازنشرش در رسانه های جهان اسلام که ترور شخصیتی اسرا رو هدف تبلیغاتش قرار داده بود نمونه ساده ای از این بازی های رسانه ای هست

فیلم جدایی نادر از سیمین فیلم بسیار خوب وخوش ساختی بود ولی مطمئن باشید مثل همه کارهای خوبی که در این چندسال اخیر به مسابقات و جشنواره های فیلم غیراروپایی(منظورم هالییود-اسکار-و جشنواره های ضمیمه وپیرو اون هستن نه جشنواره های مستقل) راه پیدا کردن وهیچ موهبتی از طرف داوران نصیبشون نشده جایزه ای دریافت نمیکرد الا بخاطر شرایط خاصی که تبلیغات رسانه ای سعی داشتند با بولد کردن اونا ازش استفاده کنن وتا حدی هم استفاده کردن فقط یه سری معیارهارو با متراژ خودشون میسنجیدن ونمیدونستن که اینجا ایرانه!

به هرحال

اگر بین دوفیلم هوگو و هنرمند بخوایم به بررسی کار داوران بپردازیم صحت وسقم ادعامون تا حدودی مشخص میشه

داوران اگه قرار بود به خاطر ادای دین به سینما جایزه رو به کسی بدن هازاناويچس بسیار لایق تر ومقدمتر از اسکورسیزی بود ولی لابی وسیاست حرف اول رو در این انتخاب ها میزنه

خودتون حتما در زمینه مدیریت رسانه مطالعه داشتین و کاملا میتونه براتون واضح باشه که چرا امثال وودی الن نمیتونن در این جشنواره ها هیچ جایزه ای رو دریافت کنن (بجز جاهایی که زیاد تو بورس نیست مثل بهترین فیلمنامه غیراقتباسی!) چون سیر کارشون با خط کاری این دستگاه تبلیغاتی یکسان نیست

یا همونطور که چندروز پیش با دوستمون خانم شیوا در مورد برنده اسکار انیمیشن امسال صحبت میکردیم انیمیشن شجاع نه فقط بخاطر ساخت بسیار خوب وشکیلش یا انسجام داستانیش که بخاطر فضای انگلوساکسونیش بیشترین بخت رو برای برنده شدن در قیاس با رقبای خودش داشت

این داستان همیشه در حال تکراره وصدالبته میتونن ومیکنن ونمیشه زیاد به کاراشون خرده گرفت ولی وقتی ادعای مهمترین جایزه بین المللی رو دارن باید کمی هم کارفنی وعدالت رو چاشنی کارشون بکنن

• Like 8
لینک به دیدگاه
منظورم از سال پیش کاملا واضحه

اون عکسی که سازمان ملل از اب دادن به یک اسیر جنگی توسط سربازا منتشر کرده بود وبازنشر اون عکس توسط cnn که نمود محبت سربازا وحسن رفتارشون بود وبازنشرش در رسانه های جهان اسلام که ترور شخصیتی اسرا رو هدف تبلیغاتش قرار داده بود نمونه ساده ای از این بازی های رسانه ای هست

فیلم جدایی نادر از سیمین فیلم بسیار خوب وخوش ساختی بود ولی مطمئن باشید مثل همه کارهای خوبی که در این چندسال اخیر به مسابقات و جشنواره های فیلم غیراروپایی(منظورم هالییود-اسکار-و جشنواره های ضمیمه وپیرو اون هستن نه جشنواره های مستقل) راه پیدا کردن وهیچ موهبتی از طرف داوران نصیبشون نشده جایزه ای دریافت نمیکرد الا بخاطر شرایط خاصی که تبلیغات رسانه ای سعی داشتند با بولد کردن اونا ازش استفاده کنن وتا حدی هم استفاده کردن فقط یه سری معیارهارو با متراژ خودشون میسنجیدن ونمیدونستن که اینجا ایرانه!

به هرحال

اگر بین دوفیلم هوگو و هنرمند بخوایم به بررسی کار داوران بپردازیم صحت وسقم ادعامون تا حدودی مشخص میشه

داوران اگه قرار بود به خاطر ادای دین به سینما جایزه رو به کسی بدن هازاناويچس بسیار لایق تر ومقدمتر از اسکورسیزی بود ولی لابی وسیاست حرف اول رو در این انتخاب ها میزنه

خودتون حتما در زمینه مدیریت رسانه مطالعه داشتین و کاملا میتونه براتون واضح باشه که چرا امثال وودی الن نمیتونن در این جشنواره ها هیچ جایزه ای رو دریافت کنن (بجز جاهایی که زیاد تو بورس نیست مثل بهترین فیلمنامه غیراقتباسی!) چون سیر کارشون با خط کاری این دستگاه تبلیغاتی یکسان نیست

یا همونطور که چندروز پیش با دوستمون خانم شیوا در مورد برنده اسکار انیمیشن امسال صحبت میکردیم انیمیشن شجاع نه فقط بخاطر ساخت بسیار خوب وشکیلش یا انسجام داستانیش که بخاطر فضای انگلوساکسونیش بیشترین بخت رو برای برنده شدن در قیاس با رقبای خودش داشت

این داستان همیشه در حال تکراره وصدالبته میتونن ومیکنن ونمیشه زیاد به کاراشون خرده گرفت ولی وقتی ادعای مهمترین جایزه بین المللی رو دارن باید کمی هم کارفنی وعدالت رو چاشنی کارشون بکنن

جدایی نادر از سیمین به هیچ وجه سیاه نمایی نبود و عین واقعیت بود ، در ضمن مگر همین کار در جشنواره مسخره فجر صورت نمیگیره؟ مگه با قدرت رسانه فیلم درجه n و آشغال قلاده های طلا تو جامعه مطرح نشد؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
جدایی نادر از سیمین به هیچ وجه سیاه نمایی نبود و عین واقعیت بود ، در ضمن مگر همین کار در جشنواره مسخره فجر صورت نمیگیره؟ مگه با قدرت رسانه فیلم درجه n و آشغال قلاده های طلا تو جامعه مطرح نشد؟

هر اسمی رو این همایش مسخره میشه گذاشت الا جشنواره فیلم که حتی از نقد شدن خودشونم میترسن

با سینمای ایران کاری ندارم وجایی هم ننوشتم جدایی نادر از سیمین سیاه نمایی بود از قضا از کارهای خوش پرداخت فرهادی بود این فیلم ولی

منظور من اینه که فیلم جدایی نادر از سیمین هر مزیتی داشت مطمئنا نمیتونست برنده اسکاربشه(در حضور فیلم خوش ساخت والبته تبلیغاتیه در تاریکی!) الا شرایط خاصی که موجب شد بالاخره مجریان شوی اسکار چشمشونو به حقایق از منظر دیگه ای هم باز کنن

اسکار تبدیل شده به شوی سیاسی ومحل لابی مراکز قدرت

فیلمی مثل ارگو با پشتوانه وزارت خارجه امریکا میتونه برنده اسکار بشه در حالیکه به هیچ عنوان شایسته این عنوان نبود مثل کاری که سال 1990 با فیلم رقصنده با گرگها کردن

• Like 6
لینک به دیدگاه

وزیر ارشاد در واکنش به اقدام غیرمنتظره میشل اوباما در اعلام جایزه بهترین فیلم اسکار امسال گفت: "آرگو" فیلمی ضد ایرانی و فاقد جنبه هنری است و از دشمن چیزی جز این انتظار نمی‌رود.

به گزارش مهر، محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه جشن ۱۰ سالگی تاسیس خبرگزاری فارس که عصر امروز در حوزه هنری برگزار شد در پاسخ به سوالی مبنی بر اهدای جایزه اسکار به فیلم "آرگو" از طریق ویدئو کنفرانس توسط میشل اوباما همسر رئیس‌جمهوری آمریکا گفت: این فیلم ضد ایرانی جنبه هنری ندارد و از نظر هنری فیلمی بسیار ضعیف است و در ضمن از دشمن چیزی جز این انتظار نمی‌رود.

وزیر ارشاد همچنین تاکید کرد: آنها تبلیغات گسترده‌ای روی این فیلم انجام دادند تا آن را علیه ایران مطرح کنند و این وظیفه ما را سنگین‌تر می کند تا در آینده در پاسخ به آنها فیلم‌های قوی بسازیم. حسینی در پاسخ به میزان بودجه فرهنگی در سال ۹۲ نیز گفت: در حوزه فرهنگ وظایف و انتظارات زیاد است و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برنامه‌ریزی کرده تا اعتبارات فرهنگی کاهش پیدا نکند و به فرهنگ آسیبی وارد نشود.

وی در پاسخ به پرسشی درباره نمایشگاه نشریات تخصصی نیز گفت: از افتخارات سال‌های اخیر ما این نمایشگاه است زیرا در حال حاضر نشریه های تخصصی زیاد شده و کشور ما باید تسهیلاتی را فراهم کند تا نخبگان را راضی نگه دارد و امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.

:184:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من یکم دیر رسیدم

درباره اسکار امسال باید بگم واقعا متاسف شدم:icon_razz:

آرگو 1 فیلم خیلی خیلی معمولیه تو سبک خودش، به هیچ عنوان شایسته ی این همه تقدیر و توجه نیست. جدا از بحث ایران، اگر فیلم رو دیده باشید اگه فقط از نظر فیلمنامه بخواییم حساب کنیم چند تا چاله چوله ی اساسی داره فیلم. دیگه بقیه چیزا بماند. بشخصه خیلی نا امید شدم، من همیشه اسکار رو تا حدی قبول داشتم ولی الان....

لازم به ذکره که جناب بن افلک در فرازی از صحبتهاشوت هنگام دریافت جایزه گفتن : و تشکر میکنم از مردم ایران که در شرایط وحشتناکی زندگی میکنند!

:banel_smiley_4::banel_smiley_4:

اما درباره ی فیلم جدایی نادر از سیمین ، با تمام احترام نسبت به نظر شما spow ی عزیز، با شما موافق نیستم.

به نظرم جدایی نه بخاطر سیاست، بلکه با شایستگی های خودش این جایزه رو برد، فیلمنامه ی بدون نقص همراه با کارگردانی و بازیای عالی ، فیلمبرداری تدوین و ... همه و همه دست به دست هم دادند تا فیلم ، در نهایت این موفقیت رو کسب کرد. فیلمی با این فضا، میطلبید که محیط جامعه رو هم به صورت واقعی نشون بده، که ظاهرا برخی نتونستند تحمل کنند و انگ سیاسی بودن به این فیلم زدند و خیلی فیلم رو به حاشیه بردن بصورتی که شادی این موفقیت خیلی بچشم نیومد.

یک فیلم باید چه چیزی داشته باشه تا بتونه اسکار ببره؟ جدایی همه چیز داشت، البته من طرفدار پروپاقرص فرهادی نیستم، ولی وجدانا این فیلمش دیگه جای هیچ حرفی باقی نذاشت.

برگردیم به اسکار، با brave همچنان موافقم، شایسته ی اسکار هم بود، من فقط بین این انیمیشن و رالف خرابکار شک داشتم که خوب brave همونطوری که شما گفتید اسکارپسند تر بود از نظر فضا و خط داستانی.

و اینکه من خیلی دوست داشتم اسکار بهترین بازیگر زن رو اون دختر کوچولوی فیلم beast of the southern wild (هاشپاپی) ببره و رکورد بزنه تو اسکار که نشد متاسفانه، البته جنیفر لارنس هم شایسته ی اسکار هست، بازی های بسیار درخشانی رو تا بحال ارائه داده.

:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من یکم دیر رسیدم

درباره اسکار امسال باید بگم واقعا متاسف شدم:icon_razz:

آرگو 1 فیلم خیلی خیلی معمولیه تو سبک خودش، به هیچ عنوان شایسته ی این همه تقدیر و توجه نیست. جدا از بحث ایران، اگر فیلم رو دیده باشید اگه فقط از نظر فیلمنامه بخواییم حساب کنیم چند تا چاله چوله ی اساسی داره فیلم. دیگه بقیه چیزا بماند. بشخصه خیلی نا امید شدم، من همیشه اسکار رو تا حدی قبول داشتم ولی الان....

لازم به ذکره که جناب بن افلک در فرازی از صحبتهاشوت هنگام دریافت جایزه گفتن : و تشکر میکنم از مردم ایران که در شرایط وحشتناکی زندگی میکنند!

:banel_smiley_4::banel_smiley_4:

اما درباره ی فیلم جدایی نادر از سیمین ، با تمام احترام نسبت به نظر شما spow ی عزیز، با شما موافق نیستم.

