unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ جاوید کمیت های اصلی برای تعیین برخورد ذرات آئروسل تجمع یافته روی فیبر ، سرعت برخورد ،قطر ذرات ( بافرض کروی بودن ذرات) ، خواص گاز ( مثلا دما و ویسکوزیته ) و خواص فیبر ( یا همون الیاف مورد استفاده در این نوع *ف*ی*ل*ت*ر ) هستند. فکر کنم اون ترجمه ای که من دادم یه کشف جدید باشه... 5 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ با قسمت قرمز مشکلی ندارم چون میگه تابعی از اون پارامتر ها و... استمشکل همون قسمته که به رنگ مشکیه... این یه جمله سادست که بینش یه جمله توضیحی هست. (extera information) اگه which determine whether incident aerosol particles are deposited on a fibre رو از تو جمله حذف کنی بازم جمله اصلی مفهوم داره. این جمله توضیحی میخواد بگه که این کمیت های اصلی برای چه منظوری کاربرد داره ( هدف کلی مدلینگ حرکت و تجمع ذرات) 5 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ فکر کنم اون ترجمه ای که من دادم یه کشف جدید باشه... نه اینجوری فک نکن خیلی هم خوب بود :) 5 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ The deposit is build up in layers each of which has a non-dimensional width l at b¼0. what does mean? page 9, before part 4.1 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ and this sentence plz Considering the physical conditions which satisfy so1 Fig. 3 shows the parameter s as a function of particle size for various fibre sizes and freestream velocities 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ and this This has been modelled using the steps outlined in Fig. 6. In Fig. 8 the deposit build up is shown for two layers assuming the porosity of the initial layer to be given by j¼0.9 and 0.95 and also assuming the deposit to be solid 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ The deposit is build up in layers each of which has a non-dimensional width l at b¼0. what does mean? page 9, before part 4.1 and this sentence plz Considering the physical conditions which satisfy so1 Fig. 3 shows the parameter s as a function of particle size for various fibre sizes and freestream velocities and this This has been modelled using the steps outlined in Fig. 6. In Fig. 8 the deposit build up is shown for two layers assuming the porosity of the initial layer to be given by j¼0.9 and 0.95 and also assuming the deposit to be solid مقاله رو که کلا اینجا نوشتی؟؟ 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ مقاله رو که کلا اینجا نوشتی؟؟ نه، بخشی رو هم توی فایل ورد براش قرمز کردم خودش ترجمه کنه 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ نه، بخشی رو هم توی فایل ورد براش قرمز کردم خودش ترجمه کنه خسته نشی یه وقت :ws28: 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ and this sentence plz Considering the physical conditions which satisfy so1 Fig. 3 shows the parameter s as a function of particle size for various fibre sizes and freestream velocities ملاحظه شرایط فیزیکی که s 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ and this This has been modelled using the steps outlined in Fig. 6. In Fig. 8 the deposit build up is shown for two layers assuming the porosity of the initial layer to be given by j¼0.9 and 0.95 and also assuming the deposit to be solid با استفاده از مراحل خلاصه شده شکل 6 و 8 مدلسازی شده.ته نشینی انجام شده برای دو لایه با فرض تخلخل لایه اولیه (j¼داده شده برابر 0.9 یا0.95) و همچنین با فرض اینکه ته نشینی جامد باشد ، نشان داده شده است. 4 لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ میشه من دو سه تا اصطلاح بپرسم؟ Interception parameter :پارامتر متوقف سازی؟ Inertial impaction: نهفتگی اینرسی یا فشار لختی؟ Inertial regime: رژیم اینرسی؟ ترجمه ی درست اینا چیه و توی فارسی چه کلماتی برای این اصطلاحات استفاده میشه؟ بعد اینکه میشه یه توضیح کوچولو در مورد هرکدومشون بدین که چی هستن و بیشتر کجاها کاربرد دارن؟ ممنون. 2 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ میشه من دو سه تا اصطلاح بپرسم؟ Interception parameter :پارامتر متوقف سازی؟ Inertial impaction: نهفتگی اینرسی یا فشار لختی؟ Inertial regime: رژیم اینرسی؟ ترجمه ی درست اینا چیه و توی فارسی چه کلماتی برای این اصطلاحات استفاده میشه؟ بعد اینکه میشه یه توضیح کوچولو در مورد هرکدومشون بدین که چی هستن و بیشتر کجاها کاربرد دارن؟ ممنون. Interception parameter: پارامتر جداسازی ( مکانیزم موثر در حذف ذرات آلاینده بزرگ است ) Inertial impaction : مکانیزم برخورد ( مکانیزم موثر در حذف ذرات آلاینده ریز است) inertial regime ( این رو نمی دونم دقیق ) ولی فک میکنم منظورش مکانیزم نفوذ باشه در ذرات ریز 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ سلام معنی این دو تا اصطلاح چی میشه؟ Be more direct Try to be more cohesive 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ estimation of mitochondrial DNA somatic mutations in early diagnosis of Prostate cancer - Preliminary Experiments ترجمه صحیح این چی میشه؟ این: درسته؟ آزمایشات اولیه رو کجا باید بزارم؟ امیر بیااا ارزیابی تغییرات جسمی – somatic- میتوکندریایی DNA در تشخیص زودرس آزمایشهای اولیهی سرطان پروستاتارزیابی تغییرات جسمی – somatic- میتوکندریایی DNA در تشخیص زودرس آزمایشهای اولیهی سرطان پروستات 2 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ ترجمه صحیح این چی میشه؟ این: درسته؟ آزمایشات اولیه رو کجا باید بزارم؟ امیر بیااا ارزیابی تغییرات جسمی – somatic- میتوکندریایی dna در تشخیص زودرس آزمایشهای اولیهی سرطان پروستاتارزیابی تغییرات جسمی – somatic- میتوکندریایی dna در تشخیص زودرس آزمایشهای اولیهی سرطان پروستات سلام فک میکنم بشه ارزیابی یا تخمین تغییرات در ساختار میتوکندریای dna در تشخیص اولیه سرطان پرستات - آزمایشهای اولیه 4 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ سلاممعنی این دو تا اصطلاح چی میشه؟ Be more direct Try to be more cohesive سلام اولین اصطلاح فک میکنم این معنی رو بده : تعارف نداشتن و بدون رودربایستی ، صادق بودن (البته فک میکنم) دومی رو هم جایی نشنیدم میتاسفانه 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ سلام اولین اصطلاح فک میکنم این معنی رو بده : تعارف نداشتن و بدون رودربایستی ، صادق بودن (البته فک میکنم) دومی رو هم جایی نشنیدم میتاسفانه به نظرت اون try to be more cohesive به معنی تلاش کردن بیشتر نمیشه ؟ 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ سلامفک میکنم بشه ارزیابی یا تخمین تغییرات در ساختار میتوکندریای dna در تشخیص اولیه سرطان پرستات - آزمایشهای اولیه امیر، به نظرت آزمایشهای اولیه، اون آخر، یکی جمله رو نازیبا نمیکنه؟ این چطور؟ در آزمایشات اولیته تشخیص سرطان پروستات؟ 4 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ امیر، به نظرت آزمایشهای اولیه، اون آخر، یکی جمله رو نازیبا نمیکنه؟این چطور؟ در آزمایشات اولیته تشخیص سرطان پروستات؟ اولیته :دی فک کنم اومده آزمایش ها رو دسته بندی کرده آزمایش های اولیه همون آزمایشهایی برای تشخیص اولیه سرطان آزمایشهای اولیه جهت ارزیابی یا تخمین تغییرات در ساختار میتوکندریای dna در تشخیص اولیه سرطان پرستات انجام می گیرد 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده