رفتن به مطلب

رفع اشکال زبان عمومی و تخصصی مهندسی شیمی

alimec

ارسال های توصیه شده

جاوید:ws3:

کمیت های اصلی برای تعیین برخورد ذرات آئروسل تجمع یافته روی فیبر ، سرعت برخورد ،قطر ذرات ( بافرض کروی بودن ذرات) ، خواص گاز ( مثلا دما و ویسکوزیته ) و خواص فیبر ( یا همون الیاف مورد استفاده در این نوع *ف*ی*ل*ت*ر ) هستند.

فکر کنم اون ترجمه ای که من دادم یه کشف جدید باشه...:whistle:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 170
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

با قسمت قرمز مشکلی ندارم چون میگه تابعی از اون پارامتر ها و... است

مشکل همون قسمته که به رنگ مشکیه...

این یه جمله سادست که بینش یه جمله توضیحی هست. (extera information)

اگه which determine whether incident aerosol particles are deposited on a fibre رو از تو جمله حذف کنی بازم جمله اصلی مفهوم داره.

این جمله توضیحی میخواد بگه که این کمیت های اصلی برای چه منظوری کاربرد داره ( هدف کلی مدلینگ حرکت و تجمع ذرات)

• Like 5
لینک به دیدگاه

and this sentence plz

Considering the physical conditions which satisfy so1 Fig. 3 shows the parameter s as a function of particle size for various fibre sizes and freestream velocities

• Like 3
لینک به دیدگاه

and this

This has been modelled using the steps outlined in Fig. 6. In Fig. 8 the deposit build up is shown for two layers assuming the porosity of the initial layer to be given by j¼0.9 and 0.95 and also assuming the deposit to be solid

• Like 3
لینک به دیدگاه

The deposit is build up in layers each of which has a non-dimensional width l at b¼0.

what does mean?

page 9, before part 4.1

and this sentence plz

Considering the physical conditions which satisfy so1 Fig. 3 shows the parameter s as a function of particle size for various fibre sizes and freestream velocities

and this

This has been modelled using the steps outlined in Fig. 6. In Fig. 8 the deposit build up is shown for two layers assuming the porosity of the initial layer to be given by j¼0.9 and 0.95 and also assuming the deposit to be solid

مقاله رو که کلا اینجا نوشتی؟؟:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

and this

با استفاده از مراحل خلاصه شده شکل 6 و 8 مدلسازی شده.ته نشینی انجام شده برای دو لایه با فرض تخلخل لایه اولیه (j¼داده شده برابر 0.9 یا0.95) و همچنین با فرض اینکه ته نشینی جامد باشد ، نشان داده شده است.

• Like 4
لینک به دیدگاه

میشه من دو سه تا اصطلاح بپرسم؟5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

Interception parameter :پارامتر متوقف سازی؟

Inertial impaction: نهفتگی اینرسی یا فشار لختی؟

Inertial regime: رژیم اینرسی؟

ترجمه ی درست اینا چیه و توی فارسی چه کلماتی برای این اصطلاحات استفاده میشه؟ بعد اینکه میشه یه توضیح کوچولو در مورد هرکدومشون بدین که چی هستن و بیشتر کجاها کاربرد دارن؟:ws37: ممنون:icon_gol:.

• Like 2
لینک به دیدگاه
میشه من دو سه تا اصطلاح بپرسم؟5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

Interception parameter :پارامتر متوقف سازی؟

Inertial impaction: نهفتگی اینرسی یا فشار لختی؟

Inertial regime: رژیم اینرسی؟

ترجمه ی درست اینا چیه و توی فارسی چه کلماتی برای این اصطلاحات استفاده میشه؟ بعد اینکه میشه یه توضیح کوچولو در مورد هرکدومشون بدین که چی هستن و بیشتر کجاها کاربرد دارن؟:ws37: ممنون:icon_gol:.

Interception parameter: پارامتر جداسازی ( مکانیزم موثر در حذف ذرات آلاینده بزرگ است )

Inertial impaction : مکانیزم برخورد ( مکانیزم موثر در حذف ذرات آلاینده ریز است)

inertial regime ( این رو نمی دونم دقیق ) ولی فک میکنم منظورش مکانیزم نفوذ باشه در ذرات ریز

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

estimation of mitochondrial DNA somatic mutations in early diagnosis of Prostate cancer - Preliminary Experiments

ترجمه صحیح این چی میشه؟

این: درسته؟ آزمایشات اولیه رو کجا باید بزارم؟ امیر بیااا

ارزیابی تغییرات جسمی – somatic- میتوکندریایی DNA در تشخیص زودرس آزمایش‌های اولیه‌ی سرطان پروستاتارزیابی تغییرات جسمی – somatic- میتوکندریایی DNA در تشخیص زودرس آزمایش‌های اولیه‌ی سرطان پروستات

• Like 2
لینک به دیدگاه
ترجمه صحیح این چی میشه؟

این: درسته؟ آزمایشات اولیه رو کجا باید بزارم؟ امیر بیااا

ارزیابی تغییرات جسمی – somatic- میتوکندریایی dna در تشخیص زودرس آزمایش‌های اولیه‌ی سرطان پروستاتارزیابی تغییرات جسمی – somatic- میتوکندریایی dna در تشخیص زودرس آزمایش‌های اولیه‌ی سرطان پروستات

سلام

فک میکنم بشه ارزیابی یا تخمین تغییرات در ساختار میتوکندریای dna در تشخیص اولیه سرطان پرستات - آزمایشهای اولیه

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام

معنی این دو تا اصطلاح چی میشه؟

Be more direct

Try to be more cohesive

سلام

اولین اصطلاح فک میکنم این معنی رو بده : تعارف نداشتن و بدون رودربایستی ، صادق بودن (البته فک میکنم:ws3:)

دومی رو هم جایی نشنیدم میتاسفانه:ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام

اولین اصطلاح فک میکنم این معنی رو بده : تعارف نداشتن و بدون رودربایستی ، صادق بودن (البته فک میکنم:ws3:)

دومی رو هم جایی نشنیدم میتاسفانه:ws52:

به نظرت اون try to be more cohesive به معنی تلاش کردن بیشتر نمیشه ؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام

فک میکنم بشه ارزیابی یا تخمین تغییرات در ساختار میتوکندریای dna در تشخیص اولیه سرطان پرستات - آزمایشهای اولیه

امیر، به نظرت آزمایش‌های اولیه، اون آخر، یکی جمله رو نازیبا نمی‌کنه؟

این چطور؟

در آزمایشات اولیته تشخیص سرطان پروستات؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
امیر، به نظرت آزمایش‌های اولیه، اون آخر، یکی جمله رو نازیبا نمی‌کنه؟

این چطور؟

در آزمایشات اولیته تشخیص سرطان پروستات؟

اولیته :دی

فک کنم اومده آزمایش ها رو دسته بندی کرده

آزمایش های اولیه همون آزمایشهایی برای تشخیص اولیه سرطان

آزمایشهای اولیه جهت ارزیابی یا تخمین تغییرات در ساختار میتوکندریای dna در تشخیص اولیه سرطان پرستات انجام می گیرد

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...