رفتن به مطلب

رفع اشکال زبان عمومی و تخصصی مهندسی شیمی

alimec

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 170
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:icon_pf (34):بله درسته

عجب سوال تابلویی! حواسم رفته بود به concern!!!!

یکمی آره :دی

خوده concern هم همیشه معنی نگرانی و دلواپسی نمیده, معنی مربوط و ربط دادن هم میده!

جمله قبلی سخته برام :sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه

لطفن وضعیت ترجمه من رو چک کنین

studied the performance of a nanofluid containing carbon nanotubes and reported that the heat transfer coefficient can be 3.5 times higher than the respective water value

عملکرد نانوسیال حاوی نانولوله های کربنی مورد مطالعه قرار گرفته شده و مشاهده شده که ضریب انتقال حرارت می تواند 3.5 برابر بیشتر از مقدار آب مربوطه باشد.

• Like 3
لینک به دیدگاه

عملکرد نانوسیال حاوی نانولوله های کربنی مورد مطالعه قرار گرفته شده و مشاهده شده که ضریب انتقال حرارت می تواند 3.5 برابر بیشتر از مقدار آب مربوطه باشد.

یه کم رو بخش اولش شک دارم اما به نظر درست میاد

• Like 2
لینک به دیدگاه
اینو میخوام

درسته. فقط قبل از میکرو کانال به لوله های گرمایی اشاره داره که مبحث شیرینیه

درسته. یا همون طبق جدولی که آورده 350 درصد. آخر جمله(مقدار آب مربوطه) هم منظور سیال پایه هست(بدون افزودن نانوذرات)

• Like 2
لینک به دیدگاه
اولی درست بود :d

برام صفحه قبلی که پست گذاشتم, ترجمه میکنی؟

آره درسته درخصوص معنی میده.

اینو میخوام

اکثر مطالعات تجربی موجود کاربرد نانو سیالات در حالت تک فازی و با انتقال حرارت جابه جایی اجباری به خصوص جریان آرام در حرارت خارجی لوله های مدور یا میکرو کانال ها

را مطالعه میکند.

• Like 3
لینک به دیدگاه
جمله رو کامل نوشتین یا بخشی از یه جملس؟

بعد از کاما، و مربوط به یه جمله ست، بعدش هم یه جمله مربوط به اینه! من اون وسطش رو نمیدونم دقیقن چی میشه

• Like 3
لینک به دیدگاه

دو تا خط تیره نقش پرانتز ما رو بازی نمیکنه چون شدت جریان با هندسه هم معنی نیستن!اما میشه به هم ربطشون داد.مثلا بگیم عملکرد یک نانوسیال وابسته به هندسه(به عبارتی شدت جریان) است

• Like 3
لینک به دیدگاه

من خودم معمولن از خط تیره توی جملات بجای پرانتز استفاده میکنم، ولی چون توی این مقاله کلن از پرانتز استفاده کرده، فکر نکنم منظورشون به پرانتز باشه، من از کلمه جمع استفاده کردم، وابسته به هندسه و شدت جریان

که فکر میکنم گفته شما صحیح تر باشه

به هر حال مقاله رو فرستادم، تصحیحش با آقا علی، قرمزش کردم :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

به روش سیم داغ دقیقن معنی میده

یکی از روشهای اندازه گیری رسانایی گرمایی، سیم داغ هست!

یه سیم رو حرارت میدن، دمای سر دیگه رو اندازه گیری دمایی میکنن! و خوب، ماجراها داره

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...