به نظرم جدایی نه بخاطر سیاست، بلکه با شایستگی های خودش این جایزه رو برد، فیلمنامه ی بدون نقص همراه با کارگردانی و بازیای عالی ، فیلمبرداری تدوین و ... همه و همه دست به دست هم دادند تا فیلم ، در نهایت این موفقیت رو کسب کرد. فیلمی با این فضا، میطلبید که محیط جامعه رو هم به صورت واقعی نشون بده، که ظاهرا برخی نتونستند تحمل کنند و انگ سیاسی بودن به این فیلم زدند و خیلی فیلم رو به حاشیه بردن بصورتی که شادی این موفقیت خیلی بچشم نیومد.

یک فیلم باید چه چیزی داشته باشه تا بتونه اسکار ببره؟ جدایی همه چیز داشت، البته من طرفدار پروپاقرص فرهادی نیستم، ولی وجدانا این فیلمش دیگه جای هیچ حرفی باقی نذاشت.

برگردیم به اسکار، با brave همچنان موافقم، شایسته ی اسکار هم بود، من فقط بین این انیمیشن و رالف خرابکار شک داشتم که خوب brave همونطوری که شما گفتید اسکارپسند تر بود از نظر فضا و خط داستانی.

و اینکه من خیلی دوست داشتم اسکار بهترین بازیگر زن رو اون دختر کوچولوی فیلم beast of the southern wild (هاشپاپی) ببره و رکورد بزنه تو اسکار که نشد متاسفانه، البته جنیفر لارنس هم شایسته ی اسکار هست، بازی های بسیار درخشانی رو تا بحال ارائه داده.

:a030:

ببینید هیچ شکی تو اینکه کار فرهادی خوب بود وداستان وساخت وبازی گرفتن از کاراکترهاش لیاقت دریافت جایزه رو داشت ندارم وبحث من بیشتر از اینکه معطوف به خود فیلم ها باشه به حواشی فیلم هاست

فک کنم بعد از جایزه برلین بود که فرهادی خودش هم برای اینکه بتونه دوروبرفیلمش سروصدا باشه با جاروجنجال های رسانه ای همپا شد تا حدودی

اون فیلم نه به خاطر حمایت داخلی(تا جایی که میتونستن جلو پاش سنگ هم انداختن وامروز سنگ پای قزوین دوباره روسفید شده پیش مسئولین عمارت فرهنگ ما!!) که به خاطر همزمانی جو رسانه ای وهیاهو ها شانس رو قاپید واسکاررو برد وبازهم این مسئله چیزی از ارزش فنی کار کم نمیکنه ولی بی انصافیه اگه نبود ادمی مثل جعفرپناهی وسخنان فرهادی در موردش رو دخیل ندونیم که سوژه رو روبراه کرد ومسائلی از این دست که هممون میدونیم...

در کل همونطوری که تو اون یکی تاپیک میبینید سعی میکنم بیشتر کار کلاسیک ببینم تا اثار روز رو وبیشتر هم با کارگردانها ادامه میدم تا فضای پاپاراتزی!

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببینید هیچ شکی تو اینکه کار فرهادی خوب بود وداستان وساخت وبازی گرفتن از کاراکترهاش لیاقت دریافت جایزه رو داشت ندارم وبحث من بیشتر از اینکه معطوف به خود فیلم ها باشه به حواشی فیلم هاست

فک کنم بعد از جایزه برلین بود که فرهادی خودش هم برای اینکه بتونه دوروبرفیلمش سروصدا باشه با جاروجنجال های رسانه ای همپا شد تا حدودی

اون فیلم نه به خاطر حمایت داخلی(تا جایی که میتونستن جلو پاش سنگ هم انداختن وامروز سنگ پای قزوین دوباره روسفید شده پیش مسئولین عمارت فرهنگ ما!!) که به خاطر همزمانی جو رسانه ای وهیاهو ها شانس رو قاپید واسکاررو برد وبازهم این مسئله چیزی از ارزش فنی کار کم نمیکنه ولی بی انصافیه اگه نبود ادمی مثل جعفرپناهی وسخنان فرهادی در موردش رو دخیل ندونیم که سوژه رو روبراه کرد ومسائلی از این دست که هممون میدونیم...

در کل همونطوری که تو اون یکی تاپیک میبینید سعی میکنم بیشتر کار کلاسیک ببینم تا اثار روز رو وبیشتر هم با کارگردانها ادامه میدم تا فضای پاپاراتزی!

