unstoppable 5989 ارسال شده در 27 شهریور، 2013 جاوید کمیت های اصلی برای تعیین برخورد ذرات آئروسل تجمع یافته روی فیبر ، سرعت برخورد ،قطر ذرات ( بافرض کروی بودن ذرات) ، خواص گاز ( مثلا دما و ویسکوزیته ) و خواص فیبر ( یا همون الیاف مورد استفاده در این نوع *ف*ی*ل*ت*ر ) هستند. فکر کنم اون ترجمه ای که من دادم یه کشف جدید باشه... 5
Amir Sadeghipour 1640 ارسال شده در 27 شهریور، 2013 با قسمت قرمز مشکلی ندارم چون میگه تابعی از اون پارامتر ها و... استمشکل همون قسمته که به رنگ مشکیه... این یه جمله سادست که بینش یه جمله توضیحی هست. (extera information) اگه which determine whether incident aerosol particles are deposited on a fibre رو از تو جمله حذف کنی بازم جمله اصلی مفهوم داره. این جمله توضیحی میخواد بگه که این کمیت های اصلی برای چه منظوری کاربرد داره ( هدف کلی مدلینگ حرکت و تجمع ذرات) 5
Amir Sadeghipour 1640 ارسال شده در 27 شهریور، 2013 فکر کنم اون ترجمه ای که من دادم یه کشف جدید باشه... نه اینجوری فک نکن خیلی هم خوب بود :) 5
JU JU 7193 ارسال شده در 4 مهر، 2013 The deposit is build up in layers each of which has a non-dimensional width l at b¼0. what does mean? page 9, before part 4.1 3
JU JU 7193 ارسال شده در 4 مهر، 2013 and this sentence plz Considering the physical conditions which satisfy so1 Fig. 3 shows the parameter s as a function of particle size for various fibre sizes and freestream velocities 3
JU JU 7193 ارسال شده در 4 مهر، 2013 and this This has been modelled using the steps outlined in Fig. 6. In Fig. 8 the deposit build up is shown for two layers assuming the porosity of the initial layer to be given by j¼0.9 and 0.95 and also assuming the deposit to be solid 3
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 4 مهر، 2013 The deposit is build up in layers each of which has a non-dimensional width l at b¼0. what does mean? page 9, before part 4.1 and this sentence plz Considering the physical conditions which satisfy so1 Fig. 3 shows the parameter s as a function of particle size for various fibre sizes and freestream velocities and this This has been modelled using the steps outlined in Fig. 6. In Fig. 8 the deposit build up is shown for two layers assuming the porosity of the initial layer to be given by j¼0.9 and 0.95 and also assuming the deposit to be solid مقاله رو که کلا اینجا نوشتی؟؟ 4
JU JU 7193 ارسال شده در 4 مهر، 2013 مقاله رو که کلا اینجا نوشتی؟؟ نه، بخشی رو هم توی فایل ورد براش قرمز کردم خودش ترجمه کنه 2
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 4 مهر، 2013 نه، بخشی رو هم توی فایل ورد براش قرمز کردم خودش ترجمه کنه خسته نشی یه وقت :ws28: 1
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 4 مهر، 2013 and this sentence plz Considering the physical conditions which satisfy so1 Fig. 3 shows the parameter s as a function of particle size for various fibre sizes and freestream velocities ملاحظه شرایط فیزیکی که s 2
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 4 مهر، 2013 and this This has been modelled using the steps outlined in Fig. 6. In Fig. 8 the deposit build up is shown for two layers assuming the porosity of the initial layer to be given by j¼0.9 and 0.95 and also assuming the deposit to be solid با استفاده از مراحل خلاصه شده شکل 6 و 8 مدلسازی شده.ته نشینی انجام شده برای دو لایه با فرض تخلخل لایه اولیه (j¼داده شده برابر 0.9 یا0.95) و همچنین با فرض اینکه ته نشینی جامد باشد ، نشان داده شده است. 4