حرف شما درسته، تبلیغات و جوسازی تاثیر خیلی زیادی داره تو موفقیت 1 فیلم، ولی من خودم شخصا خود اثر یرام مهمه، وقتی همه چیش اوکی باشه تبلیغاتو فضایی که براش درست میکنن میره تو اولویت های بعدی، همین آرگو اگر از نظر ساخت و فیلمنامه، فیلم قوی ای بود ، خیلی راحت تر بود قبول کردن این همه توجه بهش. مثه اتفاقی که برای جدایی افتاد، ولی با وضعیتی که این فیلم داره دیگه.......

کلا اسکار اعتبار خودشو از دست داده

• Like 2
لینک به دیدگاه

زیاد به اینجور بحث ها اهمیت ندید... اسکار مثل یه مهمونی ـه که سلیقه چند نفر، مهمونا و دکوراسیون رو انتخاب میکنه و هیچ ارزش والایی هم نداره

چند ساله دیگه میبینید Rises ـی که اصلا نامزد نشد تو یادها میمونه و Agro ـیی که اسکار برد فراموش میشه

اسکار چون از طرف هالیوود و امریکا ساپورت میشه از بقیه جشنواره ها بیشتر مطرحه

خیلی از کارگردن ها هم اسکار را قبول ندارند، مثل Woody Allen که تا حالا 3 تا اسکار برنده شده اما توی هیچکدوم از مراسم های اسکار نبوده و جایزش رو کَسِ دیگه ای از طرفش دریافت کرده ولی بقیه مراسم ها مثل BAFTA و ... همه بوده .

به هر حال اینکه اسکار اعتبار داره یا نه یه چیز شخصی هست که نه با حرفای شما اعتبارش بالا میره و نه میاد پایین !

• Like 4
لینک به دیدگاه
زیاد به اینجور بحث ها اهمیت ندید... اسکار مثل یه مهمونی ـه که سلیقه چند نفر، مهمونا و دکوراسیون رو انتخاب میکنه و هیچ ارزش والایی هم نداره

چند ساله دیگه میبینید Rises ـی که اصلا نامزد نشد تو یادها میمونه و Agro ـیی که اسکار برد فراموش میشه

اسکار چون از طرف هالیوود و امریکا ساپورت میشه از بقیه جشنواره ها بیشتر مطرحه

خیلی از کارگردن ها هم اسکار را قبول ندارند، مثل Woody Allen که تا حالا 3 تا اسکار برنده شده اما توی هیچکدوم از مراسم های اسکار نبوده و جایزش رو کَسِ دیگه ای از طرفش دریافت کرده ولی بقیه مراسم ها مثل BAFTA و ... همه بوده .

به هر حال اینکه اسکار اعتبار داره یا نه یه چیز شخصی هست که نه با حرفای شما اعتبارش بالا میره و نه میاد پایین !

درهرحال اسکار معتبرترین مراسمه،بیننده هاش میلیاردین، مثل بقیه فستیوال ها نیس که 1 سری اعضای محدود داشته باشه حالا بیان 1 رایی بدن بره، اعضای اکادمی اسکار از سراسر جهان رای میدن، همین باعث شده که انقد این قضیه بهترین فیلم امسال تو ذوق بزنه

درهر حال شده دیگه، البته خوب تا حدی طبیعی هم هست، آمریکای قهرمان خیلی بیشتر مورد توجه قرار میگیره !! :xbex7jmjnhtbacgrr3x

که خوب برای شخص من نا امیدکننده بود، ولی مثلا برای یه شخص آمریکایی ....:yes:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

همیشه در انتخاب بهترین مجادله هست چه اسکار چه انتخاب بهترین بدترینها!

یه نگاه کردم به سالهای قبل اسکار

1942

واقعا انتخاب بهترین فیلم خیلی سخت بوده!

بدتر از اون بهترین کارگردانی و بازیگر نقش اول!

چه سر سبز بود دره من

همشهری کین

گروهبان یورک

little foxes

شاهین مالت

سوظن

....

بعضی وقتها همین ندادن اسکار به بعضی فیلمها باعث توجه بیشتر شده

مهم حضور فیلمهاست.

در کل من امسال فیلم خوب ندیدم. همشون در یک سطح بودن.

البته هنوز کار بیگلو رو ندیدم.

راستی سال 1969 هم ببینید. اسکار هم قدیمیش خوبه!!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...