z.b 6335 ارسال شده در 4 مهر، 2013 میشه من دو سه تا اصطلاح بپرسم؟ Interception parameter :پارامتر متوقف سازی؟ Inertial impaction: نهفتگی اینرسی یا فشار لختی؟ Inertial regime: رژیم اینرسی؟ ترجمه ی درست اینا چیه و توی فارسی چه کلماتی برای این اصطلاحات استفاده میشه؟ بعد اینکه میشه یه توضیح کوچولو در مورد هرکدومشون بدین که چی هستن و بیشتر کجاها کاربرد دارن؟ ممنون. 2
Amir Sadeghipour 1640 ارسال شده در 8 مهر، 2013 میشه من دو سه تا اصطلاح بپرسم؟ Interception parameter :پارامتر متوقف سازی؟ Inertial impaction: نهفتگی اینرسی یا فشار لختی؟ Inertial regime: رژیم اینرسی؟ ترجمه ی درست اینا چیه و توی فارسی چه کلماتی برای این اصطلاحات استفاده میشه؟ بعد اینکه میشه یه توضیح کوچولو در مورد هرکدومشون بدین که چی هستن و بیشتر کجاها کاربرد دارن؟ ممنون. Interception parameter: پارامتر جداسازی ( مکانیزم موثر در حذف ذرات آلاینده بزرگ است ) Inertial impaction : مکانیزم برخورد ( مکانیزم موثر در حذف ذرات آلاینده ریز است) inertial regime ( این رو نمی دونم دقیق ) ولی فک میکنم منظورش مکانیزم نفوذ باشه در ذرات ریز 4
mim-shimi 25686 ارسال شده در 21 مهر، 2013 سلام معنی این دو تا اصطلاح چی میشه؟ Be more direct Try to be more cohesive 2
JU JU 7193 ارسال شده در 21 مهر، 2013 estimation of mitochondrial DNA somatic mutations in early diagnosis of Prostate cancer - Preliminary Experiments ترجمه صحیح این چی میشه؟ این: درسته؟ آزمایشات اولیه رو کجا باید بزارم؟ امیر بیااا ارزیابی تغییرات جسمی – somatic- میتوکندریایی DNA در تشخیص زودرس آزمایشهای اولیهی سرطان پروستاتارزیابی تغییرات جسمی – somatic- میتوکندریایی DNA در تشخیص زودرس آزمایشهای اولیهی سرطان پروستات 2
Amir Sadeghipour 1640 ارسال شده در 21 مهر، 2013 ترجمه صحیح این چی میشه؟ این: درسته؟ آزمایشات اولیه رو کجا باید بزارم؟ امیر بیااا ارزیابی تغییرات جسمی – somatic- میتوکندریایی dna در تشخیص زودرس آزمایشهای اولیهی سرطان پروستاتارزیابی تغییرات جسمی – somatic- میتوکندریایی dna در تشخیص زودرس آزمایشهای اولیهی سرطان پروستات سلام فک میکنم بشه ارزیابی یا تخمین تغییرات در ساختار میتوکندریای dna در تشخیص اولیه سرطان پرستات - آزمایشهای اولیه 4
Amir Sadeghipour 1640 ارسال شده در 21 مهر، 2013 سلاممعنی این دو تا اصطلاح چی میشه؟ Be more direct Try to be more cohesive سلام اولین اصطلاح فک میکنم این معنی رو بده : تعارف نداشتن و بدون رودربایستی ، صادق بودن (البته فک میکنم) دومی رو هم جایی نشنیدم میتاسفانه 4
JU JU 7193 ارسال شده در 21 مهر، 2013 سلام اولین اصطلاح فک میکنم این معنی رو بده : تعارف نداشتن و بدون رودربایستی ، صادق بودن (البته فک میکنم) دومی رو هم جایی نشنیدم میتاسفانه به نظرت اون try to be more cohesive به معنی تلاش کردن بیشتر نمیشه ؟ 3
JU JU 7193 ارسال شده در 21 مهر، 2013 سلامفک میکنم بشه ارزیابی یا تخمین تغییرات در ساختار میتوکندریای dna در تشخیص اولیه سرطان پرستات - آزمایشهای اولیه امیر، به نظرت آزمایشهای اولیه، اون آخر، یکی جمله رو نازیبا نمیکنه؟ این چطور؟ در آزمایشات اولیته تشخیص سرطان پروستات؟ 4
Amir Sadeghipour 1640 ارسال شده در 21 مهر، 2013 امیر، به نظرت آزمایشهای اولیه، اون آخر، یکی جمله رو نازیبا نمیکنه؟این چطور؟ در آزمایشات اولیته تشخیص سرطان پروستات؟ اولیته :دی فک کنم اومده آزمایش ها رو دسته بندی کرده آزمایش های اولیه همون آزمایشهایی برای تشخیص اولیه سرطان آزمایشهای اولیه جهت ارزیابی یا تخمین تغییرات در ساختار میتوکندریای dna در تشخیص اولیه سرطان پرستات انجام می گیرد 4
ارسال های توصیه شده